2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
فردا آزمايشfdi داره  پناه بر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻

گلم dfi با رعایت رژیم غذایی و ورزش و مصرف آب راحت اوکی میشه، بالفرض هم نشد کلی مقاله های سیستماتیک ریویو، گفتن شکست های مکرر آی وی اف می تونه با دی اف آی بالا رابطه داشته باشه ولی دلیل قطعی نیست و اگر کسی dfi بالا داشت قرار نیست احتمالش کم بشه چون هنوز نتونستن اثبات کنن 

منم وقتی دیدم 38 شده کلی گریه کردم ولی همسرم یه تکونی به خودش داد و زندگی بی تحرک قبل رو رها کرد، الان برای سلامتی خودش هم بهتر شده

گلم همه این ها رو به فال نیک بگیر

ما آروم آروم سبک زندگی و تغذیه خودمون رو اصلاح کردیم  و الان جز زندگی روتین مون شده، شاید اگه مشکل ناباروری نداشتیم به همون سبک غلط ادامه می دادیم 

سیکل پانکچر آنتاگونیست چیه؟ به منم دکتر همینو گفته بود که از روز 23ام استرادیول بخورم. بعد از روز ا ...

دقیقا همین سیکل شماست ولی مال من کمی فرق داشت ولی ماهیتش یکسانه

اما برای اون کیست، خیلی خوب شد عجله نکردن، حتما بذار بر طرف بشه، گلم مطالب پایین در مورد این سیکل نوشته شده

تخمدان حاوی هزاران فولیکول است که هر فولیکول حاوی یک تخم نابالغ یا oocyte می باشد. در ابتدای چرخه، هورمون ایجاد جسم زرد (LH) و هورمون تحریک فولیکول (FSH)، بر فرایند بلوغ فولیکول های کامل شونده تاثیر میگذارند. با افزایش اندازه فولیکول، هورمون های دیگری ترشح می شود تا تولید هورمون های LH و FSH را کنترل کنند – کم و زیاد نمایند – تا زمانی که تخمک گذاری انجام شود.

در تخمک گذاری تنها یک تخم وجود دارد. پس از آزاد شدن تخمک، تمام فولیکول های دیگر از بین می روند. در حین آی وی اف، پزشک نمی خواهد این اتفاق بیفتد. به جای آن می خواهید این واکنش سرکوب شود تا:

1. چندین فولیکول بتوانند یک تخمک بالغ تولید کنند.
  2. تخمک ها در فولیکول مانده و به آسانی استفاده شوند.#

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش عزیزم مال امپولاست. من پرگوریس داشتم و سینه هام دردناک شده بود

مصی جان شما چند تا پرگووریس داشتین؟ من ۸ تا تزریق کردم اما اصلا درد سینه ندارم🙂🙂 فقط یکم زیر دلم درد میکنه.زیاد نیست ها .نمیدونم من حساس شدم یا اثر داروهاست.واسه همین تو نشستن و بلند شدن خیلی دقت میکنم که بهم فشار نیاد.شوهرم بعضی وقتا به شوخی میگه هیچی نشده مثل باردارا بلند میشی و میشینی.انگار واقعا فکر میکنی بارداری😁😁😁😁😁

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
مرسی عزیزم اسم شغلت مهم نبود. میخواستم ببینم نوع کارت سخته، نشستنیه، استادنیه و.... که برام توضیح د ...

متوجه هستم ولی اصلا تو زندگی عادی کسی از آی وی اف مون خبر نداره، نمی خوام یهو لو برم 

اما 8 ساعت مداوم نشستن اصلا نباید باشه، حتما هر یک ساعت بلند شو یه چرخی بزن، اگه آب زیاد بخوری خود بخود مجبور میشی تند تند بری دستشویی مشکل زیاد نشستن هم حل میشه

یعنی شمام اگه شروع پریودتون چهارشنبه ظهرباشه و عصرش شدید شه. میگن تزریقاتو از شنبه عصر شروع کنین؟ ال ...

گلم رویان میگه اگه دم غروب یا از حوالی ساعت 5 به بعد کسی پری شد، روز بعدش روز اول هست به شرطی که خون ریزی باشه نه لک

عه وا،، چیکار کنم پس، منظورت اینه از تیر تاااا اخر مرداد نیستن؟

نه ...‌ وسط های تیر ماه ک میان دوباره.

شاید دوباره تو مرداد نباشن دوهفته ای.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
گلم رویان میگه اگه دم غروب یا از حوالی ساعت 5 به بعد کسی پری شد، روز بعدش روز اول هست به شرطی که خون ...

تبریک میگم بهتون انشالله که خوش قدم و نامدار باشه مامان قشنگه

من بعد ۲هفته دیگه ایستاده خوندم و ماهی سالمون و قزل الا بدون جیوه هستن بخور🌷🌷

عزیزم یعنی برای رکوع سجده دولا میشید یا نه همون ایستاده ؟؟؟

رو زمین هم میشینید یا دراز بکشید ؟ 

من هنوز رو تختم دلم میخواد یکم رو زمین دراز بکشم😁

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
خیلی زمان خوبی شروع کردی عزیزم، فقط یه بگین تحرک و موفولوژی چند هست، عکس رنگی از رحم هم انداختی؟؟&nb ...

عکس رنگی گفتم ولی دکترم وقتی آزمایش شوهرم دیدگفت دیگه فقط شوهرت باید درمان بشه خودم نمیخادهرچیم اصرارکردم گفت شوهرت خیلی اسپرمش ضعیفه کافیه اون خوب بشه اونم راضی نمیشه جراحی کنه فقط داره دارو مصرف میکنه😢

سلام مامانای باردار.🌸 من چندروزه گاهی ی قسمت ازشکمم سفت میشه..نمدونم براچیه..حس میکنم نی نی کلا می ...

گلم کاش با دکترت در میون بذاری، شاید مستعد انقباض باشی و دارو بده، شاید هم بگه طبیعیه در هر صورت بذار دکتر بهت بگه