2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
فقط انتقال، پانکچر بهمن ماه شد 3و چهارصد

مرسی عزیزم ببخش خیلی سوال میکنم دو سال پیش باز انتقال جنین داشتم فقط 

دکتر از روز ۲۱ سینا فکت بعم داد که تا چندین روز یه سرنگ انسولین میزدم حالا فقط روز ۲۱ یه آمپول دارم و برای همون یه روزه  از روز سوم هم استرادیول روزی ۶ تا و آنوکساپارین شروع میشه

گفته هر روز هم ویتامین دی  و ای بخورم 

احساس میکنم داروهام مث قبلا نیست دکتر اون روز سرش شلوغ بود همزمان داروی چند نفر و میداد

الهی مرا  آن ده که آن به 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناامیدم ترس آندومتر دارم دکترم گفت داروها رو مصرف کردی روز ۱۵ قاعدگی برو سونو اگه زیر شش بود نیا برای انتقال 

به نظرتون اگه خدا کمکم کردو ۶ به بالا بود روز ۱۷ یا ۱۸ پریودی دیر نیست واسه انتقال ؟

الهی مرا  آن ده که آن به 
خیلی ناامیدم ترس آندومتر دارم دکترم گفت داروها رو مصرف کردی روز ۱۵ قاعدگی برو سونو اگه زیر شش بود نی ...

نه عزيزم دير نيست خيليا ٢٢سيكل انتقال دادن و مثبت شدن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینب جان بنظرت چیکارکنم واریکوسل گرید۲ داره 😢امروز گفتم ای وی اف گفت فعلانه بزاردارو بخورم ببینم چی ...

آره به نظرم زمان بدین به همسرتون دارو بخوره، تو این مدت هم سعی کنه در طول روز بیضه ها رو با آب خنک هر دوساعت شستشو بدن

من مرکز بهم گفت کدومو دوست داری چون هیچ فرقی نداره خودت انتخاب کن، منم شیاف سیکلوژست انتخاب کردم، از ...

چه مركز خوبي🤣🤣 ولي مركزي كه من ميرم به همه آمپول ميدن از الان ترسيدم نميدونم چطور  دو يا سه هفته آمپول هروز بزنم اونم پروژسترون😖😖

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستاي گلم يه سوال مهم دارم شايد ب نظرتون بي ربط بياد ولي به نظر خودم كمتر از رعايت تغذيه و استراحت ...

محيا جون ديگه به اتفاقهايي كه افتاده فكر نكن ، الان هم رابطه ات رو قطع نكن باهاشون ولي كم كن ، من خودم خداييش رابطه خوبي با خانواده همسرم دارم و اونها هم واقعا خوب هستن ولي قبل از بچه دار شدن حداقل ماهي يك بار ميرفتيم خونشون ولي الان من خودم كمتر ميرم البته الان به خاطر شرايط بارداريم هم هست ولي هميشه به همسرم ميگم خودت حتما برو بهشون سر بزن و اون هم هفته اي يك بار رو حداقل ميره ، سعيم كن اصلا به مشكلات گذشته فكر نكني .

مرسی  عزیزم اینجا همتون امیدوارم میکنین 😘😘😘

قربونت بشم اميدوار باش عزيزم به مهربوني خدا 💕💕

دوستاي گلم يه سوال مهم دارم شايد ب نظرتون بي ربط بياد ولي به نظر خودم كمتر از رعايت تغذيه و استراحت ...

عزيزم به نظرم گذشته رو فراموش كن هر وقت اين فكرا مياد تو سرت سريع خودتو با يه كاري سرگرم كن  انشاالله وقتي خواستي انتقال بدي اون دوهفته خونشون نرو يا كمتر جواب زنگشون رو بده تا استرس نگيري 

قربونت بشم اميدوار باش عزيزم به مهربوني خدا 💕💕

من انقد مشکلاتم زیاده که باید جنین .... بگیرم  با این شرایط خودمم خدا فقط باید یه معحزه بزرگ در حقم بکنه 

تو سن ۳۹ سالکی شاید توقعمم زیاده چیزای نشد میخوام ولی خدا مهربون تر از خواسته ی منه 

الهی مرا  آن ده که آن به