2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
زينب جون شما آمپول پروژسترون ميزني ؟يا شياف 

من مرکز بهم گفت کدومو دوست داری چون هیچ فرقی نداره خودت انتخاب کن، منم شیاف سیکلوژست انتخاب کردم، از آمپول می ترسم🙈🙈🙈😉😉😉 خدا کنه رو همین شیاف بمونم🙏🙏🙏🙏

محیا جون دیروزم پرسیدی عزیزم ی آمپولی به من تزریق کردن که نمیدونم چی بود مگه دیازپام تزریق میکنن؟؟؟ ...

اره ايندفعه ك واس اي يو اي رفته بودم شنيدم همچين چيزيه گويا، مرسي زي زي جون، فقط متاسفانه نميدوني چي بوده كه😅

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ممنون که جواب دادی من۲۶شوهرمم۳۱ یکسالو نیم هس درحال اقدامیم خودم تمام آزمایشام وسونوواژین ...

خیلی زمان خوبی شروع کردی عزیزم، فقط یه بگین تحرک و موفولوژی چند هست، عکس رنگی از رحم هم انداختی؟؟ 

خانم ها تو رو خدا جواب سوالمو بدید دارم سکته میکنم از ترس شما هم تو سیکل بودید سینه درد داشتید؟؟؟من ...

نگران نباش عزیزم مال امپولاست. من پرگوریس داشتم و سینه هام دردناک شده بود

اره ايندفعه ك واس اي يو اي رفته بودم شنيدم همچين چيزيه گويا، مرسي زي زي جون، فقط متاسفانه نميدوني چي ...

😁😁😁واقعا چرا نپرسیدم🙈🙈یاد بگیر از من باید تا این حد بیخیال باشی دوستم😄

خدا جونم شکرت...
زينبيييي جووون خيلي ميااااركهههههه مطمئن بودم مثبتي بس كه خُلق و فكرت هم مثبت بود توروخدااااا ا ...

عزیزم نظر لطفته، ان شاء الله شما هم به زودی بیایی و خوشحالمون کنی، آره یادته چه قدر در به در دنبال این بودم شاید طبیعی بشه و بدنش دیگه اسپرم ها رو نکشه

آخرش هم بعد کلی این در و اون در زدن فهمیدم فقط باید کنیم، حالا می خواستیم شروع کنیم فهمیدم آندومتریوز دارم

آها راستی بعد آندو رفتیم طب سنتی، همه توصیه هاش هم انجام ندادم ولی چندتاش رو که راحت تر بودم گذاشتم جزء برنامه زندگیم

اما گل پنیرک خوشکل رو یه کوچولو بذار تو قابلمه تو سه چهار لیوان آب، البته اول بشورش یه کم، بعد یه ربع رنگ میده و آب تو قابلمه میشه آبی کاربنی، بعد از صافی ردش کن و شکر بریز و تخم شربتی با عرقیجاتی که دوست داری مخلوط کن، سر سفره هم خیلی مهمون با دیدنش به وجد میاد، اگه آبلیمو قاطیش کنی هم میشه صورتی 

فقط رنگ این شربت بعد چند ساعت از بین میره ولی خواصش نه 

خلاصه درست کن و لذت ببرین

من عاشق بهارنارنج و بیدمشک و گلاب بودم

آها راستی روغن هم فقط کنجد و زیتون و روغن حیوانی بز (البته روغن حیوانی کمتر استفاده می کنم) فقط همینا رو ‌‌می خریم، الانم بعد انتقال بیشتر روغن هسته انگور استفاده می کنم و روغن زیتون، چون گرون درمیاد هم کلا غذاهام کم روغن هستن😉

زينبيييي جووون خيلي ميااااركهههههه مطمئن بودم مثبتي بس كه خُلق و فكرت هم مثبت بود توروخدااااا ا ...

اها یه نکته دیگه من چند سال هست شکر رو تقریبا حذف کردم از زندگیمون، فقط عسل، حتی عسل تغذیه ایی می خریم به جای شکر، چون عسل کاملا طبیعی وحشتناکه قیمتش، ولی از چند نفر پرسیدم اگه زنبور با شکر تغذیه بشه باز هم عسلش از شکر بهتر هست و جلوی التهاب رو میگیره

اما سیکل پانکچرم آنتاگونیست بود که از 21 پری با استرادیول شروع شد و بعد که پری اومد با گونال اف و بقیه داروها ادامه داشت تا پانکچر 

سیکل انتقال جنین هم به خاطر کیست های ساده که تخمدان راستم زده بود، لانگ انتخاب شد که ال دی شروع کردم از 5 پری، روز 19 پری بوسرلین شروع شد تا پري جدید که دیر تر شروع شد  و ضخامت هم چون ماه رمضان بود و نمی شد استرادیول ها رو در روز پخش کنم یه کم دیر بالا رفت و روز 20 پری جدید انتقال دادم

خب نگران نباش رفع ميشه سونو نرفتي؟ فقط استراحتتو بيشتر كن 

نه کلا تا حالا سونو نرفتم گفته ۴شنبه دیگه برم🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
وای جالبه زیزی برداشته مثبت شد الحمدلله مارال جونی کوفتیه اثرش رفته این ماه؟ تخمک گذاری داشتی؟ میگم ...

آخر فروردین انتقال دادم منفی شد

دیگه جنین ندارم. باید از اول پانکچر کنم  

که اونم قرار بود از امروز داروهای پانکچر را شروع کنم. ولی دیروز فهمیدم کیست دارم و گفت فعلا داروهاتو نخوذ. افتاد دو ماه دیگه  

نمیدونم چرا تو این راه هی دارم به مشکل میخورم

عززززیزم برا منم خونریزیم زیاد بود استراحت کامل کن فقط برا دستشویی بلند شو و با شیاف قطع میشه انشالل ...

انشاللله🌺 الان بلند شدم از جام بازم یکم قهوه ای بود برام دعا کنید👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اها یه نکته دیگه من چند سال هست شکر رو تقریبا حذف کردم از زندگیمون، فقط عسل، حتی عسل تغذیه ایی می خر ...

سیکل پانکچر آنتاگونیست چیه؟

به منم دکتر همینو گفته بود که از روز 23ام استرادیول بخورم. بعد از روز اول پری ستروتاید و پرگووریس بزنم

ولی دیروز که فهمیدم کیست هموراژیک دارم گفتن فعلا داروهای پانکچر را نخور

برای ماه بعد که پری شدی