2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047211 بازدید | 684581 پست
فکرنکن به این چیزها دیگه..منم چهارشنبه عمل کردم.مادرم میگفت کمرم درد میکنه.منم بهش نگفتم بیاد همراهم ...

آخی عزیزم دلم گرفت برات دیگه طاقت نیاوردم همه سوالات ذهنمو نوشتم اومدم مطب دوباره الان دوباره نشستم تو نوبت 

منشی وقت نمیداد کفتم تا سوالاتمو نپرسم نمیرم از دیشب نخوابیدم باید سوالمو بپرسم خلاصه گفت بشین تا نوبتت بشه الان نشستیم و منتظر 

میام میگم بعدش چی گفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزيزم اصلا ممنوع نيست و حتي آزاد هم ميدن. دكتر به من داده و دارم ميخورم مخصوصا بعد پردينزولون دكت ...

سمانه جون پردنیزولون رو براتون از رو آزهای ایمنی دادن یا همینجوری گفتن بخوری؟

...
اها ان شاالله ک مثبت بشی...منم دوبار یزد رفتم انجام دادم منفی شدم دوتا جنین دیگه هم دارم ولی احتمالا ...

شیراز دکتر نرفتی؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام گلم . من ۱۸ روز  بعد از قطع پروژسترون پریود نشدم ک نشدم ۲ روز یعد قطع قرص لکه بینی داشتم ر ...

بله قطعا ب خاطر خود ناکسشه، خیلی بدم میاد ازش🤮،، من یکی زده بودم، دومی رو‌ پیچوندم نزدم

داشت روانیم میکرد درحدی که نتونستم دومی رو‌بزنم، تازه برا انتقال نزده بودم بعدش پانکچر شده بودم اونهمه محرک دریافت کرده بود بدنم باید پریود عادی میداشتم ولی همش ضخامتم کمه نسبت ب روز سیکل،، روزی ک پری تشریف فرما شد هیچ وقت یادم نمیره داشتم اشک میریختم تو حموم افتاده بودم سجده ب درگاه الهی🙈🙈هنوزم ضخامتم مثل سابق نشده نمیدونم کی اثرش میره، تخمک گذاری هم نداشتم متاسفانه، باز به خاطر اثر همون کوفتیه، این ماه دیگه مجبور شدم لترزول بخورم حداقل تا تخمک گذاری داشته باشم😭یهنی کی اثرش میره واقعا؟🤔

...
عه چ جالب پس اون كلمه واسه انعقاديا بوده، من فك كردم تو ليست انا اون برا ايمنياست،، در هر حال خب خدا ...

محیا جون به من قبل انتقال ی آمپولی زدن ولی نپرسیدم اسمش چیه مطمعنی دیازپام میزنن؟مگه دیازپام آرام بخش نیست؟پس چرا من ۲ساعت بعد انتقال اونجا بودم ی لحظه هم نتونستم بخوابم 😐

خدا جونم شکرت...
نه برنداشتن گفتن علم جدید میگه نباید بهش دست زد ولی باید زودتر باردار بشی و برای جلوگیری از پیشرفت ...

وای جالبه زیزی برداشته مثبت شد الحمدلله

مارال جونی کوفتیه اثرش رفته این ماه؟ تخمک گذاری داشتی؟ میگم هرکاری میخوای بکنی چ انتقال چ پانکچر، تا اثر امپوله هست بکن تا دوباره مجبور نشی بزنی خدای ناکرده

...
نه عزيزم اصلا ممنوع نيست و حتي آزاد هم ميدن. دكتر به من داده و دارم ميخورم مخصوصا بعد پردينزولون دكت ...

هانا جون آلمان میگه ممنوعه😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم دعاهای شماها بود و گرنه...  از الانم تا هر جا که بتونم کمک می کنم

زينب جان تبريك ميگم انشاالله اين دوران رو به سلامتي و شادي بگذروني 🤲🏻🤲🏻🦋🤲🏻🦋🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ایه الکرسی برات میخونم عزیزم ❤

ممنووووون گلم🥰🥰🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به به تیکر مبارک عزیزم، تا چشم به هم بذاری تیکرت میره رو حالت تبریک. انشالا بارداری سالم و آرومی داش ...

فدات عزیزم، ان شاء الله که شما هم به زودی نتیجه بگیری و بهت تبریک بگیم، برای ادامه این راه واسه من خیلی دعا کن گلم، کلی هفت خوان داریم

بله قطعا ب خاطر خود ناکسشه، خیلی بدم میاد ازش🤮،، من یکی زده بودم، دومی رو‌ پیچوندم نزدم داشت ...

واقعا نمیدونم چیکار کنم ... جالب اینجاست یکی از دکترای بخش گفت ک سونو کرد گفت دیفرلین بزن این سیکل رو برا انتقال که خوب جواب میده

که ماما گفت انتقال قبلیش داشت که دکتر منصرف شد..

اخه من ضخامت مشکل نداشتم که!!

تو تخمک گذاری تنبلم. حالا موندم با این ضخامت چیکار کنم واسه انتقال . اصلا معلوم نیس کی پریود شم 😢😢

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

سلام عزیزم خداروهزار بار شکر مبارکت باشه،خیلی برات دعا کردم.منم سشنبه از باید بدم انشاءلله که من و بقیه دوستان هم دلمون شاد بشه