2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
سلام به همه منم پنج روزه انتقال جنین فریز سه روزه داشتم برای بار دوم و دیگه جنین ندارم ازتون میخوام ...

برات صلوات فرستادم

ان شالله خدا دلتو شاد کنه

دله هممون هم شاد کنه😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

دوستان اختلاف سن جنين بين إخرين پري و سونو اشكالي داره و موردي ايجاد ميكنه؟ من سونو قلب رفتم ٥ روز عقب تر گفت. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز مهمونی بودم کفش یکم لس دار پوشیدم و فعالیت داشتم برای اولین بار لک دیدن😢😢😢😢😢

کمرم و دلم هم درد میکنه اومدم خونه شب زود شیاف گذاشتم واژینال ساعت ۱۰ شب و الان که اومدم بخوابم مقعدی یکی دیگه گذاشتم یکم ببخشید شرتم خونی شد چیکار کنم😭😭😭😭

واقعا خیلی میترسم 

بچه ها خیلی برا سلامتی نی نیم دعا کنین😓😭😢

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها من امروز مهمونی بودم کفش یکم لس دار پوشیدم و فعالیت داشتم برای اولین بار لک دیدن😢😢😢😢😢 ک ...

عزيزم نبايد كفش لژدار ميپوشيدي خيلي مواظب باش تا ٤ ماه حواست خيلي زياد به خودت باشه. حالا هم اشكالي نداره شياف و زدي استراحت كن قطع ميشه نگران نباش. آمپول پروژسترون هم داري يا نه؟

هچینگ جنین و پی آر پی چه طور؟ البته احتمال چسبندگی هست ولی اون دو تا که گفتم هم خیلیا باهاش جواب گرف ...

عزیزم هچینگ انجام دادم ولی پی آر پی نکردم. مرسی از راهنماییت گلم

عزيزم نبايد كفش لژدار ميپوشيدي خيلي مواظب باش تا ٤ ماه حواست خيلي زياد به خودت باشه. حالا هم اشكالي ...

اره یکی امپول پروژسترون عصرها ساعتای ۳:۳۰ میزنم و ۱شیاف شب و۱ شیاف صبح دارم😣

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آره، ایران نیسم، اگه بدونم جواباتو،در خدمتم    

من خودم آلمان هستم و سه بار اونجا میکرو کردم که منفی شد سه بار هم اومدم ایران انجام دادم که متاسفانه بازم منفی شد. می خواستم بدونم اگر شما هم آلمان هستین چه مرکزی میرین که از روی پستهای قبل متوجه شدم کانادا هستین. چون واقعا من از دکترم و مرکزی که میرفتم خیلی ناراضی بودم. در هر صورت مرسی از جوابت و ایشالله که به زودی زود مامان میشی عزیزم

خب نگران نباش رفع ميشه سونو نرفتي؟ فقط استراحتتو بيشتر كن 

عزيزم يك روز اينور و اونور اصلا مهم نيست مثلا به من گفت اولين امپول رو سه سيكل بزن من ٤سيكل صبح زدم ...

دیگه کاریم از دستم بر نمیاد، فقط امیدوارم واقعا فرقی نکنه رونتیجه که آمپولو شروع روز ۳ بزنیم یا آخرش. واسه شما چطور  پیش رفت؟

راستی امروز نشستم و آمپولارو به رونم زدم، بدنم هیچ واکنشی نشون نداد  

مهمه که به رون بزنیم یا شکم؟ زمانش باید دقیق باسه هر روز؟ یا ۵ دقیقه این ور و اون ور، اشکال نداره؟

عزیزم به نظرم بیخیال باش توکل به خدا با ی ساعت و ی روز اینطرف اونطرف اتفاقی نمیوفته هر چی بوده دیگه ...

انشاالله  

باید ذهنمو منحرف کنم و امیدوار باشم که آمپولام به موقع بوده و به بهترین شکل، کار خودشونو میکنن      

عززززیزم برا منم خونریزیم زیاد بود استراحت کامل کن فقط برا دستشویی بلند شو و با شیاف قطع میشه انشالللله 

خدا جونم شکرررت