2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از یخچال در آوردمو زدم، گفتم شاید باید یذره بیرون میمونده قبل تزریق که دماش یذره بالا بره؟!

نه نیازی نیست گلم از یخچال که در میاری خودبخود چند دقیقه طول می کشه تا بزنی، بیشتر نذار بمونه بیرون، من حتی با یخ خشک از یخچال در می‌آوردم و میزدم

بچه هايي ك ابن سينا انتقال دادين ايا قبل انتقال ديازپام تزريق ميكنن؟؟

محیا جون دیروزم پرسیدی عزیزم ی آمپولی به من تزریق کردن که نمیدونم چی بود مگه دیازپام تزریق میکنن؟؟؟ چه نقشی داره؟؟؟ببخشید عین خنگا اصلا نپرسیدم دارن چی بهم تزریق میکنن😁😁😁

خدا جونم شکرت...
بچه ها اين شياف واژينال رو من اشتباه كردم صبح استفاده كردم قطعا شب بهتر بود چون روزي يكي دارم فقط، & ...

تا دو بند انگشت هم کافیه.۳ بند هم‌ میتونه داخل کنی.

نیم ساعت کافیه بخوابی ، جذب میشه ، تونستی باز بیشتر بمون.

من شبا میذاشتم ، صبح بازم مومش میومد بیرون.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

رفقا کیا آنوکسا داشتن؟

از کی باید زد؟ دکتر من به منشیش گفت بنویس آنوکسام باید داشته باشه و .....

اما رفتم داروخانه تو دفترچم نبود.

یعنی حین انتقال و بعدش باید زد؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اره عزیزم شرایطت خداراشکر خوبه تا روز پانکچر هنوز خیلی زمان هست حتما فولیا بیشتر از اینم میشن ولی عز ...

همسر من هم ازو هستش.واسه اولین بار اقدام کردیم واسه دکتر رفتن.میتونم بپرسم همسر شما چه نوع ازو هستش؟

مرسی عزیزم،به نینیت بگو واسم دعا کنه     توصیه ای نداری واسه موفقیت؟ دوره تزریقات و قبل پ ...

گلم غیر از میوه و آب میوه و سفیده تخم مرغ و ژل رویال و پیاده روی ختم صد هزار صلوات ماه رجب کمکم کرد، پارسال با همسرم فرستادیم نتیجه شد 13 تا جنین، امسال هم با کمک کل اعضای خانواده فرستادیم و خدا رو شکر تازه فهمیدم باردارم

از دکترم هم هر چی واسه تغذیه می پرسیدم می گفت عادی باش

ولی تخم مرغ با روغن زیتون نیمرو کن با 3 تا خرما و یه پیاز کوچیک دو بار در هفته بخورید با همسر، اگه تخم مرغ محلی باشه که بهتر

من از شهریور پارسال این کارو می کردم

عزيزم من كه كلا نمازم رو نشسته خوندم ، در مورد ماهي هم قزل آلا و سالمون ايرادي نداره خوردنش .

مامان سبحان جون شما تو بارداری قبلیتون برای مراقبتای بارداری همون تهران رفتین رویان؟؟

خدا جونم شکرت...
رفقا کیا آنوکسا داشتن؟ از کی باید زد؟ دکتر من به منشیش گفت بنویس آنوکسام باید داشته باشه و ..... ا ...

من.از روز انتقال داشتم انوکسا رو

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من خودم آلمان هستم و سه بار اونجا میکرو کردم که منفی شد سه بار هم اومدم ایران انجام دادم که متاسفانه ...

خانومی ببخشید یه سوال دارم

منم دو سه ماه دیگه میرم ایتالیا برا زندگی

میخواستم بدونم هزینه میکرو تو اروپا چجوریه؟؟باید بیمه داشته باشی؟؟با بیمه و بدون بیمه چطوره؟؟

البته اگه دوست دارین جواب بدین

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
تبریک میگم عزیزم انشاءالله  بارداری خوبی داشته باشی.میشه یکم از کارایی که کردی توضیح بدی؟چه علا ...

بله گلم حتما ما اولش مشکل چسبندگی اسپرم داشتیم بعد فهمیدم آندومتریوز دارم، دو بار آی یو آی کردم بی نتیجه، بهمن پانکچر کردم که هایپر شدم، انتقال افتاد چند روز بعد عید فطر، 

ژل رويال می خوردیم،با دو بار نیمرو تخم مرغ محلی با روغن زیتون و 3 تا خرما و پیاز، مصرف زیتون رو خیلی بالا بردیم، کمی هم انجیر می خوردم در هفته، قبل پانکچر پیاده روی و رژیم پر پروتئین، آب میوه طبیعی و میوه زیاد، برای انتقال هم کلا ماه رمضون بود خیلی نشد رسیدگی کنم ولی یک بار آووکادو خریدم، مصرف میوه های فصل، انبه و آناناس، آها راستی برای افطار رنگینک درست کردم با روغن حیوانی و دارچین و خشخاش، شربت گل پنیرک که خاصیت ضد التهاب داره با تخم شربتی و خاکشیر 

ولی اینا کلا سبک زندگی من شده بود از نمی دونم کی🙈🙈🙈 واسه همین می گم تغییر خاصی ندادم تو زندگیم

کار بدم هم فست فود و غذای بیرون بود که سعی می کردم کمترش کنم