2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
دوستان اختلاف سن جنين بين إخرين پري و سونو اشكالي داره و موردي ايجاد ميكنه؟ من سونو قلب رفتم ٥ روز ع ...

نه اصلا ايرادي نداره عزيزم تا يك هفته طبيعيه كاملا چون دستگاه ها قدرت تشخيصشون فرق ميكنه دستگاهه سونوعه خدا ك نيست خب ممكنه اين ور اونور تخمين بزنه، دفعه بعد ميري تازه ميبيني ٥روز بيشتر گفت واست مثلا،،، خلاصه اصلا فكرتو در گيرش نكن نيني داره كار خودشو ميكنه استرس الكي نده بهش😊

...
عزیزم دیفرلین فقط یه روزه تزریق میشه ؟ قبلاا سینافکت رو چندین روز باید از همون ویال تزریق میکردم&nb ...

راستش بستگي ب موقعيت استفاده و دليلي ك دكتر تجويز كرده داره، بلد نيستم در اون حد، اگر براي قبل از انتقال داده ك نصفشو بزني يا يك سومشو بزني خب يك بار تزريق ميشه و فك كنم مكانيزمشم اينه كه خودش زير پوست ميمونه و به تدريج طي زمان ازاد ميشه تموم ميشه، حالا اينكه بتوني بقيه ي امپولو نگه داي يا نه بايد از داروخونه يا دكتر بپرسي

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه کاریم از دستم بر نمیاد، فقط امیدوارم واقعا فرقی نکنه رونتیجه که آمپولو شروع روز ۳ بزنیم یا آخرش ...

نه هزيزم هيچ فرقي نميكنه آغاز روز سه شروع كني يا پايان روز سه چون پروتكل درماني خودش حواسش به اين بوده كه گفته روز سه يعني طبق پروتكل هاي درماني ميشه از روز دوم يا روز چهار هم شروع كرد كه دكترها تاكيد ميكنن روز سه كه وسط دو و چهار هست، ميبينم ك قشششنگ بوس وسواس مياد و اي كاش ماهيتابه داشتم ميومدم سراغت، ببين ميخواي با اين استرساي الكي هورمون استرس ترشح كني تو بدنت حسابي و بزني تخمكا رو خراب كني؟! ايا همچين قصدي داري خداي ناكرده؟؟؟ آروم باش، اصلا چن ساعت اين ور اونور براي شروع مهم نيست تو خوب و ب موقع شروع كردي بقيه شو سر ساعت ادامه بده و تمام، مامان خانوم اينده نزديك🍀

...
گلم ال دی داشتی یا نه؟ همراهش بوسرلین هم بوده؟  اگر نداشتی یعنی هنوز سیکل انتقالت معلوم نیست ل ...

آره.دارم ال دی میخورم.۵ تا دیگه ازش مونده.طبق تجربه یک هفته نهایتا بعدش پریود میشم.

روز ۳ پری که برم سونو احتمالا برای ضخامت قرص بده ، شایدم بگم استرادیول اگه میشه نده ، و سیکل طبیعی برام بره.

حالا یادم نیست دفعه قبل که روز ۳ پری رفتم ، بار بعدش گفت کی برم.

اگر ۳ روز بعدشه که باید بار بزنم بچه و کلی وسایلم ببرم.

اگر نه بگه یک هفته بعد مثلا ، تکی میرم و میام یک هفته بعد میرم که بمونم یه ماه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان شما تا چند وقت بعد از انتقال و مثبت شدن نمازاتونو نشسته میخوندین؟میتونم الان دیگه نشسته ...

عزيزم من كه كلا نمازم رو نشسته خوندم ، در مورد ماهي هم قزل آلا و سالمون ايرادي نداره خوردنش .

آره.دارم ال دی میخورم.۵ تا دیگه ازش مونده.طبق تجربه یک هفته نهایتا بعدش پریود میشم. روز ۳ پری که بر ...

بچه ها  بچه ها بچه ها   😆 

اين مرجان جون و لوبياي نازشو با خاكستري جون قاطي ميكردم بس نبود مرجان اسمان جون و نيلاسمان جون هم شد سوژه جديد همش قاطي ميكنم عين ابولفضل پور عرب و فريبورز عرب نيا😂😂😂😂 

همش از خاكستري سوال ميكنم ميگه من نبودم مرجان بود از مرجان ميپرسم ميگه من نبودم خاكستري بود😂 حالا دوتا آسمان عزيز اماده باشين واسه سوالاي خنگولي 😁😅 محصوصاً كه هر دو دم انتقالين و هر دو انشالله مثبت و تيكر دار  

...

بچه ها اين شياف واژينال رو من اشتباه كردم صبح استفاده كردم قطعا شب بهتر بود چون روزي يكي دارم فقط،  خب نميدونستم واژينال نوشته دو روز اول مقعدي بود و صبح استفاده كردم اونوقت بعدش فهميدم واژيناله ديگه همونجوري تايمشو تغيير ندادن صبح ميزارم حالا نهايتا چ قدر بايد دراز بكشم ، بعدش ك بلند ميشم برميگرده چرب ميشه پد،، يعني اثرش ميره؟؟؟

بعدش تا كجا بفرستم بره داخل؟؟!🙈 ببخشيد خب بار اولمه 😅

...
خدایا تا دیشب فک میکردم هزینه انتقال نهایت سه تومن باشه ولی میگن ده تومن شده  جدیدا کی فقط انت ...

عزيزم هزينه انتقال حدود 1.600 هست اگه جنينهاتون رو بلاست كنن يك هزينه اي حدود 200 تومن هم اون داره 

منتهي من حساب كردم از چند روز قبل انتقال تا الان كه حدود يكماه گذشته حدود يك ميليون هم هزينه داروهام شده انوكسا +فرتيژست+آمپول پروژسترون... با هزينه سونو و ويزيت... حدود 3 تا 3.500 تومن در نظر بگير هزينه فقط انتقال رو البته اگه جنين از قبل داري. حتما مرازك دوليت كمتره البته 

ولي كل پروسه رو بخاي حساب كني يعني از اول تخمك كشي تا انتقال... فكر كنم بالاي 12 تومن ميشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم به نظرم احتیاط کنی بهتره، خم و راست نشو، خدا نماز نشسته رو هم قبول میکنه، در مورد ماهی فک کنم ...

نيلاسمان جون بيا بيزحمت پُست صفحه ٩٥٨٣ از آخرش دومي رو بخون انشالله ايندفعه ك ب دلم افتاده مطمئنم ب كمك خدا ماماني پيشاپيش برا سوالاي من كه ب لطف خدا مطمئنم ايندفعه مامانم انشالله، آمادگي ذهني پيدا كني😁

...
آخی عزیزم دلم گرفت برات دیگه طاقت نیاوردم همه سوالات ذهنمو نوشتم اومدم مطب دوباره الان دوباره نشستم ...

عزیزم خیلی کار خوبی کردی، حتما باید سوالاتت رو بپرسی، کلا هر وقت پزشک گفت سخت و طولانی هست توضیحش بگو شما لطفا خلاصه و عوام فهمش کن و توضیح بده، تمام پزشکی و اخلاق پزشکی که فقط درمان نیست، همدردی و توضیح درست هم جزء پزشکی هست

ان شاالله خدا دلت رو آروم کنه گلم، این که اومدی دنبال جواب سوالاتت یعنی خیلی قوی هستی و حاضر نشدی بی خیال بشی