2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

خدایا تا دیشب فک میکردم هزینه انتقال نهایت سه تومن باشه ولی میگن ده تومن شده 

جدیدا کی فقط انتقال داشته هزینه ش چند شده 

بیمارستان مهر هم اگه انتقال داشتین مرسی 

این سالا هست و نیستمو دادم کاش اینبار که قراره پولشو با سختی جور کنم بگیره 

الهی مرا  آن ده که آن به 
پس منی که تو روز ۶ قاعدگیم کلا ده تا فولی داشتم امکان داره بیشتر بشه.دکترم الکی امید نداده بهم🤗🤗🤗 ...

بله ممكنه بيشتر بشه، برا من ٥  شش تا بود روز عمل شد ١٠ تا

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا میشناسم منم خوزستانم. امکاناتش چطوره؟ بودن کسایی که نتیجه گرفته باشن با آی وی اف؟ 

آره.همکار خودم اونجا جواب گرفته الان دختر نازش سه سالشه.خیلی ازش تعریف میکنن.یکم بداخلاق و تنده گاهی اوقات.دکتر شوهرم هم خیلی ازش تعریف میکنه.تو شهر خودمون هم همه ازش تعریف میکنن.حالا ببینیم کارش واسه ما چطوره.ولی احساس میکنم به همه پیشنهاد اهدایی رو میده.به خودم که اولش فورا گفت فقط با جنین اهدایی جواب میگیرین.بخاطر وضعیت بد آز اسپرم همسرم.هر چند الان برا همسرم اسپرم خوب پیدا کردن و فریز کردن .به دکتر هم گفتم که من اهدایی نمیخوام گفت اوکی سعیمونو میکنیم با اسپرم و تخمک خودتون.این چند بار هم رفتم مطب دو سه تا بیمار آی وی افی رو دیدم بازم اونام تخمک اهدایی بودن.نمیدونم دیگه شانس من بود که اهدایی ها رو ببینم یا اینکه کلا کارش اینه.ولی اینطور نیست که بگه الا و بلا اهدایی .اگه یکم صحبت کنی قبول میکنه با تخمک خودت برات انجام بده.دکتر تقریبا شوخ طبعی هست و البته در بعضی موارد رک که این رک بودنش شاید گاهی اوقات برات آزار دهنده باشه.

بیمار هم چند تا چند تا میفرسته داخل .دوتا اتاق بزرگه مطبش.یکی برا سونو یکی هم برا ویزیت.یعنی منی که برا نوبت سونو همراه با پنج نفر دیگه نشستم راحت میبینم برا کسی که یه ویزیت عادی واره چی تجویز میکنه و چطور برخورد میکنه.من این چندتا چندتا ویزیت کردنشو دوس ندارم.

درمورد امکانات هم میگن امکاناتش خوبه.دکتر شوهرم که میگه دستگاهشون پیشرفته است.تقریبا این دکتر بخشایی تو جنوب یجورایی شناخته شدست

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

مبارکت باشه زینبی جون 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

گوارای وجودت 😚😚😚😚الهی به سلامت این دوران بگذرونی و بغل بگیری😍😍😍

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
انشالله عزیزم برام خیلی دور از باور و غیر قابل دسترس میاد  راستی خیلی بهت تبریک میگم من تو جری ...

واي موناجوني نميدوني چقد خوشحال شدم پريود شدي حست رو درك ميكنم ببين در حدي ك من پري شدم از شدت خوشحالي كاسه كاسه اشك ميريختم كف حموم ولو شده بودم نميدونستم با چ زبوني خدا رو شكر كنم، خداروشكر دكترتوضيح خوب و قانع كننده اي داشته و دلت اروم گرفته، تو هم جزو اون تعداد دوستامي كه به محبتشون مديونم  موناجوني خيلي در حقشون از تَح قلب دعا ميكنم هيچ وقت يادم نميره تو اون يكي تاپيك ب سوالم در مورد ديفرلين پاسخ دادي و تو اوج وحشت با پاسخت آرومم كردي از خدا ميخوام ب زودترين زمان ممكن دلتو شاد و قبلتو با بتاي مثبت اروم كنه، التماس دعا

...
سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

مبارکت باشه عزیزم امیدوارم حاملگی رو به سلامت طی کنی .🎁🎈🎁🎈😘😘

الهی مرا  آن ده که آن به 
واي موناجوني نميدوني چقد خوشحال شدم پريود شدي حست رو درك ميكنم ببين در حدي ك من پري شدم از شدت خوشحا ...

عزیزم دیفرلین فقط یه روزه تزریق میشه ؟

قبلاا سینافکت رو چندین روز باید از همون ویال تزریق میکردم 

دکترمم فقط واسه روز ۲۱ یدونه دیفرلین نوشته 

الهی مرا  آن ده که آن به 
واي محدثه جون امروز داشتم حساب ميكردم از روزي كه رفتي آزمايش سل فري دادي تقريبا ١١ روز گذشته ميخواست ...

ممنون عزیزم که به فکرم بودی . امیدوارم شادی تو خونوادت بی اندازه باشه و به سلامتی شازده رو بغل کنی

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

تشکر میکنم از همه دوستان بابت تبریکاتشون و امیدوارم همه باردارا بی خطر این مسیرو طی کنن و همه منتظرا به زودی دامنشون سبز شه .ممنون عزیزان بابت دعاهاتون این چند وقته

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
خدایا تا دیشب فک میکردم هزینه انتقال نهایت سه تومن باشه ولی میگن ده تومن شده  جدیدا کی فقط انت ...

عزیزم ان شاءالله خدا اینسری بهت ی دو قلو بده من هزینه انتقالم تو ابن سینا یک و ششصد شد

خدا جونم شکرت...

سلام دوستان شما تا چند وقت بعد از انتقال و مثبت شدن نمازاتونو نشسته میخوندین؟میتونم الان دیگه نشسته نخونم؟میتونم ماهی بخورم؟یادمه ی جا گفته بودین ماهی خوب نیست

خدا جونم شکرت...
سلام دوستان شما تا چند وقت بعد از انتقال و مثبت شدن نمازاتونو نشسته میخوندین؟میتونم الان دیگه نشسته ...

عزیزم به نظرم احتیاط کنی بهتره، خم و راست نشو، خدا نماز نشسته رو هم قبول میکنه، در مورد ماهی فک کنم ماهی های که احتمال جیوه داشتنشون کمتره اشکالی نداشته باشه، مثه قزل الا و سالامون، تازه خوب هم‌هست چون امگا۳ داره، ولی بازهم‌صب کن بقیه دوستامون‌هم‌نظرشون‌رو‌بگن، خدا تو دلیت رو حفظ کنه❤️❤️💖💖🌸🌸