2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خوش اومدی گلم، ببین یه ذره بیشتر از سن خودتون بگو و شرایطت ن، اینکه چند وقته اقدام کردین و چه آزمایش ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادی من۲۶شوهرمم۳۱ یکسالو نیم هس درحال اقدامیم خودم تمام آزمایشام وسونوواژینالم خوب بودولی تازگی فهمیدیم شوهرم مشکل جهش ومورفولوژی داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

عزيزم خيلي خيلي مباركت باشه ، من از صبح اصلا وقت نكردم گوشي دستم بگيرم ، الان كه خبر بارداري شما رو ديدم خيلي خوشحال شدم . 😍😍😍

دوستان سلام. شکرخدا آزمایشگاه خبر داد که نتیجه منفی و نی نی من خداروشکر سالمه. انشاالله همه خانم های ...

واي محدثه جون امروز داشتم حساب ميكردم از روزي كه رفتي آزمايش سل فري دادي تقريبا ١١ روز گذشته ميخواستم صدات كنم نتيجه رو ازت بپرسم كه خدا رو شكر ديدم خودت پست گذاشتي ، خيلي خوشحالم خانمي برات . جنسيت رو هم داخل جواب آزمايش مينويسه .

ان شا الله خدا به همه دوستان فرزنداني سالم و صالح عطا كنه .

دوستان اگر می شه برای مادر شدنم یک صلوات بفرستین 7 ساله چشم انتظارم    

مرمر جون هر وقت كه پستهات رو ميبينم خيلي برات دعا ميكنم خانمي ، ان شا الله كه خيلي زود با خبر بارداري خوشحالمون ميكني ، در چه مرحله اي هستي عزيزم الان ؟

من خیلی ناراحتم و احساس ناقص بودن دارم  از اینکه انقدر وقت کم میزاره برای مریض ناراحتم  ...

عزيزم آخه اين چه حرفيه ميزني خانمي ، من خودم متولد ١٣٦٠ هستم و دخترم توي سن ٣٦ سالگيم به دنيا اومد و خدا رو شكر الان هم كه معجزه خدا رو كمتر از يك ماه ديگه توي آغوش ميگيرم ، شما هم ان شا الله خيلي زود نتيجه ميگيري .

اصلا به فكر سنت نباش عزيزم ، اتفاقا از يك لحاظهايي سن بالا بد هم نيست ، من همسرم ٤٣ سالش هست و بازنشسته هم شده البته با ٢٢ سال سابقه . خيلي خوشحالم كه داره بزرگ شدن بچه هامون رو ميبينه و مشغله كاري نداره ، خودم هم ان شا الله بچه هام برن مدرسه خودم رو بازنشسته ميكنم .

روزي ١٠٠ بار به دخترم ميگم شما دوست كوچولوي ما هستي كه خدا برامون هديه فرستاده ، من و بابايي هم دوست شما هستيم ، پس سن و سال زياد مهم نيست مهم اين هست كه با بچه هامون دوست باشيم .

تازه يك نكته مثبت سن بالا بچه دار شدن هم اين هست كه تا حدودي آينده شون رو تامين كرديم و ديگه فكر و دغدغه اي براي آينده شون نداريم و ميتونيم با خيال راحت تري به تربيتشون فكر كنيم . 

مطمئنم كه شما و دوستان ديگه و همه ما چون براي به دست آوردن بچه هامون زحمت كشيديم خيلي بيشتر قدرشون رو ميدونيم .

شربت آلومينيوم ام جى اس تو باردارى اينجا ممنوعه اصلا اجازه نمى دن كه بخورى اينجا كه ١٪؜ هم شك ندارم ...

ولي هاانا جون اتفاقا من هم توي بارداري قبلي استفاده ميكردم و هم الان و اگر نخورم هيچ چيزي نميتونم بخورم از معده درد ، و اينكه دكترم گفت اين شربت هيچ ضرري توي بارداري نداره حتي اگر در روز يك شيشه كامل هم خورده بشه اين قدر بي ضرر هست كه هيچ مشكلي ايجاد نميكنه ، البته اين رو هم بگم اين كه من ميخورم آدي ژل هست كه دكتر داروساز به همسرم گفته توي بارداري اين نوعش تجويز ميشه . 

خب همین مرکز تو شهرمون دیگه شهرستانیم 😁

آهان. بنظرتون میشه اعتماد کرد؟ من مطب یه دکتر میرم الان که کار نازایی خیلی انجام دادن ولی خودش میگه آی وی اف هم میکنم. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم من خواستم برم اهواز اما نشد .من میرم گچساران.فکر نکنم اسمشو شنیده باشی.یکی از شهرهای استان کهگ ...

چرا میشناسم منم خوزستانم. امکاناتش چطوره؟ بودن کسایی که نتیجه گرفته باشن با آی وی اف؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
معده ام درد میکنه یجوری که ضعف میکنم نمیتونم راه برم تمام بدنم داغ میشه و گلاب به روت ب ا ل ا میارم& ...

آره شك نكن بايد بى خيال دارو شى 

تيكه هاى كوچولو نون خشك بخور سعى كن طولانى مدت معده ات خالى نمونه مطمينا از هفته ١٣ به بعد عالى مى شى انشالله اين روزا زودى مى گذرن و با جوجه كلى كيف مى كنى🙏🏼😍💕

ولي هاانا جون اتفاقا من هم توي بارداري قبلي استفاده ميكردم و هم الان و اگر نخورم هيچ چيزي نميتونم بخ ...

مامان سبحان من در مورد خارج ايران به الهامى گفتم كه شرايط دارو دادن به خانمهاى باردار چه جورييه وگرنه ايرانو كه كاملا در جريانم از نظر دكترها اكثر داروها مشكلى نداره

گفت برم بخرم خواستم بگم بدون نسخه دكتر امكان نداره بهت اين شربت رو بدن و از نظر اينا اين شربت جزء داروهاى ممنوعه هستش اينجاها

چشم عزیز دلم دنبال نوشته خودم بودم که جامع و کاملش کنم بذارم  ولی الان خلاصه بگم، دو بار آی یو ...

زينبيييي جووون خيلي ميااااركهههههه مطمئن بودم مثبتي بس كه خُلق و فكرت هم مثبت بود توروخدااااا اللللتمااااس دعااااااا

من انقد تاپيكا رو دو ساله گشتم ك يادمه همسرتون اگلوتيناسيون تو ازمايششون داشت و كيت براي بررسي فاكتوراي ايمني ازمايش همسرتون و اين چيزا لازم داشتي منتظر بودين بياد و خلاصه حسابي در حقت دعا كردم خيلي خوشششحالم مثبت شدي خواهش ميكنم دعام كن خدا دلمو شاد كنه من ديگه دارم رو ب جنون ميرم متاسفانه،،، زينبي جان سيكل لانگتون چ جوري بود؟ گل پنيركو چ جوري خوردي؟

...
سلام به همه منم پنج روزه انتقال جنین فریز سه روزه داشتم برای بار دوم و دیگه جنین ندارم ازتون میخوام ...

نغمه جون ان شاءالله که مادر شدی 

عزیزم‌هزینه انتقال جنین چنده ؟

الهی مرا  آن ده که آن به