2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نگران نباش عزیزم کاملا عادیه من وقتی توسیکل بودم چنان سینه دردی تجربه کردم که تاحالا تجربه نکرده بود ...

واقعا راست میگی،مرسی عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریا جون من موقع داروهای آی وی اف درد سینه داشتم ،نگران نباش   دکتر نصر فرش انتقال میده ی ...

خدا کنه

به من گفت بستگی داره ولی من چون تخمک کم دارم و احتمال هایپری ندارم احتمال خیلی زیاد گفت فرش

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
واسه همین مگم اشتباه حساب کردن   ، اخه من بعد از ظهرش خونریزی داشتم فقط شدید نبود، کم بود نسبت ...

عزيزم يك روز اينور و اونور اصلا مهم نيست مثلا به من گفت اولين امپول رو سه سيكل بزن من ٤سيكل صبح زدم هيچ اتفاقي هم نيفتاد استرس نداشته باش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
تا اورگالترون میزنی که پریود نمیشی عزیزم، نگران نباش اصلا، این علاءمتم اثر داروهاست، ان شاالله دارم ...

مرسی عزیزم،به خدا میدونم همه اینا رو ولی فکر و خیال میاد سراغم

سلام به همه منم پنج روزه انتقال جنین فریز سه روزه داشتم برای بار دوم و دیگه جنین ندارم ازتون میخوام ...

پيشاپيش مامان شدنت مبارك توكل كن به خدا واست صلوات ميفرستم🤲🏻🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان آمپول آنوکساپارین رو تو قسمت یخچال بزارم یا دمای محیط 

من تو يخچال ميزاشتم 

دوستان اگه ضخامت خوب باشه احتمال داره مثلا ١١سيكل انتقال بدن ؟بعد اگه فوليكول داشته باشيم هنوز ازاد نشده باشه چي ؟

خدا کنه به من گفت بستگی داره ولی من چون تخمک کم دارم و احتمال هایپری ندارم احتمال خیلی زیاد گفت فرش

عزيزم به نظرم بعد پانكچر سريع انتقال نده استراحت كن بعد انتقال بده البته نظر شخصي چون اينجوري هم از نظر جسمي هم روحي بهتره 

موفق باشي🌺

عزيزم به نظرم بعد پانكچر سريع انتقال نده استراحت كن بعد انتقال بده البته نظر شخصي چون اينجوري هم از ...

ممنونم،ایشالا هر چی خیره

ممنونم،ایشالا هر چی خیره

انشاالله💕💕

ببخشيدا منم ٢٨انتقال دادم ميخوام با خودم مقايسه كنم اونه مزاحمت شدم به حساب خودت ٧هفته و ٦روز بودي ...

نه عزيزم اين حرفا چيه راحت باش. به خساب دكتر امروز ٨ هفته شدم و سونو ميگفت ٧ هفته و دو روز. امروز كه رفتم پيش دكترم گفت براساس هميني كه من بهت گفتم حساب كن يعني آخرين پري به سونو كاري نداشته باش تا سونو ان تي بري. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بچه ها من قراره برم در آینده ای نزدیک برا انتقال جنین.دکتر هیچ دارو تقویتی بهم نداده و اینکه شوهرمم ...

خودتو نمیدونم

ولی تا اون‌موقع وقت زیاد داری

برو خرنوب بگیر یک هفته صبح و شب یه لیوان بده شوهرت بخوره. بعدش هرشب بهش بده تا ۶۰-۷۰ شب

هرشب هم یخ درمانی کنه

خیییییلی تاثیر داره

همسر من همینکارو کرد قبل از رفتن به رویان گفتن شما اصلا مشکلی ندارین برا بارداری

درصورتی که دوبار تو شیراز آز داده بود گفتن ضعیفه

دیگه خودت میدونی اینکارو انجام بدی یاندی

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
معده ام درد میکنه یجوری که ضعف میکنم نمیتونم راه برم تمام بدنم داغ میشه و گلاب به روت ب ا ل ا میارم& ...

خانومی شما ایتالیا هستین؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️