2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سونو واژینال بود یا شکمی عزیزمم؟😘💓

دکترسونوگفت شنبه بیا بعدگفت تعطیله دوشنبه بیا،بعدمنکه گفتم وقت دکترم چهارشنبه همین هفتست گفت پس چهارشنبه بیا میگم دوباره زود نباشه اون سونوهم الکی شه؟😕

تا چهارشنبه میشه ۷هفته و ۳روز ولی تا دوشنبه هفت هفته تموم میشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمام پریودتونو از اولین خونریزی کم حساب نکردن؟ واسه من چهارشنبه ظهر شروع شد ولی گفت از زمانی که زیاد میشه، باید حساب کرد، که واسه من عصرش زیاد شد،گفت پس روز اولت میشه پنجشنبه! 

واسه همین آمپولارو از شنبه عصر شروع کردم.

نگران همینم هستم که نکنه اشتباه کرده و منم این همه هزینه کردم، هدر شه به خاطر ۱روز.  

سلام دوستان خوبین؟ امیدوارم امروز هر کی آزمایش داره مخصوصا زینبی جون مثبت بشه و دلش شاد بشه.

من دیروز رفتم سونو.اول اینو بگم اولین بار بود که دکترم در برخورد باهام خییلی خوش اخلاق بود و انرژی مثبت بهم میداد🙄🙄🙄

سونو مشخص شد بدنم به داروها خوب جواب داده .دکتر میگفت تو هر تخمدون چهار پنج تا فولی خوب دارم.ازش پرسیدم امکان داره روز تخمک کشی بیشتر بشن؟ گفت آره بوده بیماری که تو سونو کلا ده تا فولی داشته اما ۱۵ تا تخمک ازش گرفتن.خلاصه کلی انرژی مثبت بهم داد.دوباره برام دارو تجویز کرد این بار ۸ تا پرگووریس و دو تا ستروتاید.که چهارتا پرگووریس و یه دونه ستروتاید رو دیروز زدم بقیشون رو هم امروز ساعت ۶ عصر باید بزنم.حالا یه سوال این پرگووریس از پیورگان قویتره؟امکان داره فولی هام بیشتر بشه با این آمپول؟ دکترم بهم گفت دوشنبه دوباره برم برا سونو.گفت احمالا دتا دوشنبه فولی هات بالغ بشن یا یه همچین چیزی( این چیزی بود که من از حرفاش متوجه شدم) حالا اگه دوشنبه همه چی خوب پیش بره فرداش باید برم برا تخمک کشی؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
من ۱۸ سیکلم 

یعنی روز اول و دوم‌و سوم رفتین سونو ، گفت بعدش ۱۸ سیکل بیا؟ 

منم یادم رفت امروز بپرسم.

حالا پریود شدم نمیدونم با بچم بیام تهران یا تنها.

از اولین سونو یادتونه چقدر بعدش روز انتقال میشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
فداتشم عزيزه دلم . ان شالله به زودي دو قلب در وجودت ضربان پيدا ميكنه 🙏🙏😍😍من زودتر از شما انتقال ...

سمانه جون شما بودين يا پووو جان بود رفته بود اول سونو و هفته ي سونو با جنين جور در نميومد ؟؟

سلام دوستان  خداروشکر دکتر سونو کرد صدا قلب شنید و تو 7هفته بودم قسمت همه منتظرا ان شا الله ب ...

آره خوبه عزیزم..... 

تالاپ تولوپ قلب دردونتم مبارک باشه عزیزم..... 

گوارای وجودت نازنین مادر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکترسونوگفت شنبه بیا بعدگفت تعطیله دوشنبه بیا،بعدمنکه گفتم وقت دکترم چهارشنبه همین هفتست گفت پس چهار ...

صدف جون اگه میتونی نوبتت رو‌جابجا کن هفته بعد برو‌که خیالت راحت باشه استرس نگیری باز💝💝💝

بچه ها یه تجربه ای یادم افتاد نمیدونم تاثیر داشته یانه اما من سری های پیش قبل انتقال نزدیکی نداشتم ...

منم به توصیه دکترم داشتم.... 

شکر خدا + شد.... 

به ار گا سم رسیدن تاثیر خوبی داره البته خوب بعضیا به خاطر تزریقات داخل رحمی قبل انتقال ممنوعه براشون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کسی پیش دکتر نصر رفته؟

بله از بیمارانش اینجا هستن..... 

سوالتو بپرس بیان جواب میدن..... 

ضمنا به خونه خودت خوش اومدی.... 

اره یکی از دوستام که قبل من مثبت شده بود هم به من همینو توصیه کرد ولی نمیدونم علت علمیش چیه؟

به ار گا سم رسیدن خونرسانی به رحم رو تقویت میکنه..... 

محیط رو آماده تر میکنه.....