2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام زینب جان خوبی عزیزم.حال الانت خریدارم ..مبااارکت باشه الهی.سر نماز ظهر یهو یادت افتادم دعا کردم ...

ممنونم عزیزم منم تا چند ساعت پیش کلا گریه می کردم و اصلا نمی فهمیدم بتا + یعنی چی، ان شاء الله از این لحظه آخر امیدوار شدن ها رو خدا نصیبتون کنه، تا قبل ساعت 12 رسما از شدت بیچارگی ان قدر گریه کرده بودم که حال نداشتم، درک می کنم چی می گی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزيزم اصلا ممنوع نيست و حتي آزاد هم ميدن. دكتر به من داده و دارم ميخورم مخصوصا بعد پردينزولون دكت ...

شما ايران هستين؟؟؟من در مورد خارج از ايران مى گم كه اين شربت رو اصلا اجازه نمى دن و قرصى كه گفتم بدون نسخه هستش 

كلا اروپا نمى تونين هر قرص و شربتى رو بدون نسخه بگيريم مگر اينكه دكتر تجويز كنن اين قرصم كه مى گم كاملا مجازه و بدون هيچ عوارضى و بدون نسخه كه دكتر بهم گفت

[QUOTE=94679411]عزيزم دنيا عوض شده كيفيت زندگي رفته بالا الان شما ببين دور برت 70 ساله ها چه شكلين؟ ...

خوب کاری می کنی آدم گاهی از قوی بودن و مقاوم بودن خسته میشه، حس می کنه دیگه کشش نداره، ولی اینا همه علامت های خوبیه، خدا تو همین لحظه ها به دعای دل شکسته آدم گوش میده، فقط مراقب باش تمام خواسته ها تو بگی به خدا 

یه کم که حالت بهتر شد بیا و بگو تا حالا چی کار کردی

ولی حال امروزت اینجا ثبت شد، چند وقت دیگه که مامان شدی بیا و بخون، دلم روشنه، خیلیا بعد عمل زودی باردار شدن ان شاء الله شما هم بشی🤲🤲🤲🤲🤲🤲😭😭😭😭

دکتر من شربت منیزیم هیدروکساید میده ...من شنیدم المنیوم مضر هست تو بارداری

شربت منيزيم هيروكسايد مجازه اينجا هم و بيشتر براى درمان يبوست استفاده مى شه 

خلاصه هر كشورى قانونهاى خاص خودشو داره اما كلا ايران دكترها خيلى راحت خيلى از قرص و شربتها رو تو باردارى تجويز مى كنن

مثل پنتاپرازول كه اينجا جزء ١٠٠٪؜ ممنوعه هاست اما ايران خيلى ها دوران باردارى استفاده مى كنن و دكترشون هم مشكلى نمى بينه