ممنوم گلم، حتما هر کمکی بتونم برای عزیزان اینجا انجام میدم
دو بار آی یو آی کردم منفی، مشکل همسرم چسبندگی اسپرم بود (agglutination) از نوع خیلی شدید که یک بار تو آی یو آی بهمون گفتن کنسله و این بار هم روز پانکچر دکترم بعد عمل بهم گفتن با واش اسپرم هم باز نشده ولی گویا با چند تا متد امتحان کردن و نهایت باز شد کمی و picsi کردن،
آها اینم بگم یه تجربه از آی یو آی دگم داشتم که همسرم مجبور شد دو بار نمونه بده روز آی یو آی چون نمونه اول رو تو ظرف خالی بدون مدیوم داده بودن خیلی به درد بخور نبود، نمونه دوم رو ظرف رو با مدیوم مخصوص دادن،
منم روز پانکچر می دونستم این چسبندگی ممکنه کار دستمون بده برای همین از اول یاد آوری کردم به جنین شناسی و دوباره بهمون ظرف با مدیوم مخصوص دادن(یه مایع مخصوص همراه با سرم نمکی بود) اون خیلی کمک کننده بود تا باز بشه قبلش هم به همسرم ولمن و ژل رویال میدادم با پیاده روی و مایعات
خودم هم اون اول مشکلی نداشتم ولی به خاطر وسواسم و توصیه های ارزنده آنا جون پیش زرنانی رفتم و آزهای ایمنی و انعقادی رو دادم که مشکلی نبود ولی پیش پادمهر که ویزیت شدم گفتن آندومتریوز داری و بعد سونو گفت باید جنین فریز کنی و عمل کنی بعد انتقال بدی چون احتمال داره لوله هات هیدرو شده باشن تا حالا، عکس رنگی هم دو سال پیش کاملا سالم بودم
خلاصه برگشتم پیش دکتر خودم تو رویان خانم دکتر مشایخی و باز با سونو داپلر مجدد بررسی شدم ولی گفتن صلاح نیست عمل کنی، قرار نیست هر کی آندومتریوز داره عمل کنه، می گفت قدیمیا می گفتن علاج درد پریود حامله شدنه و خیلی ها طبیعی با آندومتریوز مامان شدن
خلاصه منم تومور مارکر ها رو داده بودم و اون ها هم خوب بود، به توصیه ایشون عمل کردم، البته قلقلک می شدم و همچنان دنبال مقاله های اندومتریوز بودم که باز هم حرف دکترم رو تایید می کرد
مراعات خاصی نداشتم از فردای انتقال سر کار رفتم ولی خوب آب فراوون می خوردم و به خودم فشار وارد نمی کردم، پله رو آروم می رفتم چون سر کارم 18 پله داره، ادویه غذاهام رو کم کردم و همین، زندگی طبیعی خودم رو ادامه دادم، غذا، ظرف شستن، گرد گیری، سر کار، کمی پیاده روی
از همه مهم تر از شما دوستان التماس دعا داشتم