2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام  من تازه با این تاپبک اشنا شدم کسی هست که اول راه میکرو باشه من دیروز تزریق  امپولام ...

عزيزم طبيعيه تخمدان ها فعاليتشون  زياد شد درد داري 

استرس نداشته باش كه سمه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم خيلي خيلي تبريك ميگم انشاالله خدا دوقلوهاتو سالم بزاره تو بغلت  شما چند تا واست انتقال د ...

ممنون گلم ❤

دوتا 

سه روزه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه متاسفانه انتقال منم منفی شده نمیدونم چی کار باید برای این اندومتریوز کرد

من یکبار بهم قبل انتقال آمپول دکاپپتیل دادن به فاصله دو هفته زدم

ولی هم اون سری منفی شدم هم تا چند ماه بعدش پریودم به هم ریخت

دوبار هم سیکل انتقالم کنسل شد چون ضخامت اندومنرم زیاد نمیشد

عزيزم طبيعيه تخمدان ها فعاليتشون  زياد شد درد داري  استرس نداشته باش كه سمه

ممنون عزیزم 

چشم حتما سعی میکنم اروم باشم

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
ممنون گلم ❤ دوتا  سه روزه

ممنون منم جنين هام سه روزه ان 

واسم دعا كن انشاالله چند روز ديگه انتقال دارم 💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزیزم  چشم حتما سعی میکنم اروم باشم

چشمت بي بلا💕

زيارت عاشورا و ناد علي بخون بسپار به خدا انشاالله جنين هاي با كيفيت زياد برات درست بشه🦋👼🏻👼🏻🦋

ممنون منم جنين هام سه روزه ان  واسم دعا كن انشاالله چند روز ديگه انتقال دارم 💋💋

ایه الکرسی برات میخونم عزیزم ❤

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
توهم دچارش شدی 😂 بیا که همدردیم 😣

الهامی جون زمان سونوی قلب نشده؟رفتی یا نه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنون گلم ❤ دوتا  سه روزه

بسلامتی ان شاء الله، کجا انتقال درمان کردی؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام بچه ها من الان ابن سينا هستم. گونال اف هام رو زدم و امروز روز ٨ هست. با دكتر طرازي هستم ولي ام ...

عزیزم نگران نباش.. مطمعنن دکتر رو قبول داشتن که سپردن به ایشون❤  ببین حست به دکتر چطوره🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اي بابا، از دست دكتر طرازي ك هر وقت رفتم نبود😭 ميخواستم ببرم آز هامو نشونش بدم، نگفتن كي مياد؟

خخخخخخخ😄

عزیزم دوهفته اول تیرماه نیستن. 

شاید تو مردادم آخراش .. چندوقتی نباشن☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

سلام عزیزم مبارکت باشه انشااله سالم به دنیا بیاد برای من و همه هم با دل پاکت دعا کن

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات