2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام دوستان التماس دعا و کمک دارم خیلی ناراحتم خیلی از دیشب هر دوساعت یه بار دارم گریه میکنم تو خواب ...

عزیزم چراناامیدی..خیلی ها بعد لاپاراسکوپی طبیعی باردار شدن...بدون استرس و باروحیه اقدام کن..نتیجه میگیری حتما..سنتم زیاد نیست..الکی خودتو نگران نکن

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل از پانکچر یا قبل از انتقال ؟

قبل از انتقال و اگه منع براى نزديكى ندارى حتما هم شب قبلش نزديكى كه به ارگاسم برسين داشته باشين

من به دكترم گفتم كه مى گن به ارگاسم رسيدن موثره در لانه گزينى جنين واقعا درسته

اونم تاييد كرد آره بهتره انجام بدين

[QUOTE=94674504]ن عزبزم من شیراز هستم...ن افلاطونیان دکترم نبود دکترم کریم زاده بود...والله من هر دوباری ک یزد انجام ...[/QUببخشیداگه اشکال نداره میشه بگیدمشکلتون چی بوده؟

ممنوم گلم، حتما هر کمکی بتونم برای عزیزان اینجا انجام میدم دو بار آی یو آی کردم منفی، مشکل همسرم چس ...

میشه بگی شغلت چیه؟ چند ساعت سر کاری؟

من محل کارم5 تا پله دارم و خونمون 15 تا

برای همین کل دو هفته انتقال را خونه نشین میشم و همین خیلیییییییییییییییییییییییییییی بده

عزیزم چراناامیدی..خیلی ها بعد لاپاراسکوپی طبیعی باردار شدن...بدون استرس و باروحیه اقدام کن..نتیجه می ...

نمیدونم گفت که یه لوله رو برداشتم 

منم همون تخمدانم که فولیکول بالغ داشته لولشو بسته 

بعضی اوقات هم اینطوری نیستم ها.اون موقع همسر جان باید زحمت آروم کردن من رو بکشه و غر زدن های منو تحم ...

امیدت به خدا باشه. کجا میرید برا درمان؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

دوستان سلام. شکرخدا آزمایشگاه خبر داد که نتیجه منفی و نی نی من خداروشکر سالمه. انشاالله همه خانم های باردار نی نی سالم بدنیا بیارن و اونایی که منتظرن فرزند سالم و صالح نصیبشون بشه. اینقدر هول بودیم یادمون رفت جنسیت بپرسیم ازشون ولی همینکه سالمه خداروصدهزاربارشکر 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام دوستان عزیزم، امروز خدا منت گذاشت سرم و دعای ما رو مستجاب کرد، در کمال نا امیدی و ناباوری بتای ...

وای عزیزممممم مبارکههههه😘😘😘😘

خداروصد هزار مرتبه شکر😊😊😊😊

نمیدونی چقدر خوشحال شدم

من هر کی حامله میشه خوشحال میشم

اما کسی که اندومتریوز داره و باردار میشه من ته دلم نور امیدی روشن میشه که منم باردار میشم و به خاطر همین بیشتر خوشحال میشم

ان شالله به سلامتی نی نی های گلت رو بغل بگیری❤️❤️🤗🤗🤗🤗

سلام دوستان التماس دعا و کمک دارم خیلی ناراحتم خیلی از دیشب هر دوساعت یه بار دارم گریه میکنم تو خواب ...

عزيزم اولين كاري كه بايد بكني اينه كه اينقدر سنتو براي خودت پررنگ نكني هربار فكر كردي سنت براي ميكرو و مادر شدن زياده يادت بمونه كه من دقيقا ده سال از تو بزرگترم و به لطف خدا با انتقال اول مثبت شدم. 

دومين كاري كه بايد انجام بدي اينه كه در انتخاب دكترت وسواس و دقت لازم رو بخرج بدي ولي وقتي انتخابش كردي و باهاش شروع كردي يك مدتي بهش اعتماد كن اقلا يكسال در نظر بگير و هركاري گفت انجام بده البته نه كارهاي غير منطقي مثل اون دوستمون كه دكترش گفته بود يا اهدايي بگير يا رحم اجاره اي! خوب اين حرف ديگه خيلي تابلوست كه دكتر چيزي از مشكل متوجه نشده ميخاد با سعي و خطا جلو بره

دكتر نصرم دكتر خوبيه حالا كه بهت گفته سه ماه طبيعي اقدام كن حرفشو گوش كن انشالله خدا كمك كنه و خودت باردار بشي اگر هم نشدي بازم هيچ مشكلي نيست راه رفتني رو بايد رفت اينقدر اين داستانو واسه خودتون سخت نكنيد پيچيدش نكنيد فكر نكنم كسي اندازه من مشكل داشته از مشكلات اسپرمو و حتي يدونه قرص نخوردن شوهر تا فيبروم بزرگ 13 سانتي و عملشو توده سينه و عمل اونو... ديگه سربالاييه كه افتاديم توش بهتره كه با لبخند بريم جلو

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم