2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عه چ جالب پس اون كلمه واسه انعقاديا بوده، من فك كردم تو ليست انا اون برا ايمنياست،، در هر حال خب خدا ...

من ۱۰تا جنین دارم.یک بسته ۵ تایی رو بلاست قراره بکنن برام.

عزیزم دکترم طرازی هست، اما نبود و من با ظفردوست ویزیت شدم ، اما برای انتقالم و بقیه مراحل خودش هست .

راستش نگفت.فقط به منشی گفت بنویس باید بزنه. توی دلروهامم ننوشت ، من فقط اونیکه باید نصفشو بزنم ۴ش و ب ۶ و ب۱۲ و پودر اینفو رو خریدم .

به نظرم توی سیکل درمانم هست ، ولی چه زمانی خدا میدونه.حالا فردا زنگ میزنم میپرسم .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه چ جالب پس اون كلمه واسه انعقاديا بوده، من فك كردم تو ليست انا اون برا ايمنياست،، در هر حال خب خدا ...

نه ، برای من که نزدن بار قبل.

آنوکسا رو دکتر زنان مشهدم گفت اینجا مراکز ناباروری به همه میدن.برای منم نوشت تا هفته ۱۶ باید بزنی بار بعد.

اما شروعش رو نمیدونم.

آمپولش رو چهارتا داد هفته ای یکی.

قرص رو هر روز ناشتا نوشته روش. فقط برام سواله ، با قرص تیروئیدم که اونم ناشتاس ، چه جوری باید بخورم؟

ممنون میشم اونایی که تجربه دارن بگن

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ایمنی انعقادی دادم مشکلی نبوده ولی با این حال انتقال قبلیم بهم سرم ای وی ای جی داد که منفی شدم. لنفو ...

من خودم ۶ سال بدون علت حامله نمیشدم

تمام ازهای خودم و همسرم و عکس رنگی و سونوها نرمال بود

تا اینکه لاپراسکوپی تشخیصی انجام دادم مشخص شد اندومتریوز دارم اما هیچ علایمی از اندو رو نداشتم فقط وقتی لاپراسکوپی کردن معلوم شد.

سلام دوستان خوبین؟ امیدوارم امروز هر کی آزمایش داره مخصوصا زینبی جون مثبت بشه و دلش شاد بشه. من دیر ...

خداروشكر دلارام خيلي واست خوشححححالم درحقت دعا ميكنم، اون سيلي ك زدي تو گوشم از اضطراب دس برداشتم هنوز صداش تو گوشمه☺️انشالله فولي هاي عاااالي خواهي داشت اصلا ب دلم افتاده مثبتي انشالله، ببين كِي گفتم😉

...
دکترسونوگفت شنبه بیا بعدگفت تعطیله دوشنبه بیا،بعدمنکه گفتم وقت دکترم چهارشنبه همین هفتست گفت پس چهار ...

عزیزم شکمی دیرتر نشون میده نگران نباش همه چیز اکی🌺🌺🌺🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه ، برای من که نزدن بار قبل. آنوکسا رو دکتر زنان مشهدم گفت اینجا مراکز ناباروری به همه میدن.برای م ...

قرص ب٦ ناشتا؟ نميدونستم، پس منم ناشتا بخورم از امروز، مرسي ك گفتي عزيزم، قرص تيروئيدش نميدونم فك كنم يكي از بچه ها ميگفت صبح موقع نماز اونو ميخورده، بعدش ميخوابيده، دو ساعت سه ساعت بعد صبحانه ميخورده، يكي از بچه ها ب كاربر بهار ياد داد ميتوني بهار رو صدا بزني بپرسي

...

@زینبی_بابا    

عزیزم ازمایش دادی؟منتظر خبر خوبتیم🌸💕

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من خودم ۶ سال بدون علت حامله نمیشدم تمام ازهای خودم و همسرم و عکس رنگی و سونوها نرمال بود تا اینکه ...

الان بارداری؟

منم دقیقا مثل تو بودم. موقع عمل لاپرا و هیسترو تشخیص اندومتریوز خفیف لگنی دادن

سه بار هم انتقال دادم منفی شده