2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم مرجان جووونم مرسی عزیزم😘😘دعا کن این شادی پایدار باشه برام💕💕

مبارکت باشی عزیزم مامان شدنت گوهرای وجودت🌹🌹🌹🌹ان شالله به سلامتی دوران خوبی داشته باشی🌸

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
سلام دوستان من خدا رو شکر خونریریم قطع شد و امروز رفتم‌پیش دکترم گفت باید سونو شی  ...سونو کرد ...

خدارو صدهزار مرتبه شکرت عزیزم💛💛💛💛💛💛💛🌷🌷🌷🌷🌷دعا کن انشالللللله برای ما هم به سلامتی باشه قلبشون👐😁🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اگر بخوام ادامه بدم حتما عوض می کنم نه سه بار آخر پیش دکتر عارفی بودم

ترلا جان حتما از نظر طب سنتي هم پيگيري كن

احتمالا سردي رحم داري

دكتر عارفي چه روزايي مطب هست؟

چه روزايي بايد براي وقت ويزيت زنگ بزنم؟

خدارو صدهزار مرتبه شکرت عزیزم💛💛💛💛💛💛💛🌷🌷🌷🌷🌷دعا کن انشالللللله برای ما هم به سلامتی باشه قل ...

ممنونم عزیزم چرا پس نمیری سونو ؟؟الان یه هفتس قلب  فندقت میزنه   

خدا جونم شکرررت  
سلاااام سلام😍😍😍 ظهر اولین روز تابستون بخیر و‌خوشی باشه❤️ من امروز رفتم از دادم و خدا رو هزار مرت ...

مبارکت باشه خانومی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تابستونو با خبر خوب وانرژی مثبت شروع کردی الهی تا آخرش به سلامتی بگذرونی عزیزم😘

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
گلم دکترم به منم روزی 4 تا استرادیول داد، ولی گفت هر 6 ساعت بخور اگر این جور پخش بشه در روز احتمال ل ...

سلام عزیزم،منم مثل شما آندومتریوز دارم ،یعنی هم کیست و هم چسبندگی،شما مشکلتون در چه حده؟اولین باره رفتید تو سیکل میکرو؟کیست هم دارید؟

من آخه ندارم 😢يعني فقط حسش هست اونم خيلي كم نه زياد . انگار تهوع ندارم و فقط يه مقدار بي ميلي به غذ ...

عزیزم شما توی سونو نشستی داری فکرای منفی میکنی🤔🤔🤔🤔🤔انا جان لطفا ماهی تابه😁😁😂😂😄😄😄😄

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عززززیزم🍃 بتات خیلی خوب بوده❤ منم بار اول که افت بتا داشتم خیلی ناراحت شدم،اما بقول معروف دستمو گ ...

مرجان جون واقعا ببين يه هتروزيگوت پاي وان و ام تي اف آر چه قد مهمه كه يه بار باهث منفي شدن بتاي مثبت شما شده، اونوقت يه دكتري ب من ميگه اينو ولش كن اين كه مهم نيس😵 حالا خوبه از رو دست شما شروع كردم قششششنگ حسابي روزي يه ب ٦ و هفته اي يه ب١٢ با شبي يه اسپرين تقلب ميكنم،، بابا من ب اين دكترا ميگم پدرم سابقه آمبولي داشته اونوقت انگار كر هستن بازم ميگن اين هتروزيگوت چيزي نيس،خب بعد انتقال هپارين يا انوكسا و اسپرين ميديم،،، يكي نيس بگه واقعا همونا كافيه؟ مرجان جون خب شمام كه همونا رو داشتي ولي بتات افت كرد،، گور باباي دكترا، خودم ميخورم ب٦ و ب١٢ 😊 فميبيون و اسپرين،، مرجاني جون شما تو بارداري هم ب٦ و ١٢ رو ادامه ميدادي؟

...
😔😔😔😔 امروز دوباره بتا دادم کم رفته بالا فردا سونو می شم  اما به احتمال زیاد تمومه دیگه ...

عزیزم نا امید نباش خدا خودش کمک کنه انشالللله.ب👐🌷🌷🌷بتات چند بود الان چند شده و هفته چندی عزیزم؟💙💙💙💙💙💙

ممنون عزیزم😍

زی زی جون عزیزم خیلی بهت تبریک میگم خدا رو شکر ک نتیجه گرفتی.انشالله قسمت همه منتظرا بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین