2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست
خدا نکنه خاله خیلی دعا کن برامون دکتر به من گفته ۴شنبه دیگه برم😢😢

چشم چشم🌼 دعا هم میکنیم😘

خیلیم خوب..  بهترین چهارشنبه عمرت داره میاد .. نبینم گریه کنی❤😚

همه چی عالیه شک نکن😍💐

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
نمیدونم ، اولین بار بود انجام دادم ، والا اصلا نگفت بیا واسه بررسی گفت دو ماه دیگه میتونی بیای واسه ...

ان شاالله با همین دوتا جنین باردار میشی عزیزم، اصلا دکتر به آزمایش‌های ایمنی و انعقادی اعتقادی نداره خودتون باید انجام بدین و پیگیری کنید که اگر مشکلی هست با دارو یا سرم قبل از انتقال دومت برطرف بشه، البته برای انعقادی آنوکسا و آسپرین میده چون منم دارم اما ایمنی نه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارم داروهای پانکچر رو استفاده میکنم🙄🙄

من نزدم راستش و اون روزهای نزدیک پانکچر یادم اومد که دیگه ترسیدم ولی ملایم شما بزن فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

ببخشید دوستم الان اصلا شرایط روحی خوبی ندارم به خاطر فردا یه کم اطلاعات دوستان رو قاطی کردم

چی اسلوموشنه؟ 😂🤔 دوران بارداریمون؟😄 اره انگار همه دارن زود زود میرن جلو😜

آره دیگه... برای ما کش داااااااااار رد میشه😁 ولی این دخملا رو ببین فرطی رسیدن به ما😁😂😀

البته از نظر بقیه زود گذشته ☺

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مادر شوهرم ۴۰روز بعد عروسی ما فوت کرد خدا بیامرزدش خیلی خانم محترم و مهربونی بود حتما الانم اگاهه و ...

خدا رحمتش کنه🌻 حتما دعای خیرش هنوز پشت سرتونه❤

نمیدونم ، اولین بار بود انجام دادم ، والا اصلا نگفت بیا واسه بررسی گفت دو ماه دیگه میتونی بیای واسه ...

خانم با نام کاربری زین هم خودشون انجام دادن میتونید ازشون بپرسید، ان شاالله این سختی‌ها با شادی‌های دوران بارداریت فراموش کنی عزیزم

سلاااام سلام😍😍😍 ظهر اولین روز تابستون بخیر و‌خوشی باشه❤️

من امروز رفتم از دادم و خدا رو هزار مرتبه شکر بتام شده بود ۱۱۷۰. 😍😍😍😍😍

بالاخره یه نفس راحتی کشیدم و باید منتظر بمونم هفته برم سونو انشاءالله☺️

الهی که همه منتظرا به زودی جواب مثبت بارداریشونو بگیرن و مامانامونم به سلامتی زایمان کنن😍😍😍😍

سلام مامان مرجان  من امروز رفتم سونو نی نی یکدونه دردونه است کیسه زردو دید دکترم گفته واسه قلب ...

مبارکت باشه مامان جون😘😍🌻 ان شاءالله قلب خوشگلشم میبینی و عاشقش میشی❤🐣🍃

نوش جونت🍃

نه من هنوز پیش عارفی میرم به من گفت شاید تخمک خودت ضعیفه که منفی میشی اینبار اهدایی گرفتم که بازم من ...

این دقیقا سوال من هست آخه از کجا تشخیص می دن تخمک ضعیفه؟

معیاری ندارن که واسه ضعیفی تخمک یا اسپرم

عاقاااا من رفتم تو 5ماه و هنوز این شیکم گنده نشد که منو له بده..من شیکم قلمبه دوس دارم خب😄...براتو ...

ای خواهر😁 من تازه با لباس تو خونگی چه گشاد چه جذب معلومه☺

بیرون میرم اگه مانتوم گشاد باشه که هیییییییچ😀😐 مگه اینکه کمربندمو زده باشم... 

به همسرم میگم ای بابا چرا هیچکس نمیفهمیه😁😁 یه صندلی تعارف کنن یه آبی نونی🙈🙈

خلاصه هنوز جا داری😘

خیلی ناراحت شدم منفی شدی عزیزم .. بقول شما چاره ای نیست بازم خودمون رو باید روحیه بدیم و بلند شیم د ...

نه عزیزم من پیش طرازی نرفتم فعلا هم اصلا نمی خوام ادامه بدم از نظر روحی و جسمی خیلی بهم ریختم. خدا کمکمون کنه که دیگه محتاج هیچ دکتری نشیم

من نزدم راستش و اون روزهای نزدیک پانکچر یادم اومد که دیگه ترسیدم ولی ملایم شما بزن فکر نکنم مشکلی پی ...

عزیزم میدونم.ان شاالله مثبت میشی و فردا میای اینجا و از خوشحالی و حس خوبت میگی.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.