2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
@تارا_777     @masi_007     @arameshemon     @عروسک4   ...

مرسی مامان مرجان جون که به یادمون بودی😘😘😘

من که هنوز واسه سونو خیلی زوده برام جوجوم هنوز خیلی کوچوله☺️ 😍ولی خدا رو شکر امروز خیالم راحت شد و بعد ده روز یه نفس راحتی کشیدم. حالا تا برسیم به استرسای بعدی😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان ترلا جان منم یه بار پیش دکتر عارفی میکرو کردم. در موردم خیلی سهل انگاری کرد، واس ...

من خیلی تعریفشو شنیده بودم ولی در مورد من هم هیچ بار نظر قطعی نمی داد هر بار یه تصمیم جدید بدون اینکه نظر دفعه قبل یادش باشه. امیدوارم که اینبار مثبت بشی عزیزم

سلام دوستان قدیمی و جدید ... تبریک به دوستانی که با من مثبت شدن الان یا زایمان کردن یا نزدیک زایمان ...

😢😢😢

خیلی ناراحت شدم برات....

انشاله بحق پهلوی شکسته زهرا دامنت سبز بشه زودی.....

واقعا سخته سخت...کاش لااقل صبر میداد ...مطمئن باش خیریتی داره که ما عاجزیم در دونستنش.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
فقط دعا کنید واسم واسه دخترم و پسرم😑

عزیزم دعا میکنم بلا ازت دور باشه و تا انتهای بارداریت بسلامتی بری😘🌻

الان نمیشه سرکلاژ کرد؟

دوقلو بارداری؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
نه عزیزم من پیش طرازی نرفتم فعلا هم اصلا نمی خوام ادامه بدم از نظر روحی و جسمی خیلی بهم ریختم. خدا ک ...

انشاالله که طبیعی بشی و راحت بشی از دکترا ..

منم این چند ماهه اصلا نه قرصی خوردم نه دکتری رفتم .چون اصلا اسم دکتر میومد سردرد میگرفتم الانم ...خواستم کمی ارامش داشته باشم ...ولی میبینم هی وقت میگذره و هسچ خبری نیست .سنم هی میاره بالا...چاره نیست دوباره باید برم دکترا...

هر چند تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نیوفته ..

انشاالله که به زودی جواب بگیری گلم ...💙💙💙

این دقیقا سوال من هست آخه از کجا تشخیص می دن تخمک ضعیفه؟ معیاری ندارن که واسه ضعیفی تخمک یا اسپرم

والا نمیدونم با اینکه خودم داشتم کیفیتشون هم خوب بود ولی باز گفت اهدایی. به خدا گیج شدم به هر طنابی چنگ میزنم ولی بی نتیجه

سلام مامان مرجان  من امروز رفتم سونو نی نی یکدونه دردونه است کیسه زردو دید دکترم گفته واسه قلب ...

مبارک باشه تارا جون😍 انشاءالله دوران بارداری خوبی داشته باشی و‌دردونتو صحیح و‌سالم بغل بگیری❤️

والا گفتن زیر جلدی و دور ناف یا بازو. بازوم خیلی لاغره. فرقی هست بین واژه های  زیر پوستی و زیر ...

نه گلم فرقی نداره، زیر جلدی و زیر پوستی یه معنی میدن اگر دور ناف میزنی هم همون 45 بزن، فقط فکر کنم یه کم درد داشته باشه این آمپولا

مرسی مامان مرجان جون که به یادمون بودی😘😘😘 من که هنوز واسه سونو خیلی زوده برام جوجوم هنوز خیلی کو ...

قربون اون جوجه کوچولو🌻🌼

بله بله از استرس ها نگم ک زیااااادن... اما اینم بگم تیم‌ما قوی تره🙂☺ شک نکن استرساشم شیرینه❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀