2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047253 بازدید | 684583 پست
آره بادکش که اصلا نکن، روغن هم کلا یادم رفت بزنم نزدیک پانکچر یادم اومد که اصلا ترسیدم اون جا رو دست ...

زینبی جان روغن سیاهدونه بنظرت میتونم بزنم؟

خدا به شما و دوستانی که هر وقت برسین جواب سوالامو میدین خیر بده بعلاوه یک یا دوتا نی نی خوشگل .برات دعا میکنم فردا با یه بتای تپل مثبت بشی 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم حس خوبی ندارم بهش شما الان پیش طرازی میرید ؟؟؟؟ علت منفی شدن های من مشخص نبود یه بارم که مثبت ش ...

نه من هنوز پیش عارفی میرم به من گفت شاید تخمک خودت ضعیفه که منفی میشی اینبار اهدایی گرفتم که بازم منفی شد. در صورتیکه من پانکچر قبلیم ۶ تا جنین داشتم که ۴ تاش گرید آ بود. ولی بازم گفتم شاید با اهدایی مثبت بشم که نشد. علت هم که سوال میکنم جواب مشخصی بهم نمیده

بتای اول بعد از بیست و یک روز 1600 و سه روز بعدش 4900 بود ، یه لکه کوچولو دیدم نشاسته خوردم دیگه ندی ...

عززززیزم🍃

بتات خیلی خوب بوده❤

منم بار اول که افت بتا داشتم خیلی ناراحت شدم،اما بقول معروف دستمو گذاشتم رو زانوم و پاشدم🍀

گفتم خدایا یدونه فسقلی سهم منه😍 

ان شاءالله که از این فسقلی ها خیلی زود سهمت میشه.شک نکن😘

رفتی سونو مارو بی خبر نزار.. دلم میخواد بیای بگی فسقلی حالش خوبه و اون خونریزی ها همشون بی اثر بوده🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مامانی میتونی یک کم در مورد انتقال جنین توضیح بدی؟ جنینا موقع انتقال سایزشون حدودی چقدره؟ چطوری از ...

گلم جنین ها وقتی از فریز درمیان تو پارافين مایع هستن(اگه اشتباه نکنم آخه الان دقیق خاطرم نیست) بعد میبرن تو محیط کشت مخصوص که مال 3 روزه و بلاست فرق داره تا پارافين جدا بشه، بعد با کاتتر طی چند مرحله هوا و مایع محیط کشت رو ساکشن می کنن درحد کم و مرحله آخر جنین ها رو میبرن تو لوله (اینها همه زیر میکروسکوپ هست)، بعد بلافاصله میارن تو رحم، همون جا که اندازه گرفتن کاتتر رو میذارن و پیستون تهش رو فشار میدن و جنین ها میاد بیرون، بعد کاتتر رو میارن بیرون و نگاه می کنن تمام محتویات خالی شده باشه و بعد دوباره زیر میکروسکوپ بررسی می کنن که تمام محتویات کاتتر خالی شده تو عمق رحم

جنین ها از مرحله تشکیل تخم تا بلاست سایزشون تغییر نمی کنن چون تو زوناپلوسیدا هستن، و خیلی کوچیک تشریف دارن و هر چند تا هست انتقال میدن یکباره،

دهانه رحم اصلا بسته نیست گلم اون جوری که تصور میکنی اگر بود که کلی ترشحات رحم وسط سیکل های عادی و ٱی وی اف نداشتیم که، اون موقع قد همون کاتتر مسیر میده 

حالا چرا به اینا داری فکر می کنی، سوال و نگرانی اصلیت چیه؟ 

آره عزیزم دادم دکترم میگه هیچ مشکلی نیست ولی نمیشه. دیگه خسته شدم از این انتقال‌های منفی. الان باید ...

عزیزم دکتر و مرکزتو عوض کن

هر ۶ بار یکجا انجام دادی؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
وااای عزیزم خداروشکر براخودمم خیلی خوب گذشته..امروز واردماه 5 شدم😊 خودم هنوز باورم نمیشه تیکرمو ک م ...

واقعا خداروشکر😍

ان شاءالله از این حال های خوب نصیب تک تک خواهرای گلم😘😍

ممنونم عزیزم. منم رسیدم به ماه های آخر و دخملی فک کنم میخواد تلافی روزای مظلومیتشو بکنه😁

التماس دعا 🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
متشكرم از دعاي قشنگت ♥️🙏من هم امروز سونو قلب دارم دعا كنيد همه چي به خوبي پيش بره و دست پر برگردم♥️ ...

به به😍😍 چه روز قشنگی در پیش داری پس😗

ان شاءالله قلب وروجکت حسابی برات بتپه🤗

خبر خوبرو بماهم بده حتما☺🙂💐

گلم جنین ها وقتی از فریز درمیان تو پارافين مایع هستن(اگه اشتباه نکنم آخه الان دقیق خاطرم نیست) بعد م ...

هیچی زینب جون من کلا خیلی کنجکاوم دوست دارم‌همه جزییات همه چیزو بدونم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نه من هنوز پیش عارفی میرم به من گفت شاید تخمک خودت ضعیفه که منفی میشی اینبار اهدایی گرفتم که بازم من ...

خیلی ناراحت شدم منفی شدی عزیزم ..

بقول شما چاره ای نیست بازم خودمون رو باید روحیه بدیم و بلند شیم دوباره شروع کنیم ..

پس پیش طرازی شما نرفتید ...جنین های ما هم گرید آ بودن  دکتر میگفت خیلی خوبه .ولی ..من ده تا جنین داشتم که همه رو انتقال دادم و الان دوباره از اول باید شروع کنم ..واقعان هزینه اشو دیگه نداریم تو این اوضاع اقتصادی .هنوز قرض های قبلی رو ندادیم .بازم امپول باز قرص .سونو 

..واقعان تحملش رو ندارم ...ولی وقتی یاد حرفای مردم و نگاههاشون میفتم ..میگم عیب نداره     تحمل میکنم ...

انشاالله که جواب بگیری به زودی گلم .

قربونت عزیزم ممنونم همچنین شما 😘😘😘با نینی نازنینت مارو هم دعا کن چند روز دیگه باید برم آنومالی

چشم خواهر گلم🙂

هرروز صبح که بیدار میشم اولین دعام اینه که هیچ کسی در انتظار نباشه و همه وروجکا سلامت باشن🐣🐰

آنومالی تم خوبه. شک نکن🍃