2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
شما پزشکتون کیه؟منم میخام برم برا انتقال جنین فریز شما اطلاع نداری سیکل کوتاه مدت با بلند مدت چه فرق ...

من دکتر طرازیه.

بستگی به بدن و ... داره.

من بار قبلم ال دی خوردم ، چون تخمدان هام فولیکول ریز داشتن .اینبارم خوردم.

ولی چون آز انعقادیم مشکل داره گویا.ممکنه کلا عقب بیفته این ماه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
شما پزشکتون کیه؟منم میخام برم برا انتقال جنین فریز شما اطلاع نداری سیکل کوتاه مدت با بلند مدت چه فرق ...

منم از شهرستان دارم میام.

روز ۲ و ۳ پری آزمون داشتم ، نشد که بیام ، خودم با مشورت اونا ال دی رو خوردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه ترشحات اگه داشتم اشکال نداشت  ببین قشنگ شبیه تخمک گزاری کش داررر  برا شما هم کش دار ...

بله هين همون كش دارررررر منم داشتم ولي رفتم دكتر فولي ها همه سرجاشون بودن

...
سلام دوستان.خوبین؟ من باز اومدم. یه سوال دارم ، مخصوصا اونایی که ابن سینا میرن ،  من الان ما ...

سلام

فكر كنم آمپول ميكرورلين رو ميگين

به من هم دادن نصفشو گفت بزنم

سه دفعه ي پيش نداده بودن

تو یه لوله

مامانی میتونی یک کم در مورد انتقال جنین توضیح بدی؟

جنینا موقع انتقال سایزشون حدودی چقدره؟

چطوری از لوله خارجشون میکنن موقع انتقال؟ پرتاب؟

چند تا باشند هر کردمو یک جای رحم میگذارن؟

موقع انتقال که معمولا وسطای سیکلیم و دهانه رحم بستس! چطوری لوله رو رد میکنن داخل؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستان.خوبین؟ من باز اومدم. یه سوال دارم ، مخصوصا اونایی که ابن سینا میرن ،  من الان ما ...

نه اينو ميدن اغلب، جلوي فعاليت تخمدان رو موقتا ميگيره تا با قرص استروژن و پروژسترون خودشون تنظيم كنن، خاكستري يا مرجان بود يادم نيس من اين دوتا دوستمو همش قاطي ميكنم باهم 😂😂😂😜😁 خلاصه يكي از اينام ك مثبت شد داشت همون امپولو، فكر كنم يك سومش رو تزريق ميكردن و بقيه رو مينداختن دور، ب منم داده بودن

...
من دکتر طرازیه. بستگی به بدن و ... داره. من بار قبلم ال دی خوردم ، چون تخمدان هام فولیکول ریز داشت ...

ببين اگه ام تي اف آر و پاي وان مشكل داري خودت ميتوني ب٦ بخوري روزي يكي و ب١٢ هفته ي ي امپول بزني كه جلو بيوفتي چون دوماه لازمه اينا قبل انتقال، منم هنوز آزمو نشون ندادم ولي چون جهش داشتم شروع كردم خوردن اين دوتا از رو دست مرجان كه دكترش طرازي بود و همينا رو جهش داشت تقلب كردم،، 

...
مامانی میتونی یک کم در مورد انتقال جنین توضیح بدی؟ جنینا موقع انتقال سایزشون حدودی چقدره؟ چطوری از ...

تا جایی که من میدونم

اندازه هاشون خیلی کوچیکه در حد میکروسکوپی

لوله هایی که با اون وارد رحم می کنن خیلی نازکن پس نیازی به باز بودن رحم نیس

وجاهای مختلف رحم می ذارن

عزیزم کلا دیر مینویسن اما همون اول بدی بهتره من بعد۳بار منفی نوشتن و اینبار هم سرم زدم بخاطر ایمنی و ...

مامان ارامش عزيز شما فاكتورهايي ايمني تو كدوم مشكل داشتي كه سرم دادن چقد بالاتر از رنج بود؟

...
عزیزم درکت میکنم از خدا میخام خیلی زود انتظارت ب پایان برسه ..منم چندروز دیگه13همین سالگرد عروسیم هس ...

الهی که به سلامت بغلش کنی 😚😚😚😚😚😍😍😍😍 واسم دعا کن 

الهی مرا  آن ده که آن به