2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست
تو رو خدا ببخشید اینقد یهو سوال میاد به ذهنم . میگم من فقط یه کوچولو شکم دارم اگه دراز بکشم صافه. هپ ...

نه شکال نداره، هر جور راحتی بزن فقط واسه هپارین و انوکسا و کلا ضد انعقادی های تزریقی بعدش محل تزریق رو مالش نده چون کبود میشه 

بهتون گفتن زیر پوستی بزنین؟؟ لاغر اندامی یا نه؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من دیروز پانکچر داشتم، 11 تا تخمک، کسی بوده با مورفولوژی صفر جواب بگیره 

بله خیلیا بودن، معنی مورفو صفر هم، صفر مطلق نیست بلاخره بین چند میلیون اسپرم 11 تا مناسب پیدا میشه نگران نباش

سلام.عزیزم...بله من شمارو یادمه...عزیزم میدونم واقعا زباد سختی کشیدی ولی حتما پیگیر ادامه درمان باش ...

عزیزم فدااات .

خدا رو هزاران هزار مرتبه شکر که نی نی داری گلم .انشاالله این دوران رو بسلامتی طی کنی و صحیح و سالم بغل کنی ..

برای من منتظرا هم دعا کن عزیزم 

@مریم،_مادر...     سلام دوستای عزیزم لطف خدا شامل حال منم شد و با بتای ۶۰۰مثبت شدم😍😍😍 ...

وای زی زی جونم مبارکت باشه، خیلی خوشحال شدم عزیزم، به سلامتی بغلش کنی🥰🥰🌸🌸🌺🌺💝💝❤️❤️

با این حال خوشت برای منم دعا کن خیلی💖💖🌺🌺🙏🙏

عزیزم دکتر من عارفیه ولی پیشش به نتیجه ایی نرسیدم با اینکه همه ازشون خیلی راضی هستن

منم حس خوبی ندارم بهش شما الان پیش طرازی میرید ؟؟؟؟

علت منفی شدن های من مشخص نبود یه بارم که مثبت شدم قلب تشکیل نشد بازم چند تا دکتر رفتم چیزی نگفتن .

من خودم مشکلی ندارم .

همسرم تحرک و مورفولوژی ضعیفه ...

فردا عصر می رم خیلی دلم گرفته  اما کاری از دستم بر نمی آد دیگه

عزیز دلم☘

ان شاءالله که فردا با دیدن جوجه نازت ، میشه بهترین روز زندگیت🐣

توکل کن بخدا. ان شاءالله خودش حافظ فرزند گلته❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
واقعان ناراحت شدم .کاملان درکت میکنم .میدونم چه حسی داری انگار ادم فریاد میزنه و کمک میخواد همه هستن ...

دقیقا همینطوره خدا فقط آرامش و صبر بهمون بده که بتونیم یا تحمل کنیم یا ادامه بدیم. منم از صمیم قلب برات دعا میکنم که به زودی مامان بشی و تمام سختیهایی که کشیدی جبران بشه

ممنوم عزیزم، دارم از استرس می میرم، فردا صبح میرم آزمایشگاه، هر بار درد پری میاد سراغم و طولانی میشه ...

کار خیلی خوبی میکنی🍃 جز توکل به خودش و صبوری چیز دیگه ای برازنده نیست❤

ان شاءالله که خوش خبری🍃🍀😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

عزیزم ممنون .محبت کردی .بله تا خدا نخواد هزار تا  دکتر هم ادم بره اتفاقی نمیفته  ...

انشاالله که به زودی زود جواب بگیری و دامنت سبز بشه گلم ...بازم ممنون .

❤❤❤از دوستان کسی بود وقت داشت پیش طرازی  نخواست بره به من بگه جاش برم ممنون میشم ...  ❤❤❤❤