2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
نمیدونم ، اولین بار بود انجام دادم ، والا اصلا نگفت بیا واسه بررسی گفت دو ماه دیگه میتونی بیای واسه ...

مثلا دکتر طرازی تقریبا به همه بیمارهاش پردنیزلون رو میده،برای سرکوب ایمنی،اما اعتقاد دارم خدا بخواد اصلا به این چیزها نیست،خود انا که مشکل ایمنی انعقادی داشت سر پسرش تا تشکیل قلب نمیدونست بارداره،هیچ قرص زقیق کننده یا پردنیزلون رو هم نخورد ،ولی به هر حال این ازمایش ایمنی رو بده حتما شاید ایمنیت بالاست ولی بدون دکتر اصلی خداست بخواد میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عارفی خوبه طرازی هم خوبه ،تو تهران زندگی میکنی؟

بله هر دو خوبن ولی من میکرو ناموفق زیاد داشتم فکر کنم طرازی بهتر باشه ..شهرستانم .پیش رزاقی رفتم ولی شانس من رفت .نشد درمانم رو برم ادامه بدم.

اگه کسی شماره و آدرسش رو داره بده ممنون میشم ..

انشاالله شما دوستان هم همگی به حاجت دلتون برسید بحق پنج تن .❤❤

من حواسم باشه ترشح داشتم نترسم😁😁 اولین باره میشنوم در این مورد. راستی واسه بادکش گفتین چون تخمدون ...

آره بادکش که اصلا نکن، روغن هم کلا یادم رفت بزنم نزدیک پانکچر یادم اومد که اصلا ترسیدم اون جا رو دست بزنم نزدم دیگه 

بله هر دو خوبن ولی من میکرو ناموفق زیاد داشتم فکر کنم طرازی بهتر باشه ..شهرستانم .پیش رزاقی رفتم ولی ...

عزیزم دکتر من عارفیه ولی پیشش به نتیجه ایی نرسیدم با اینکه همه ازشون خیلی راضی هستن

سلام دوستان خوبم امیدوارم همگی هر ارزویی دارین بش برسین من قصد دارم ای وی اف کنم میشه کمکم ک ...

خوش اومدی عزیزم، ان شاء الله مامان کلی نی نی بشی، ببین گلم توصیه ها که زیاده ولی مهمترینش مصرف زیاد آب و پیاده روی هست

خودم ژل رویال و رژیم پر پروتیین داشتم به خاطر ذخیره ام و کمتر نون و برنج می خوردم گاهی هم فکر کنم پسته و اینا ولی صفحات رو بخونی تجربه بقیه دوستان هم دستت میاد

ای جااااااانم مامان شجاع، کلا هر جا گفتن دور ناف 90 درجه بزن، هر جا گفتن زیر پوستی با زاویه 45 درجه ...

تو رو خدا ببخشید اینقد یهو سوال میاد به ذهنم . میگم من فقط یه کوچولو شکم دارم اگه دراز بکشم صافه. هپارین رو ۴۵ درجه میزنم دور ناف.. اخه اون اوایل ک میزدم یه بار ۹۰ زدم درد وحشتناکی داشت . اشکال نداره چون لاغرم ۴۵ بزنم؟ تو رون پامم ۴۵ میزدم .

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام عزیزم منم شرایط شما رو دارم و کاملا می تونم درکت کنم. منم یک بار طبیعی باردار شدم که سقط شد و 6 ...

واقعان ناراحت شدم .کاملان درکت میکنم .میدونم چه حسی داری انگار ادم فریاد میزنه و کمک میخواد همه هستن .خدا هست .اماما و....انگار هیچکس صداتو نمیشنوه ..

فقط از خدا میخوام بهت ارامش بده عزیزم .

درسته منم بعد چند ماه دیدم هیچ خبری نیست بازم باید برم دکترا ...از حرف اطرافیان و زخم زبوناشون دارم روانی میشم ...

بحق پنج تن به زودی دامنت سبز بشه گلم ...برات دعا میکنم با این دل شکسته ام ...😢😢😢😢😢😢

سلام عزیزم منم شرایط شما رو دارم و کاملا می تونم درکت کنم. منم یک بار طبیعی باردار شدم که سقط شد و 6 ...

گلم دنبال دکتر رفتن و تلاش باشه،ولی چشمتو فقط به خدا بدوز ،خیلیا با مشکلات خیلی خیلی شدید طبیعی باردار میشن اصلا نمیفهمن مشکل دارن  ،به همین خاطز میگم برو کربلا ،به خدا بگو از تو و واسطه هات میخوام ،منم تلاشمو میکنم ولی میدونم دکتر اصلی شما هستید