2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست
بچه ها من دیگه طاقت نداشتم امروز آزمایش دادم ولی منفی شدم. بار ششمم بود آخه چرا منفی میشم. حالم خیلی ...

عزیزم خیلی متاسفم...میدونم واقعا 6بار خیلی سخته ولی امیدتو از دست نده عزیزم ..انشاءالله خدا ب بهترین نحو برات جبران کنه🙏🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یعنی میشه؟ از زیر ۲ بره بالا

خدا بخواد اره میشه ، اگرم نخواد میشه من که بار اول مثبت میشه، قلبش تشکیل میشه ، بعدش دیگه نمیزنه . حکمتشو نمیدونم اما همه چی دست خودشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه قول بدی کم بخوری نه، یا خونگی درست کن بهتره تو هم مثل من عاشق هله هوله ایی😍😍😍😋😋😋😋

دیروز شوهرم یه بشقاب درست کرد 

همه رو خوردم 

اولش گفته بودم چند تا دونه میخورم 😬😅

گفت چه خبرته 

اصلا نمیتونم غذا بخورم 

۴۸ کیلو بودم 

الان ۴۶ کیلو شدم 

دارم میمیرم دیگه 🤪😂

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام مامان مرجان  من امروز رفتم سونو نی نی یکدونه دردونه است کیسه زردو دید دکترم گفته واسه قلب ...

بسلامتی عزیزم...خداحفظش کنه برات🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من دوشنبه جلسه اولمه درمانگاه میرم  شما راضی هستی از فیزیو؟ راستی fsh  چنده؟ ببین ارمغا ...

من امروز برای سومین بار نوبت فیزیو دارم نتیجش فعلا معلوم نمیشه

من چند ماه قبل ال اچ و اف اس اچ دادم نرمال بود و الان دکتر گفت نیاز نیست از سونو هایی که انجام میده از روی تجربه میفهمه اون تو چخبره

برای انعقادی قبلا بمن گفت پول هدر دادنه و من بدون انجان آز ژنتیک آنوکسلپارین و آ اس آ میدم 

ایمنی رو گفت  نیاز نیست انجام بدی آمپول gcsf میدم ایمتی رو لحاظ میکنم  

اما من همه ی آزمایشات دکتر عارفی برام نوشت انجام دادم  و اخرین انتقالم باعارفی بود و پردنیزولون داد و سرم همینطور و خراش و هیسترو ،سرت درد نیارم ۳تا جنین بلاست انتقال داد بازم متفی شدم

سلام دوستان قدیمی و جدید ...

تبریک به دوستانی که با من مثبت شدن الان یا زایمان کردن یا نزدیک زایمانشونه .انشاالله زایمان راحتی داشته باشن و نی نیشون رو سالم بغل کنن..

و اونایی که مثبت شدند خیلی خیلی تبریک انشاالله این دوران رو به سلامتی طی کنن .

.... نمیدونم کیا منو یادشونه .بعد چهار بار منفی شدن و سه تا سقط طبیعی.مثبت شدم  اونم دوقلو و قلبشون تشکیل نشد و .. الان چند ماهه میگذره تو این راه تو این ده سال خیلی خیلی سختی کشیدم و میکشم .حرفای مردم و...

تو رو خدا واسم دعا کنید خیلی محتاج و درمونده ام ..نه راه پس دارم و نه راه ...نه میتونم بهش فکر نکنم  چون سن و ....نه این همه تلاشم و نذر و نیازم جواب میده .انگار برزخی هستم که دارم کم کم دیونه میشم کارم به تیمارستان نکشه خوبه😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

گفتم که همه راهها رو رفتم نشد..

حالا میخوام بیا پیش طرازی شاید راه حل جدیدی بهم بده .

میشه آدرس دقیق و شمارش رو کسی اگه داره بده.

میخوام وقت بگیرم .

اگه کسی هم هست وقت داره نمیتونه بره وقتشو به من بده اگه مایل بود ..

من امروز برای سومین بار نوبت فیزیو دارم نتیجش فعلا معلوم نمیشه من چند ماه قبل ال اچ و اف اس اچ دادم ...

عزیزم طمنم این بار حتما جواب میگیری

میدونی به این نتیجه رسیدم واقعا این همش وسیله هستش. دکتر، بیمارستان، ذخیره، اسپرم و...

اون بالا سری بخواد میشه نخواد نمیشه

منم میام تو نت این چیزا رو میخونم همش میگم چرا به من نگفت چرا آزمایش نکرد فلان. حیدرم خوش اخلاقه اما یهو قاط میزنه. باز شما قبلا تجربه داشتی خوبه

انشالله به حق علی که جواب میگیری. من 9 تیر باید برم سونو میخوام همه سوالاتم رو برگه بنویسم ازش بپرسم

مهربونا من با راهنماییاتون امروز تونستم خودم سینال اف رو بزنم الان خوشم اومده میخوام بقیه رو هم خود ...

ای جااااااانم مامان شجاع، کلا هر جا گفتن دور ناف 90 درجه بزن، هر جا گفتن زیر پوستی با زاویه 45 درجه بزن، ولی زیر پوستی یه کم درد داره، معمولا زیر پوستی ها رو دور بازو میگن، ولی هر جا خودشون گفتن بزن

سلام. دوستایی که انتقالتون مثبت شده داروهاتون رو تا کی ادامه دادید. مخصوصا استرادیول رو . چون تو برو ...

اون برای بارداری طبیعی هست گلم، برای بعضی از ما آی وی افی ها لازمه ادامه پیدا کنه، مدتش هم دکتر بعد بررسی سونو و چیزی دیگه میگه تا کی