2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آره عزیزم دادم دکترم میگه هیچ مشکلی نیست ولی نمیشه. دیگه خسته شدم از این انتقال‌های منفی. الان باید ...

بازم آزمایشتو زود دادی  بنظر من باید چند روز دیگه باید تکرار کنی

دکترت کیه؟

من ۲۰ خرداد انتقال داشتم می‌دونم زود رفتم دکتر برام ۴ تیر زده ۳ روز زودتر رفتم ولی بتام زیر ۲ بود آخ ...

ترلا جان نمیدونم چی بگم فقط منم دفعه ۴ بود 

سعی کن اینجا هر تجدبه ای دارن استفاده کنی و حتما طب سنتی برو از الان و ازمایشات کامل و بدی خدا خودش کمکت کنه انشاللله حتما اینبار مثبت شی🌷🌷🌷🌷👐الهی امین💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما تاثیر مثبت داره ،این روشها باعث میشن خونرسانی بهتر انجام بشه  راستی فیزیوتراپی رفتی ؟کارش ...

من دوشنبه جلسه اولمه درمانگاه میرم 

شما راضی هستی از فیزیو؟

راستی fsh  چنده؟

ببین ارمغان حس میکنم حیدر خیلی از آزمایشا رو زیر پوستی رد میکنه و نمیگیره. اصلا fsh  و  lh ازم نگرفت

شما ذخیرت چنده؟

این آزمایش کاریوتایپ بهش بگیم بنویسه یا این ایمنی انعقادیا رو؟

خراش رحم چی؟

کلی سوال ازش دارم اما هر بار میرم مطبش یادم میره ازش بپرسم همشم میترسم فراموش کنه. میدونی من چون ذخیرم کمه همسرمم مشکل داره خیلی زمان ندارم که بخوام این راه دوباره تکرار کنم

البته توکل به خدا هر چی اون بخواد همون میشه

@مریم،_مادر...     سلام دوستای عزیزم لطف خدا شامل حال منم شد و با بتای ۶۰۰مثبت شدم😍😍😍 ...

زی زی جان خداروصدهزار مرتبه شکر خدا حافظش باشه انشالللله تا اخر🌷🌷🌷🌷🌷💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها من دیگه طاقت نداشتم امروز آزمایش دادم ولی منفی شدم. بار ششمم بود آخه چرا منفی میشم. حالم خیلی ...

عزیزم بعضی ها بتاشون دیر می ره بابا ، امیدوارم جزو اون دسته باشی .

بازم داروهامو میخورم تا سه شنبه ولی دیگه بالا که نمیره می‌دونم. دکترم عارفی هستش

بازم نا امید نشو عزیزم خدا بزرگه❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

@مریم،_مادر...     سلام دوستای عزیزم لطف خدا شامل حال منم شد و با بتای ۶۰۰مثبت شدم😍😍😍 ...

عزیییییزم😍😍😍خداروشکر خیلی خیلی مبارکت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹