2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
سلام بچه ها. یه سوال. من آلرژی دارم آبریزش بینی و اینا... بعد یه جا خوندم کسایی که آلرژی دارن مشکل ...

عزیزم.من چندین ساله درگیر همین الرژی هستم و از وسطای تابستون تا وسطای پاییز گرفتار میشم و اونقدر سرفه میکنم ک خفه میشم..من قبل ای وی اف ی سری ازمایشات ایمنی دادم مشکلی نبود خداروشکر(البت برا ای وی اف آز ندادما...ی سری ازمایش بود براهمون الرژی دکتر دیگه برام نوشت)امیدوارم امسال ک باردارم این مشکل پیش نیاد...شما هم ازمایشات بده ک خیالت راحت شه🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ديگه انشالله خدا كمكمون بله فقط خدا، كي ميخواي شروع كني؟ تصميم گرفتي كجا باشه؟ قبلا چن بار امتحان كر ...

الان نصف ورق  ال دی  رو خوردم  چند روز دیگه برم سونو ببینم چی میشه ،واسه پانکچر هنوز تصمیم نگرفتم اول ببینم اوضاع فولیکولا چجوریه 

یکسال نیم قبل پانکچر شدم بیمارستان بهمن جنین شناسش خیلی خوبه  من ۹تا جنین داشتم یبار مثبت و سقط و دوبار منفی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم عکس رنگی من میگه ته رحمم یه چیزی هست ک نوشته یا پولیپه یا فیبروم. لوله ها باز بودن. مسیر رحم خ ...

گلم هیسترو قطعا از عکس دقیق تره و اگر گفتن چیزی نیست یعنی نیست ولی آندومتریوز  یعنی بافت رحم که بیرون از حفره رحم رشد میکنه و با هیسترو عملا نشون داده نمیشه، گلد استاندارد تشخیص آندو لاپرا هست ولی با معاینه دقیق و سونو داپلر واژینال با دستگاه دقیق هم به خوبی قابل تشخیص هست

عزیزم ناامید نباش ..من خودم شدیدا درد پری داشتم ک فک میکردم هرلحظه پری تشریفش میاره...ولی خداروشکر ب ...

خدا کنه، اصلا تو یه حالت خلسه رفتم همش به خودم میگم فردا این موقع همه چی رو فهمیدم حداقل 

خدایا کمتر از 24 ساعت دیگه

عزیزم.من چندین ساله درگیر همین الرژی هستم و از وسطای تابستون تا وسطای پاییز گرفتار میشم و اونقدر سرف ...

من میخواستم آزمایش بدم ولی دکتر طرازی گفت لازم نیست. خدا کنه مشکلی نباشه... کلا همش فکرای منفی میاد سراغم. فکر کنم دارم دیوونه میشم

بگم یا نگم خاله ارمغان؟ میدونی اخه فانتزیم اینه جاری عقده ایم یهو با شکم ۸_۷ ماهه ببیندم درجا غش کن ...

خودت مدام تو ذهنت اینو تقویت کن که هیچ قدرتی بالاتر از خواست خدا نیست و تا جایی ممکنه جلو چش جاری جان آفتابی نشو اما از خانواده شوهر نمیشه طولانی این مساله رو مخفی کرد 😄

@خاکستری     @نفسی835     @زین     @niva     شما ...

عاقاااا من رفتم تو 5ماه و هنوز این شیکم گنده نشد که منو له بده..من شیکم قلمبه دوس دارم خب😄...براتو گی گنده شد؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من میخواستم آزمایش بدم ولی دکتر طرازی گفت لازم نیست. خدا کنه مشکلی نباشه... کلا همش فکرای منفی میاد ...

نگران نباش عزیزم..وقتی دکترت گفته حتما مشکلی نیست...برامنم ک ازمایش دادم ولی مشکل نبود

خانوما میشه لطف کنین به سوالم جواب بدین  یکی از نزدیکانم امروز روز ۱۶ انتقالشه  هر روز ا ...

چه خبره 22 روز؟؟ آی وی اف کرده؟؟ یا آی یو آی؟؟ 

گلم اگر آی وی اف کرده دو روز دیگه هم تکرار کنه و به دکترش بگه ولی دیگه روز 16 تقریبا قطعی هست متاسفانه 

سلام دوستایه گلم ازتون خاهش میکنم جواب سوالمو بدین من امروز روز 11 پری هستم قراره این ماه انتقال جنین فریز انجام بدم روزی سه تا استرادیول با امپول زیر جلدی سوپرفکت تزریق میکنم از دیشب کمی لکه بینی دارم به دکتر زنگ زدم گفت اگه روز انتقال لکه بینی داشته باشی انتقال کنسل میشه کسی تجربه داره وایا عوارض داروها نیست چون من هیچ وقت وسط سیکل لکه بینی نداشتم در ضمن انتقال چهارمم هست خیلی ناراحتم

چقدر من اطلاعاتم کمه٫ هیچی بلد نیستم😖😖😖😖😖 دستت درد نکنه جواب دادی٫ من همش فکر میکردم من که ال ...

افشان جون باید مطمئن بشی که فیزیوتراپی اولتراسوند با طب سوزنی تداخل نداشته باشه 

میخای هم فیزیوبشی هم طب سوزنی؟ طب سوزنی رو هیچ اطلاعی در موردش ندارم

@تارا_777     @masi_007     @arameshemon     @عروسک4   ...

سلام مرجان جون💜

من يكشنبه ديگه بهم وقت ويزيت داد

كه هفت هفته ميشه .فكر كنم سونوي قلب و ساك با هم ميشه به اميد خدا

خيلي برام دعا كن

خدا ني ني تو حفظ كنه برات💞

دخترا من دارم این ماه ال دی میخورم ماه بعد برم وارد سیکل میکرو بشم برای اولین بار گفتم برای مزاج و ...

من کپسول اثلق خوردم دو بسته....از نطر پرئودی چند ماه بدون لک پرئود شدم....

اما حواست باشه چون رازیانه داره با داروهات تداخل نداشته باشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،