2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
دوباره بعدش  انتقال جنین داشتین

اره عزیزم الان هفته ۳ بعد انتقالم تموم شده تو هفته ۴ هستم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آقا منکه هم چیپس خوردم هم پفک هم پیتزا🙈🙈🙈🙈 روم به دیوار.. ولی بخدا نمیخوردم هلاک میشدم😁😁😁 به ...

نوش جون.....

من که سر پسرم میخوردم.....نه کم ..زیاد چون ایران نبودم و بچه بودم و بی اطلاع😉...کالباس زیاد میخوردم و چیپس و پیتزا😂😂😂البته کالباس و سوسیس... اونا مثل کالباس ایران آشغال نبود...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا من امروز روز ۴ که انتقال جنین سه روزه داشتم وامروز همینجوری یه تست زدم بعد از کلی یه خط ...

اخه دخترخوب روز ۴ بی بی چک میزنن؟؟؟؟🙄😅

ان شالله مثبتی عزیزم

ولی الان زوده واسه بی بی چک سعی کن اصلا فکرشو نکنی تا ۱۴ روز بگذره

آره مطمئنم اثر داره روی خود کاتالوگ دارو نوشته اگر نوبت فراموش شده دارو نزدیک دوز بعدی باشه احتمال ل ...

مرسی عزیزم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بچه ها من يكشنبه بايد برم آزمايش ايمني و انعقادي بدم و چند ماهي است روزي يك عدد قرص آ اس آ ميخورم اي ...

عزیزم فکر کنم قبلش نخوری بهتره چون مال فاکتور انعقاد خونه یه مدت نخور ازمایش بده بعدش دوباره شروع کن❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

دخترا من دارم این ماه ال دی میخورم ماه بعد برم وارد سیکل میکرو بشم برای اولین بار

گفتم برای مزاج و اینا برم طب سنتی٫ بهم کپسول اثلق پودر تقویت تخمدان و شیاف داده برای عفونت

به نظرتون استفاده کنم؟

کسی تجربه ایی داره؟

سلام بچه ها خوبین؟ کسی میدونه آزمایش سل فری شرایط خاصی داره یا نه؟ مثلا من که آمپول آنوکساپارین میزنم آسپرین و داروهای دیگه دارم اشکال نداره؟ کلا اینطوری نیست که بگن فلان دارو رو قبل آزمایش نباید استفاده کنی؟

الحمدالله❤
سلام بچه ها خوبین؟ کسی میدونه آزمایش سل فری شرایط خاصی داره یا نه؟ مثلا من که آمپول آنوکساپارین میزن ...

نه گلم منم همه اینا رو داشتم و آزمایش دادم یه آزمایش خون سادست انشالله که خیره عزیزم

دوستان ❤❤❤

من گفتم که میخوام برم شهر دیگه به خاطر انتقالی شوهرم  یعنی مجبورم 

از دکترم دیروز پرسیدم گفت برو و مشکلی نیست 

ولی الان قبل از ان تی برم یا بزارم بعدش ؟؟؟

میترسم بعد یه چیزی پیدا کنن توش بگن استراحت مطلق تکون نخور 🤪

هر چند الانم تو خونه استراحت مطلقم 😀

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ان شاالله حتما خدا میخواد سورپرایزتون کنه و طبیعی باردار بشی عزیزم🙏

الهی خدا از زبونت بشنوه .ممنون گلم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون