2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
گلم بتای اولی و دومیت چند بود؟ لکه بینی اوردی دکتر چیزی نداد بهت؟

بتای اول بعد از بیست و یک روز 1600 و سه روز بعدش 4900 بود ، یه لکه کوچولو دیدم نشاسته خوردم دیگه ندیدم دو روز بعدش لکه های رقیق قهوه ای دیدم و بعدش یه لکه خون فرش ، زنگ زدم مرکز گفت اشکال نداره خودم یه شیاف پروژسترون اضافه کردم بعد رفتم سونو که گفت تو شش هفته رشدش متوقف شده . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@خاکستری     @نفسی835     @زین     @niva     شما ...

وااای عزیزم خداروشکر براخودمم خیلی خوب گذشته..امروز واردماه 5 شدم😊 خودم هنوز باورم نمیشه تیکرمو ک میبینم. میگم یعنی این منم ک باردارشدم و تقریبا نصف راهو رفتم😍وهر لحظه بخاطرش خداروشکر میکنم و برای همه منتظرا دعا میکنم🙏....برا توهم.چیزی نمونده خانوومی انشاءالله دخملتو صحبیح و سالم بغل کنی مهربووون🌸💕

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بتای اول بعد از بیست و یک روز 1600 و سه روز بعدش 4900 بود ، یه لکه کوچولو دیدم نشاسته خوردم دیگه ندی ...

عزیزم.خیلی ناراحت شدم برات...انشاءالله بزودی  خدا برات جبران میکنه و ی بارداری خوب رو برات مقدر کنه🙏🌸 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ساراجون روند ضعيف شدن همسرم منو زجر ميده، پارسال سه درصد بود حالا شده دو درصد😭😭 ميگم اي يو اي برات ...

آره من که بار دوم خیلی حس کردم ولی شرایط همسرم خیلی خراب شده بود و تو جنین شناسی حتی می خواستن کنسلش کنن که خودمون گفتیم انجام بدن

نه فدات شم ...خیلی اعصابم خورده دعا کنید برام درد ندارم اصلا ها فقط خون میاد 

عزیزم در چه حالی بهتری؟

بچه ها سمت راستم بعضی اوقات تیر میکشه..امکان داره باردار باشم؟یا نه فقط سمت چپ نشونه بارداریه؟کشاله ...

عزیزم به فال نیک بگیر ولی اولین نشونه بارداری بالا رفتن بتاست

نگرد نیست، گشتن نبود😁😁😁😂😂😂 فقط دلت رو خوش کن و با جنینات حرف بزن منم تا حالا همین کارو کردم ان شاء الله فردا دست پر بیام

@anahidd       @samaneh_m       @سانازي    ...

متشكرم از دعاي قشنگت ♥️🙏من هم امروز سونو قلب دارم دعا كنيد همه چي به خوبي پيش بره و دست پر برگردم♥️♥️

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بچه ها الان هفته ی ۲۱ هستم.بعضی وقتا زیر شکمم یهویی تیر میکشه سمت چپ و وقتی راه میرم هم اذیتم میکنه ...

عزیزم منم.چندروزه این دردا رو دارم..تیرکشیدن واژن و تخمدونم ک گاهی چپ گاهی راست..کلا عضلات شکمم یهو دردمیگیره منم گذاشتم ب پای بزرگ.شدن فسقل و اینکه حتما رحم داره کش میاد..گاهی شکمم سفت میشه ولی خب چون دردش مدام نیست من نگران نمیشم و اینکه ی جادخوندم چون الان نی نی حرکتاش بیشتر میشه براهمین باعث دردمیشه ک این دردش شیرینه😋😍..قسمت تمام دوستان ب امید خدا🙏

با این وضعیت داروهام و رشد نکردن تخمکها کلا امیدی ندارم ولی اگه ی درصد هم قرار بود پانکچر کنم و بعد ...

نه عزیزم استراحت مطلق اصلا اصلا خوب نیست، ضرر هم داره کلا ربطی نداره، فقط یه سوال روز عمل باید همسرتون نمونه بده نمیشه تنها بری ولی روز انتقال لازم نیست حتما باشه