2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
ممنون همیشه خوردم ولی مداوم نه برام دعا کن ماه دیگه بشه آخرین انتقال و اقدامم خستگی ده ساله از جسم ...

ان شاء الله که همین طور میشه عزیزم

اب فراوون و پیاده روی یادت نره....حتما نتیجه میگیری..💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم من انتقال قبلی با ۶ تا استرادیول به همراه آمپول و ژلش به زور به ۶ رسید  میشه راجبه داروه ...

۴ تا استرادیول ۲ میلی گرم البته حارجیشو گرفتم پشتش نوشته ۱.۵۳

استروژل روزی دو خط کش

نصف قرص پنتوکسی فیلین واسه گردش خون

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم دکتر گفت احتمالش ضعیفه اخه از تو واژن دیده میشد کیسه اب گفت برو تخت رو شیبدار کن بخابدشاید ر ...

الهی بگردم

خیلی ناراحت شدم برات 

خدایا خودت کمک کن 

سلام عزیزم...مرسی از دعای خیرت .اره واسه من که نشون نمیداد .الکی وقتمو تلف کردم سر ای یو ای و ای وی ...

نه خب وقت تلف كردن نبوده چون در اون صورت متوجه نميشدي بايد بري لاپارا، سارا ذهنم خرابه، راهنماييم كن، تو از خيلي قديم منو ميشناشي بيشتر از دو ساااله🙄ميگم من رفتم طرازي ايمني انعقاديا رو بدم، (شما نداده بودي؟) تا بعد انتقال بدم، حالا رفتم ايمني انعقاديا رو دادم بردم جواب نشون طرازي بدم متاسفانه نبود جاش فرستادنم انصاري پور، اونم ازمايشاتو ديد گفت اقدام طبيعي بايد فعلا بري يا ديگه فوق فوقش اي يو اي، من اصلا طبيعي رو قبول نكردم خير سرم گفتم باشه حداقل اي يو اي، ديروز اي يو اي شدم دو روز قبلش امپول هاش سي جي زده بودم، حالا رفتم دستشويي با عرض معذرت ترشحات شبيه تخمك گذاري داشتم كشدار و كاملا بي بو، (حالا سوال: محتويات اي يو اي بود بعد از ٢٤ ساعت اومد بيرون؟؟ يا تازه دارم بعد از ٥٨ ساعت از تزريق امپول تازه تخمك گذاري ميكنم؟ ممكنه اصلا  همچين چيزي؟) خب حالا ادامه ماجرا، اي يو اي شدم و برگه ي اسپرم شسته شده رو تحويلم دادن نوشته اس نرمال مورفو ٢درصد، تعداد كل بالاي ١٠٠ميليون و تحرك آ ٢٠و ب٣٠ عاخه با اين وضعيت تازه بعد از شستشو، با اون سابقه ي دوتا پانكچر داغونم با اين مورفوي ٢ درصد با اين سن و سالم كه ٣٢ تموم شد، بشينم سه ماه هم سر اي يو اي وقت بزارم؟؟؟ عقلانيه؟؟ تازه برم اي وي اف معلومم ني خودش چ قد ظول بكشن زيونم لال لاپارايي چيزي هم خداي نكرده لازم شه چه كار كنم اونوقت با سن و سالم،، ايا ب نظر شما چ تصميمي عقلانيه؟؟؟ برم پانكچر هم يه ماه حداقل بايد صبر كنم تا فروردين پانكچر دوم شدم خطرناكه سومين بار با فاضله كم😭😭 حداقل سه ماه بشه قاصله ي كلي، از مرداد زودتر نميتونم برم خب😭 حالا فعلا ببكارم ننشستم دارم داروهاي مشكل انعقاديو ميخورم شروع كردم از ديروز، دو هفته بعد هم وقت گرفتم برم ايمني ها رو نشون بدم تكليفش روشن شه، حالا چ كنم نميدونم فقط اينو ميدونم ك اينبار ديگه اخرين باره و فقط بايد يه جايي ك جنين شناسي مطمئن و معتبري داشته باشه برم

@تورك_آنا

@مرجان و لوبياش 

@نفسي و 

هركي ك ميتونه محبت كنه راهنماييم كنه

...
اره تازه یه کوچولو دارم میفهمم😂 اره خیلی بده.کم کم تو فکر بالش بارداری ام.بنظرت کمکی میکنه؟

برای من که به درد نخورد. بالشت بارداری زیادی بزرگه. به جایی میرسی که مجبوری همش به پهلو بخوابی و شکمت سنگینه میچسبه به زمین باعث میشه تاندون ها کش بیاد و اذیت میشی. بالشت بارداری تکیه گاه خوبی برای شکم نبود. من یه چادر مچاله میکنم میذارم زیر شکمم😁. چادر راحت تر تغییر شکل میده یه جایی دوست داری شکمت بالاتر باشه یه جایی پایین تر.... بالشت بارداری قابلیت تغییر ارتفاع نداشت⁦☺️⁩

نه خب وقت تلف كردن نبوده چون در اون صورت متوجه نميشدي بايد بري لاپارا، سارا ذهنم خرابه، راهنماييم كن ...

منم ایمنی انعقادی ها رو دادم..پونزده تیر جوابش میاد...

محیا جان من چندبار ای یو ای شدم.این ترشحات طبیعیه.همه دارن بعد ای یو ای..محض احتیاط امشب هم اقدام طبیعیتو داشته باش ..چرا نشه عزیزم؟واسه بارداری فقط یه دونه اسپرم سالم هم کفایت میکنه..توکل به خدا.به نظرم ای وی اف رو بیخیال شو فعلا.چون خودت که مشکل لوله و تخمک نداری.اسپرم شوهرتم واسه ای یو ای خوبه ..مصرف مداوم داروهای ای وی اف خیلی اسیب میزنه به بدن..استراحت بده به بدنت.نگران نباش.سنی نداری که.زنعموی شوهرم تا پنجاه سالگی بچه اورده ..

عزیزم درستش اینه دکترت بر اساس شرایطت انتخاب کنه....  اینکه عجله داری سیکلت تغییر بدن به نظرم ...

اینو از کجا میشه فهمید؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نمیدونم دکتر گفت احتمالش ضعیفه اخه از تو واژن دیده میشد کیسه اب گفت برو تخت رو شیبدار کن بخابدشاید ر ...

من يكي رو ميشناسم كيسه خيلي در اومده بود از واژن ديده ميشد دكتر فرستاد داخل و سركلاژ كرد البته گفت عمل سختي بود ولي خب شد و الانم ب دنيا تومده سالم سالم، خيييلي مراقبت كن، اصلا سر و تح هم دراز بكشي جا داره والا، خب از دكترت مطمئني كارش درسته؟ اصرار كن سركلاژ كنه حتما

...
نه خب وقت تلف كردن نبوده چون در اون صورت متوجه نميشدي بايد بري لاپارا، سارا ذهنم خرابه، راهنماييم كن ...

دو میلیون اسپرم سالم فرستادن سراغ تخمکات...چرا نگرانی دختر...از خدا میخام همین ماه جواب بگیری وتا عید نی نی هات بغلت باشن 

من يكي رو ميشناسم كيسه خيلي در اومده بود از واژن ديده ميشد دكتر فرستاد داخل و سركلاژ كرد البته گفت ع ...

به نظرمنم امروز باید اورژانسی سرکلاژ میشد..

منم ایمنی انعقادی ها رو دادم..پونزده تیر جوابش میاد... محیا جان من چندبار ای یو ای شدم.این ترشحات ط ...

مرسي عزيزم از پاسخت، واقعا اين دو درصد مورفو براي اي يو اي خوبه؟؟؟ مشكل لوله رم ك ظاهرا فك ميكنم ندارم ولي با ديدن شرايط تو در اون مورد هم ب ترديد افتادم، شما سونوي نصر هم يادمه رفته بودي اونم حتي نشون نداده بود؟ داپلر بود؟؟

...
منم ایمنی انعقادی ها رو دادم..پونزده تیر جوابش میاد... محیا جان من چندبار ای یو ای شدم.این ترشحات ط ...

ساراجون روند ضعيف شدن همسرم منو زجر ميده، پارسال سه درصد بود حالا شده دو درصد😭😭 ميگم اي يو اي برات مثل عكس رنگي درد داشت؟ برا من عين همون بود، گذر مايع از لوله هاي دوطرف رو هم شما حس ميكردي؟

...
من کلا ازاولش همه واکنشها سمت چپم بود از تیر کشیدن تخمدون بگیر تا حالت سفتی و سنگینی و نبض هایی ک زد ...

وای چه باحال😂 حالا نی نی من بریچ هست کلا.یعنی حالت ایستاده و سرش بالا ،پاهاش پایین.پایین شکمم لگداشو حس میکنم که خودم میگم حتما پاهای کوچولوشه😍😆ولی همیشه اون اوایل مامانم مبگفت صبح ها دست بکش زیر شکمت ببین نی نیت کجاس.من هروقت دست میکشیدم چیزی نمیفهمیدم😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسي عزيزم از پاسخت، واقعا اين دو درصد مورفو براي اي يو اي خوبه؟؟؟ مشكل لوله رم ك ظاهرا فك ميكنم ندا ...

اره خوبه نگران نباش جواب میده حتما

من هم سونوی نصر رفتم هم سونوی دکتر اصفهانی بود فکر کنم تو ابن سینا.هردوتاشون رد کردن چسبندگی رو..حالا فکرنکن به لوله هات .من یه کورتاژ داشتم چندسال پیش.دکترم ناشی بود زده بود داغون کرده بود..فکر چسبندگی و لاپارا رو نکن.سالم سالمی..نگران نباش