2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
خب خب خب بالاخره تیر ماه هم رسید.اول یه کل بلند بکشید آخه فردا تولدمه 🎂🍰🎂🍰🎂🍰 بعدش هم دعا کنین ...

تولدت مبارک عزیزم...با آرزوی بهترین ها 💙💖

ان شاء الله تا تولد سال بعدت حس شیرین مادری رو تجربه کنی و نی نی هات بغلت باشن 💙💖😙😙

ماهم چند روز دیگه یه نی نی تیرماهی بهمون میخاد اضافه شه..کلی ذوق داریم ..بچه خواهرم میخاد دنیا بیاد..مهرسانا خانم ..عشق خاله 💖💖💖 کلی براش لباس و طلاو اسباب بازی خریدیم 💖💖 خیلی خوشحالیم ...ان شاء الله قسمت همه منتظرها 😙😙😙😙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
تولدت مبارك باشه عزيزم ، ان شا الله كه فردا هم مياي و خبر خوش بهمون ميدي . پس پسر من هم كه تير ماهي ...

ای جانم ...چقدر نی نی تیرماهی داریم 💙💙💙💙 کلی ذووووق و هیجان دارم من واسه همه تون 😙😙😙😙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها هزینه اولین آزمایشایی که ازخانم میگیرن قبل آی وی اف چقدر میشه؟

عزیزم بستگی داره چه ازمایشاتی برات بنویسه...ازمایشات روتین قبل بارداری حداقل ۷۰۰ تومن میشه با بیمه تامین اجتماعی...من چند روز پیش تکرار کردم واسه عمل لاپاراسکوپی.۷۰۰ تومن شد...

تولدت مبارک عزیزم...با آرزوی بهترین ها 💙💖 ان شاء الله تا تولد سال بعدت حس شیرین مادری رو تجربه کن ...

به سلامتي عزيزم مبارك باشه تولد دختر خواهرتون ، چه جالب اسمش شبيه اسم دختر من هست ، دخملي من مهرسا هستش . 

ان شا الله خيلي زود براي به دنيا اومدن ني ني دوم خودتون جشن بگيريد . 😍😍

من از دیروز تا امروز عصر درد کشیدم و ظاهرا سقط شد ، فردا برم سونو ببینم کامل پاس شده یا نه . خدا کن ...

ای وای 😔 خیلی ناراحت شدم عزیزم...مراقب خودت باش و به خودت برس حسابی ...

ان شاء الله به زودی زود طبیعی باردار بشی و به سلامتی بغل بگیری بچه هاتو 💙💖

من سینا فکت داشتم فکر کنم از ۳.۴ پری 

ممنون عزيزم من هنوز پريود نشدم فكر كنم تا يكشنبه بشم به نظرتون چند سيكل برم كه سونو كنه دكتر واسه انتقال؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره منم سرچ کردم ـ تعجبم از اینه پارسالم مصرف میکردم اینجوری نبودم ـ ماه قبلم مصرف کردم عوارضی نداشت ...

انشاالله عزيزم توكل به خدا

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به سلامتي عزيزم مبارك باشه تولد دختر خواهرتون ، چه جالب اسمش شبيه اسم دختر من هست ، دخملي من مهرسا ه ...

قربونت برم عزیزمممم...ان شاء الله ..ممنون از دعای خیرت ❤❤❤

ای جانم...خداحفظش کنه دختر گلتو... خیلی اسم قشنگیه 💖💖💖 از اول بین مهرسا و مهرسانا دودل بودیم..بعد دیگه یکی از فامیلها زودتر گذاشت مهرسا ما مجبور شدیم بزاریم مهرسانا 😁

واسه چی هست ؟و همه میزنن؟

من چند نفر ديدم اينجا نوشتن زديم ولي نفهميدم براي چيه 

دكتر به من چيزي نگفت 

@yasbanooo    

یاسی جون من امروز رفتم حمام و پانسمانو برداشتم..نگم برات که چقدر فشارم افتاد و حالم بد شد 😣 مثل سزارین درد داشت ..گفتی سه جا رو سوراخ کرده بود؛واسه من چرا چهار جا رو سوراخ کرده ؟؟دوتا تخمدانها.یکی پهلوی چپ.یکی ناف..فکرکنم خیلی چسبندگی بوده..

میگم یاسی از کجا بفهمم بخیه ها جذبیه یا کشیدنی؟بپرسم ازش نمیگه چه خنگه این دختره😶

یه سوال دیگه بعد برداشتن پانسمان بتادین نزنم ایراد داره؟؟خوشم نمیاد از بتادین کاری ..فشارم میفته میبینم 😣

ببخشیدا هی سوال میپرسم..روم نمیشه از خودش بپرسم 

اره عزیزم...همه این دردها طبیعیه از این به بعد هرروز یه جات درد میکنه ..نی نی داره رشد میکنه خوب خا ...

اگه بخاطر رشد دختر نازم باشه که تحمل میکنم خاله جونش😍😘

ان شاالله به زودی فندق کوچولوت بیاد تو دلت😍😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شوهرم زنگ زده میگه ۶ تیر میام تا ۱۵ تیر یعنی برای زایمانم نیست😭😭😭 چرا متوجه نیست بهش احتیاج ...

غصه نخور از كجا معلوم زايمانت دقيقا همون ٢٤ تير باشه اصلا زايمان طبيعى رو نمى شه هيچ جوره برنامه ريزى كرد پس الكى خودتو اذيت نكن خودتو بسپار به خدا حتماهواتو داره و شوهرت هم انشالله سر زايمانت كنارته🙏🏼😘❤️

خب خب خب بالاخره تیر ماه هم رسید.اول یه کل بلند بکشید آخه فردا تولدمه 🎂🍰🎂🍰🎂🍰 بعدش هم دعا کنین ...

ممنون عزیزان ❤❤❤

الان داشتم پیاممو میخوندم بعد دیدم اون‌جمله ی تو پرانتز چقد بچگانه است 😑😑😑انگار بخوای بچه گول بزنی .نمیدونم چرا اون طور نوشتم😳😳😳

به بزرگی خودتون ببخشید.اینقد ذوق داشتم واسه تولدم و رسیدن تابستون نمیدونم چی نوشتم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم اخه اگه به خوهرشوهرام بگم بالاخره به گوش اونم میرسه مثلا قرار بود تاریخ عروسی مارو هم به دلای ...

عزیزم اگر فکر میکنی برات دغدغه ذهنی و استرس ایجاد میشه فعلا بهشون نگو حداقل تا سه چهار ماه تا یکم شرایطت فیکس بشه و خیالت راحت باشه.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...