2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
مرسی عزیزم که اینقدر مهربون بودی جوابمو دادی  یکم امیدوار شد  میشه سوال بالا هم که پرسید ...

فدات گلم.کاری نکردم.ان شاالله دوستت هم مثبت باشه و دلش شاد شه

راستی اون روزای ۹ تا ۱۲ که گفتم لک میبینن/بعضیام نمیبینن و لانه گزینی اتفاق می افته این برای کسایی هست که بعد ۱۴ روز باید برن آزمایش بتا بدن.ولی دوستتون که ازمایشش دیرتر هست احتمالا این‌مسئله ی لانه گزینی هم دیرتر اتفاق می افته.چندتا از دوستامون اینجا بودن دوران انتقالشون طولانیتر بود...من زیااد اطلاعی ندارم در این مورد گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منم نگرفتم گلم گفتم تحقیق کنم اگه دوستان کسی داشتن که برای خوابیدن کمکشون کرده منم بگیرم

خاکستری جان منم بالش بارداری داشتم خیلی باهاش راحت بودم. البته من بخشیدمش الان دوباره باید بخرم😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاکستری جان منم بالش بارداری داشتم خیلی باهاش راحت بودم. البته من بخشیدمش الان دوباره باید بخرم😂😂

ای جونم.از همین مدل الی ها؟چون بعضیا رو دیدم ] اینجوریه مدلش😂 مجبور شدم با رسم شکل توضیح بدم

بعضیا مدل ال هست L اینجوریه فقط...

بخر بخر هرچی بخشیدیو باید دوباره بخری برای وروجکمون مامانم خانم😎😃

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فدات گلم.کاری نکردم.ان شاالله دوستت هم مثبت باشه و دلش شاد شه راستی اون روزای ۹ تا ۱۲ که گفتم لک می ...

😘😘😘😘❤❤😍

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
حدود نیم ساعت اصلا شک دارم داروخونه اصلا موقع خرید خودش تو یخچال میذاره یا همینجوری میاره ک دکتر بر ...

عزيزم با نيم ساعت كه هيچ اتفاقي نميفته شايد داروها رو بدنتون تاثير نداشته شايد دكتر بايد دوزش رو زياد ميكرده 

آخه خود داروخانه فكر نكنم همچين كوتاهي رو بكنه و داخل يخچال نزاره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم میشه همراه فمبیون ۱فولیک اسید۱استفاده کرد؟؟اینقددیروزانوکساویه سری داروهاروتاریخش گذشته بودریخ ...

عزیزم بنظرم فمبیونت رو تنها استفاده کن. تموم که شد فولیک رو شرو کن. چون هر دوش بنظرم یه کاربرد دارن.

دکتر ک بمن گفت فمبیون شرو کردی فولیک نخور.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
برای آندومتر خوبه ؟ یا فولیکول  شما هم قبل انتقال جنین خوردین یا تخمک کشی  من جنین دارم ...

نه عزیزم قبل انتقال برای انتقال خوردم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان من هفته نوزدهمم دهانه رحمم باز شده صب رفتم دکتر گفت احتمال موندن جنین کمه ولی برو یهفته ...

عزیزم فقط بخواب یعنی استراحت مطلق مطلق به هیچ عنوان به جز دستشویی پانشو و فقطم دراز کش باش نمازتم بخون دراز کش 🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مرسی عزیزم من شبا میخورم ک بعدش چایی نخورم.مولتی ویتامینم دارم ک همراه نهار میخورم.لوو رو تا آخر بار ...

فعلا که میخورم لوو و هر ماه آز میدم تا ببینم عددش چنده..‌دکترم دزش رو بعد هر بار آزمایش تغیرر میده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من يكي رو ميشناسم كيسه خيلي در اومده بود از واژن ديده ميشد دكتر فرستاد داخل و سركلاژ كرد البته گفت ع ...

الان سروته دراز کشیدم ولی دکتر گفت یهفته اونحوری دراز بکش بعد که یکم کیسه اب رفت داخل تر بیا سرکلاژ 

من دیگه نمیدونم چیکار کنم کارم درسته یا نه 

خدا برایم کافی است
بچه ها سمت راستم بعضی اوقات تیر میکشه..امکان داره باردار باشم؟یا نه فقط سمت چپ نشونه بارداریه؟کشاله ...

اره عزیزم منم همینجوری بودم🌷🌷🌷🌷

برای من این مارک بود. 

مرسی فداتشم

نمیدونم این مدلا بهتره یا ال‌ شکلا 🤔

حالا میپرسم😘

مامانای گلی که نزدیک زدن آمپول بتامتازونن یا درآینده دارن... خواستم بگم من پریشب ک بار اول آمپول رو زدم.. این علائم رو داشتم:

کمر درد ،بی اشتهایی ،تکرر ادرار زیاد و تشنگی زیاد ... و حرکات کم جنین🍃

دیشب که دز دوم رو زدم دیگه این علائم رو نداشتم. شاید بخاطر اینکه بدن عادت کرده..

خلاصه گفتم بگم،شاید مفید باشه در آینده.🍀☺

برای من این مارک بود. 

خخخخخخ وجدانا عکسش دیدم احساس میکنم آدم.گیر میکنه توشون خخخخ .گره نخوریم توش صلوات 

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون