2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
ان شاالله کمک کنه، من نگرفتم❤️

منم نگرفتم گلم گفتم تحقیق کنم اگه دوستان کسی داشتن که برای خوابیدن کمکشون کرده منم بگیرم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها سمت راستم بعضی اوقات تیر میکشه..امکان داره باردار باشم؟یا نه فقط سمت چپ نشونه بارداریه؟کشاله رونمم بعضی اوقات درد میگیره؟ترشحم ندارم اصلا😔..فقط یذره اومد که معذرت میخوام رنگش زرد بود

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساراجون روند ضعيف شدن همسرم منو زجر ميده، پارسال سه درصد بود حالا شده دو درصد😭😭 ميگم اي يو اي برات ...

الهی بگردم.غصه نخور.خودت اینجا دیدی که با مورفوی یه درصد هم طبیعی باردار شدن بچه ها..

اره یه جوری بود دردش.مورمور میشه بدنم یادش میفتم..من بار اول ای یو ای به قدری درد کشیدم که عرق کرد تمام تنم..ولی دوم و سوم اذیت نشدم..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خانومي بعد مثبت شدن لكه اي هم داشتين؟ اين درداي پريود تا كي هست؟ من بعد مثبت شدن دقيقا تو روز پريو ...

اره عزیزم.من.از 16انتقال لک بینی داشتم و حتی 3بار هم خون.واضح دیدم تا بعد ازسونوی ان تی ک رفتم خداروشکر قطع شد..درد پریودی هم تا پایان 8هفتگی داشتم..نگران نباش ب خودت استرس نده فقط ب دکترت بگو اگه لازمه پروزسترون اضاف کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان من هفته نوزدهمم دهانه رحمم باز شده صب رفتم دکتر گفت احتمال موندن جنین کمه ولی برو یهفته ...

عزیزم چرا اینقدر دیر به فکر سرکلاژ افتادی من با اینکه دهانه رحمم ۳۸ بود اما دکترم گفت باید سرکلاژت کنم ۱۴ هفتگی انجام دادم.

استراحتتو بیشتر کن به امید خدا بری زودتر سرکلاژ کنی🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
وای چه باحال😂 حالا نی نی من بریچ هست کلا.یعنی حالت ایستاده و سرش بالا ،پاهاش پایین.پایین شکمم لگداش ...

ای جووونم دخملت سرپا هست😋...منکه نمیدونم حالت قرار گرفتنش چطوریه ولی یه تیک تیک کوچولو هم ک میزنه نمیدونم مشت هس یا لگد😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برای من که به درد نخورد. بالشت بارداری زیادی بزرگه. به جایی میرسی که مجبوری همش به پهلو بخوابی و شکم ...

واقعا؟خیلی بزرگه رویا جون؟منم یه پتوی مسافرتی از این سبکا مچاله میکنم میذارم پیش خودم ولی هنوز شکمم اونقدی بزرگ نشده که اذیت شم برای خوابیدن.بیشتر پهلوهام بی حس میشه😑پتو رو بغل میکنم خوابم میبره😂 یه بالش هم پشت کمرم میذارم یکی هم زیر پام.یکی هم وسط پام🤣🤣🤣یه تخت دو نفره رو کامل در اختیار من گذاشتن

یه شب به شوهرم گفتم بیا رو تخت اومد بدبخت تا صبح خوابش نبرد،میگفت یه ذره جا داشتم نمیشد بچرخم😂😂😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

@نفسی835    

@خاکستری    

من اصلا نمیتونم رو دست راست یا همون طرف چپ بخوابم کلا رو دست چپ میخوابم . برا شما چطوره ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنون عزیزم از دعای خیرت  هیهی یازدهمین سالگرد ازدواجمون هم‌نزدیکه و من هنوز اندر خم یک کوچه ا ...

عزیزم درکت میکنم از خدا میخام خیلی زود انتظارت ب پایان برسه ..منم چندروز دیگه13همین سالگرد عروسیم هست و الان تازه خداروشکر نی نی تو شکممه...برا هر کدوممون یه روزی وقتش هست ومطمئن باش براتو هم بزودی اتفاق میفته عزیزم🙏🌸

ای جووونم دخملت سرپا هست😋...منکه نمیدونم حالت قرار گرفتنش چطوریه ولی یه تیک تیک کوچولو هم ک میزنه ن ...

جونم اخه😍نه نمیشه فهمید‌ مشته یا لگد.اون تو دارن کاراته بازی میکنن😁.عزیزم توی سونوی غربالگری میگن نی نی چجوری قرار گرفته.البته به من نگفت خودمم از سونو نفهمیدم.وقتی اومدم خونه برگه رو خوندم دیدم نوشته بریچ

@نفسی835     @خاکستری     من اصلا نمیتونم رو دست راست یا همون طرف چپ بخوابم ...

عزیزم من کلا سمت راست راحت ترم. ولی تو بیداری بیشتر سعی میکنم سمت چپ درازبکشم ولی موقع خواب اکثرا سمت راست میخابم.. 

جونم اخه😍نه نمیشه فهمید‌ مشته یا لگد.اون تو دارن کاراته بازی میکنن😁.عزیزم توی سونوی غربالگری میگن ...

برامن تو ان تی ک هر دقه ی حالتی بود..😁حالا انومالی ک برم ب امید خدا ببینم چطوریه حالتش

منم نگرفتم گلم گفتم تحقیق کنم اگه دوستان کسی داشتن که برای خوابیدن کمکشون کرده منم بگیرم

خاکستری جون من یه هفته ای هست گرفتم خیلی بهم کمک کرد.همینکه جنسشون مثل اسفنج نرم و سبک هست به هر حالت بخوای می تونی تنظیم کنی.....

این اواخر خوابیدن برام خیلی سخت شده به پهلو خوابیدن حتی دیگه نمیشه.چون فسقلیا بزرگ شدن ماشالله و به همه جا فشار میارن.😂

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤