2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
شوهر و که ولش کن بابا اونا درک مارو ندارن من که دیگه بعد اون دعوای حسابی زدم به بی خیالی😁😁 امروز۵ ...

آقاااا واقعا چرا اين مردا اين مدلين

يعني وقتي هستن فقط حرص ميدن

از كل اين پروژه به اين سنگيني كه ما داريم فقط دلش ميخواد مسئوليت اسم انتخاب كردنو برداره 🤣🤣🤣🤣

همه مربا به ها رو هم ميخوره 🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ساراجون خوبي؟ خداروشكر خيلي خوشحالم بهتري، واقعا پس سونو الكيه، هيچ چي ك توش معلوم نيس ييخ ...

سلام عزیزم...مرسی از دعای خیرت .اره واسه من که نشون نمیداد .الکی وقتمو تلف کردم سر ای یو ای و ای وی اف ☹ان شاء الله که امسال همه ی منتظرها از جمله خودت ،جواب بگیرنو نی نی هاشون بغلشون باشه تا سال دیگه ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم خدارو شکر که دوباره در جمعمون هستی❤ ان شاءالله بعد این عمل خدا یدونه معجزه بزاره تو دلت🍃☘🍀

قربونت برم من مهربون 💖💖 ان شاء الله 💖💖

من الان ۶هفته و چهارروزه ،همه دردام رفته،دیگه خیلی راحت راه میرم ازاول تا چهارروز پیش دولا راه میرفت ...

دکتر نگفته کی بری سونو؟

از پریودت حساب کردی یا انتقال عزیزم💙💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سارا جون..بسلامتی عمل کردی...انشاالله ک همه موانع ازسر راهت برداشته شده و بعد اینهمه سختی خیلی زود ط ...

سلام نفس جان...اره بالاخره دلو زدم به دریا رفتم عمل 😄 خیلی استرس داشتم خداروشکر تموم شد...

ان شاء الله..التماس دعا❤❤❤

خدا رو شکر همه اینا برطرف شده، واقعا غول بزرگی رو پشت سر گذاشتی، ان شاء الله که زود خوب بشی، مامان ب ...

قربونت برم عزیزم ❤❤❤خیلی ممنون از دعای خیرت مهربون ❤❤❤هم چنین گلم❤❤❤

[QUOTE=94330857]هورا مباركههههههه علائم چي داري همين حالا ماماني؟ چندم ماه انتقال دادي و چند روزه بودن؟[/QUOTEمن ۴  خرداد انتقال دادم فدات شم ..حالت تهوع درد و معده درد زیاد دارم و زیر دلمم بعضی موقع ها خوبه بعصی موقع ها درد میکنه ...۳ روزه بودن عزیزم 

خدا جونم شکرررت  
سلام عزیزم  منم ۵ هفته و ۶ روز هستم امروز رفتم سونو گفت دوتا سا ک هر دو جنین دارن و فعلا یدونش ...

پو جان این تاریخت و از پریود داری میگی عزیزم یا از انتقال؟

و بتا هات تو روز ۹ند انتقال و چند بود؟🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم  منم ۵ هفته و ۶ روز هستم امروز رفتم سونو گفت دوتا سا ک هر دو جنین دارن و فعلا یدونش ...

چندم انتقال دادی؟❤

ای جانم...مبارکه..ان شاء الله ده روز دیگه قلب اون یکی فندقت روهم میبینی💙💖

پو جان این تاریخت و از پریود داری میگی عزیزم یا از انتقال؟ و بتا هات تو روز ۹ند انتقال و چند بود؟🌷 ...

از پریودی عزیزم ...بتای من اول گفتن ۱۷ هزار دومی ۴۸۰۰بود عزیزم ک دکتر گفت اولیه اشتباه بوده 

خدا جونم شکرررت