2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
هر بار یه جور درد داره و جاهای مختلف مثلا پا میشم و میخوابم یا کار معمولی سبک انجام بدم و یکم درد پر ...

من الان ۶هفته و چهارروزه ،همه دردام رفته،دیگه خیلی راحت راه میرم ازاول تا چهارروز پیش دولا راه میرفتم بس که شکمم کشیده میشد و هرروز یجای جدید درد و تیر میکشید اما الان نه بهترشدم منم میگم چرا دردام رفت پس،چون سونوهم نرفتم هنوز و خبری ندارم حالم یجوریه و همش همسرم میاد نق نق میکنم خودمم نمیدونم چمه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نه والا من که از بی علائمی دارم میمیرم، دیشب فقط فکر کنم یه لک زردقهوه ایی قد سر سوزن دیدم که اونم ق ...

دقیقا عین من 😂 هر روز صدبار خودمو معاینه میکنم. ولی این درد داره کم کم اذیتم می‌کنه حالت ضعف رفتگی می مونه. ایشالله که خیره لکه بینیت‌ و داری رسما مامان میشی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی عزیزم من که هر چی میگشتم گونال پیدا نمیکردم.شما از کدوم داروخانه گونال خریدین؟

عزيزم اگه تهراني برو داروخانه بيمارستان بهمن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آخه یکی نیست بگه منشی نظام پزشکی داره، درس خونده که اون توضیح باید بده، یا مامایی خونده که به بیمار ...

والا نمیدونم.الان که مطب تعطیله.الان شوهرم به شماره شخصی منشی دوباره پیام داده ببینم چی میگه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خیلی ناراحتم 😢 امروز رفتم سونو روز ششم بود روز دوم تو هر تخمدان گف ۴یا ۵ تا هست ولی امروز یکی ۴ ...

عزيزم مگه چقدر زمان برد وقتي از داروخانه گرفتي تا منزل ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام اتفاقا داشتم میخوندم پیامارو میخاستم بپرسم ببینم چرا انقدر از ناف به پایینم سمت چپ و راست و زیر ...

سلام گلی، با اندازه 4 انگشت سمت چپ یا راست ناف، من که درد نداشتم، زیرش هم نزدم دکترم گفت زیرش نزنی بهتره، ولی بازویی ها خیلی سوزش داشتم و کبود میشد

یه چیزدیگه ام اینکه چون انحراف سرویکس دارم موقع انتقال دردش غیرقابل تحمله وبایدبیهوشی بگیرم وبه خاطر ...

ببین عزیز دلم من بعد از زایمان پسرم دکتر اومدم بالا سرم گفت تو چطوری حامله شدی!!!؟اخه من اون موقع رویان میکرو کرده بودم ولی اهواز زندگی میکردم. بهش گفتم من که بهتون گفته بودم میکرو کردم گفت میدونم ولی اینقدر چسبندگی داشتی که رحم و مثانه بهم چسبیده بود و نمیدونم چطوری بچه رو نگه داشتی من یکساعت بعد از اینکه بچه رو بیرون کشیدم داشتم چسبندگی ها رو برطرف میکردم. فکر کن با اونهمه اوضاع بدی که دکتر میگفت و باعث تعجبش شده بود من باردار شدم و خداروشکر بچه سلامت دنیا اومد. پس نگران این چیزها نباش هیچی نشد نداره اگه خدا بخواد. 

هر بار یه جور درد داره و جاهای مختلف مثلا پا میشم و میخوابم یا کار معمولی سبک انجام بدم و یکم درد پر ...

نترس گلم طبیعیه، واقعا بهت حق میدم درد داشته باشه می‌ترسیم، نداشته باشه می‌ترسیم ولی تا شدید نشده نگران کننده نیست، کوچولو رو بسپار به خدا 

دقیقا عین من 😂 هر روز صدبار خودمو معاینه میکنم. ولی این درد داره کم کم اذیتم می‌کنه حالت ضعف رفتگی ...

عزیزم علامت خوبیه ب فال نیک بگیر.تو بارداری این تیر کشیدنا پیش میاد.پیشاپیش میگم مبارکت باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آره گلی باید ادامه بدی، دائم هم زیر نظر متخصص غدد باشی و آزمایش بدی

مرسی زینب جان.(مامان گلی چند روز آینده)😘😘

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم فکر نکنم موردی باشه اما با دکترت مشورت کن....  ایزوپرین که نداری؟؟

آنا جانم من ایزوپرین دارم و تپش قلب کمی دارم پس طبیعیه؟ اولش یک دوم نیفدیپین داشتم قلبم میخواست از تو سینم بزنه بیرون

سلام سلام سلام

بچه های کرجی🎷📯🎷📯📣📢🔊🔉🔈

سرم آی وی آی جی ر کجا تزریق کردین وچقدر هزینه تزریق سرم دادین؟؟

🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزيزم اگه تهراني برو داروخانه بيمارستان بهمن

فدات شم من اصفهانم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
آره انوکسا یه کم درد داره اگر خیلی اذیتی حتما نوع سرنگت رو عوض کن، من برای تزریق بوسرلین اول با سرنگ ...

آخه پلمپه  عزیزم فقط شرکتشوعوض کردم البرزخریدم ک بازم همونجوری بود

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اول بهم فولیک ۵ داد.. گفت فمبیون گیر اوردی فولیک پنج رو نخور فمبیون بخور با ب ۶ و اسپرین ۸۰ روزی یکی ...

عزیزم میشه همراه فمبیون ۱فولیک اسید۱استفاده کرد؟؟اینقددیروزانوکساویه سری داروهاروتاریخش گذشته بودریختم دوردلم سوخت بابت این همه پولیکه دورریختم فمبیون دارم دوماه اعتبارداره میخوام بخورمش دکتربهم فولیک اسیدم داده باداروی کم خونی میخورم میخوام بدونم تداخلی نداره فمبیونوفولیک؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود