2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
ممنون از راهنماییتون. چند بار خم و راست بشیم هم مشکل داره ؟آخه من دیروز چند بار خم و راست شدم .کم . ...

نه اشکال نداره موقع سیکل پانکچر در این حد خم و راست شدن، خودم یادمه روزهای آخر کامل حس می کردم تخمدانام بزرگ شدن و اصلا خودبخود نمی تونستم خم و راست بشم، روز پانکچر هم که کلی درد داشتم دولا دولا راه میرفتم😂😐😂😐

حرکت های تند و تیز نکن فقط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودمون بايد حواسمون به همه چيز باشه همه چيز  اينجا جهان سوم است  مامان آرامش علائم چي دا ...

سلام اتفاقا داشتم میخوندم پیامارو میخاستم بپرسم ببینم چرا انقدر از ناف به پایینم سمت چپ و راست و زیر دلم و اونجام دردهای مختلف داره ؟؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مرکزم بهم نگفت برای گرفتن داروها یخ ببر چون به داروخونه گفتن خودتون داروهارو تو یخ بذارین بدین دس م ...

شما نبايد كه يخ ببري عزيزم خود داروخانه بايد يخ بگذاره روش مركز هم مقصره كه با همچين داروخانه بيخودي كار ميكنه داروخانه هم مقصره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

هر بار یه جور درد داره و جاهای مختلف مثلا پا میشم و میخوابم یا کار معمولی سبک انجام بدم و یکم درد پریودی هم هرزگاهی دارمم🤔🤔🤔بچه هاییکه از پریود تو ۶ هفتن این علایم طبیعیه؟ 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام اتفاقا داشتم میخوندم پیامارو میخاستم بپرسم ببینم چرا انقدر از ناف به پایینم سمت چپ و راست و زیر ...

من اصلا ديگه درد ندارم خيلي ميترسم نكنه چيزيش شده؟

خيلي خفيف گاهي فقط همون يك نقطه سمت چپ زير دلم اونم خيلي كم شده

من هنوز نرفتم سونو یعنی دکترم گفت از پریود هفته۷ بیا یهو سونو که هم جنین و انشاللله به امید خدا ببینیم هم قلبش و به سلامتی❤❤❤❤یعنی ۲هفته دیگه۴شنبه گفته برم؟ خیلی طولانیه

حوصلم سر رفته😥😥

من هنوز نرفتم سونو یعنی دکترم گفت از پریود هفته۷ بیا یهو سونو که هم جنین و انشاللله به امید خدا ببین ...

من شنبه ميرم سونو كه 6 هفته تمامه

گفت واسه سونوي ساك و جنين بيا 

كو تا شنبه حالا؟

وسط اين همه استرس از دست اين شوهر نادون هم بايد حرص بخورم

بچه ها یه سوال بی ادبی دارم 🤭 ببخشید که می پرسم من از صبح که بیدار شدم خیلی اونجام تیر می‌کشه 😬 نگ ...

نه والا من که از بی علائمی دارم میمیرم، دیشب فقط فکر کنم یه لک زردقهوه ایی قد سر سوزن دیدم که اونم قطع شد رفت کلی بعدش چک کردم دیگه چیزی نبود، آغا نخندی با گوش پاک کن هم گشتم اون تو چیزی نبود، گاهی هم توهم میزنم حالت پری دارم یا حالت تهوع ولی همش در حد توهم😉😉😉باید صبر کنم

ان شاالله مال شما نشونه گرفتن جنین باشه و مامان شده باشی

من اصلا ديگه درد ندارم خيلي ميترسم نكنه چيزيش شده؟ خيلي خفيف گاهي فقط همون يك نقطه سمت چپ زير دلم ا ...

نمیدونم باید بچه هاییکه از ما بالاترن و به سلامتی مرحله قلب و رد کردن بگن ببینیم چجوری بوده علایمشکن

که بازم البته هر کسی یه جوره💜💜💜💜💜

من شنبه ميرم سونو كه 6 هفته تمامه گفت واسه سونوي ساك و جنين بيا  كو تا شنبه حالا؟ وسط اين هم ...

شوهر و که ولش کن بابا اونا درک مارو ندارن من که دیگه بعد اون دعوای حسابی زدم به بی خیالی😁😁

امروز۵شنبس پسفردا میری انشاللله به سلامتی قلبشم ببینی ❤❤❤❤❤❤❤