2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
خانومی اتفاقا میخواستم ازت سوال کنم یادمه شما هم بتات افت کرده بود  من سه بار انتقال منفی داشت ...

عزیزم من بعد افت بتا آزمایشات رو دادم.ایمنی مشکل نبود ولی انعقادی چرا.

دوماه ب۶ و ب۱۲ استفاده کردم.چسب جنین هم داشتم.. یعنی فاصله دوتا انتقالم پنج ماه شد.

از روز انتقالم ک هپارین و اسپرین داشتم که بعد اسپرین قطع و هپارین تبدیل شد به انوکسان.

چرا وقتی مشکل ایمنی نداری پردنیزولون داشتی؟

مرکزت کجاست؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مرسی خانومی انشالله خدا به همه کمک کنه روزی سه تا استرادیول،یک اسید فولیک یکی اسپرین، دو تا پردنیزو ...

داروهای منم دقیقا همینا بود گلم

سونو رفتی؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم واس شما رفع شد 

دیگه بعد رعایت ها ازمایش ندادم.ولی دکترم در کل گفت چنددونه جای نگرانی نیس❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلام مامانای گل خوبین؟ 

کسی میدونه چرا الان که میخام انتقال بدم خط دار نمیشه اندرومترم ۸.خورده ایه ولی خط ندارم دیروز سونو شدم امپول استرادی بهم داد ۲تا که بزنم و دوز قرصامم بالا برد الان فردا باز باید برم ببینه دکتر خط دار شدم یا نه خواهش میکنم کسی میدونه چرا نمیشه خط دار خسته شدم دفعه پیشم کنسل شد سیکل .

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
گلم کمر درد رو به دکتر بگو ولی خیالت راحت چیز بدی نیست، نی نی داره سنگین میشه، ولی حتما کمربند باردا ...

ممنون عزیز دلم. اره کمربند دارم از هفته ۲۰ دارم استفاده میکنم. دقیقا مهره های ستون فقراتم ک نزدیکه لگنه درد میکنه. التماس دعا🍃

@مرجان_و_لوبیاش   عزیزم میتونی ازمایش همسرمو بگی چطوره؟؟

عزیز دلم خیلی عذر میخوام .. من از آز اسپرم سر در نمیارم.ببخشید❤

خودم 28 هفته و یک روز بودم، سونو ام نگاه کردم همین حدود، 28 هفته و 4 روز، از اولم برای من تاریخ پریو ...

منم ب حساب خودم ۲۷ هفته و دوروز بودم ک سونو گفت ۲۸ هفته...

دکتر گفت طبق این سونو دهم دوازدهم شهریور زایمانته😍🐰

عزیزم خودتو ناراحت نکن منم سه ماه پیش که بتام افت کرد دنیا تو سرم خراب شد چقدر گریه زاری کردم چقدر غ ...

ممنونم خانومی بگم ناراحت نیستم دروغ گفتم ولی چه میشه کرد زندگی در جریانه انشالله منم یه روز مامان میشم زمانش دست خداست فقط امیدوارم زمانش خیلی دور نباشه

فقط می تونم بگم خدا رو شکر خارج رحمی نبوده، آره راست میگه همون که تجویز کرده انجام بده 

خانومی گفت چیزی تو لوله هات نمیبینم گفت دوباره از بده و جوابشو تلفنی بگو و اگه لازم شد دوباره هفته دیگه بیا سونو

خانومی الان بیمارستان بودم سونو کرد گفت چیزی داخل لوله ها نمیبینم گفت با توجه به افت بتا و لکه بینی ...

باز خدارو شکر تو لوله نبودن. کدوم دکتر امروز سونو کرد؟ الهام جان پردنیزولون رو بخاطر ana بالا توی آزمایشم بهم دادن به شما برا انتقال های منفی فقط دادن؟ چه فاکتورایی نرمال نبودن تو آزمایشت؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم من بعد افت بتا آزمایشات رو دادم.ایمنی مشکل نبود ولی انعقادی چرا. دوماه ب۶ و ب۱۲ استفاده کردم. ...

من بیمارستان شریعتی میرم

گفتن اونایی که سه تا منفی شدن به همشون پردنیزولون و هپارین میدیم یعنی پردنیزولون باعث شده بتام افت کنه؟😔

من خودم چندین ماهه مولتی ویتامین میخورم که داخلش انواع ویتامین ب  هم داره

منم ب حساب خودم ۲۷ هفته و دوروز بودم ک سونو گفت ۲۸ هفته... دکتر گفت طبق این سونو دهم دوازدهم شهریور ...

ای جانم به سلامتی  انشالله زایمان راحتی داری خانومی و گل دخترتو صحیح و سالم بغل کنی

آخه نمی دونم چرا زیادی خوبه مورفولوژی 40 عالیه، این بیمارستان مرکز ناباروری داره؟؟ 

فكر كنم اشتباه شده اصولا مورفولوژي 40 نداريم اينو يك دكتر اورولوژ به همسر دوستم گفته بود كه فكر ميكنم بالاتر از 20 يا 25 نداريم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من بیمارستان شریعتی میرم گفتن اونایی که سه تا منفی شدن به همشون پردنیزولون و هپارین میدیم یعنی پردن ...

الهام جون پردنيزولون سيستم ايمني بدن رو سركوب ميكنه و احتمال مثبت شدن رو بالا ميبره و احتمال سقط رو كاهش ميده 

انشالله خدا معجزشو نشونت بده و بهترين ها رو سر راهت بگذاره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم