2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
یعنی میام بهت آرامش میدم خودم بدترم، دیشب کلی گریه کردم از این بلاتکلیفی، حالا این به کنار از نزدیک ...

منم دو سه روز قبل ازمایش همش گریه میکردم ولی بعد از بتای اولم رو ابرا بودم ولی متاسفانه خوشحالیم دو روز بیشتر طول نکشید

ولی انشالله برای شما یه بتای تپله بعدشم دو برابر میشه بعد صدای قلبشو میشنوی و به سلامتی بغل میگیری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم ددوستان من الان که دارم دارو استفاده میکنم برا پانکچر غیر از پیاده روی و خم و راست نشدن و جارو ...

عزیزم باید رژیم پر پروتءین بگیری،گوشت و مرغ و ماهی و مایعات فراوان و پیاده روی عااالی هست برای بالا رفتن کیفیت تخمک و جلوگیری از عوارض هایپر شدن

عزیزم باید رژیم پر پروتءین بگیری،گوشت و مرغ و ماهی و مایعات فراوان و پیاده روی عااالی هست برای بالا ...

برا‌من گه گفته ذخیرم هشت دهمه هم امکان هایپری هست؟ برا ذخیره پایین هم رژیم پر پروتیین لازمه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
گلم آزهای ایمنی انعقادی دادی؟؟هپارین یا اسپرین داری دوره انتقال؟ دفعات قبلم بتا افت میکرد؟

خانومی اتفاقا میخواستم ازت سوال کنم یادمه شما هم بتات افت کرده بود 

من سه بار انتقال منفی داشتم بتام صفر میشد

این اولین باره که بتام مثبت شد که اونم افت کرد

دفعه سوم انتقال هیستروسکوپی و خراش داشتم کاریوتایپ هم دادیم مشکلی نبود 

از ایمنی و انعقادی رو دادم و بردم پیش دکتر توکلی تو ابن سینا گفت مشکل ایمنی کلا نداری و به سرم احتیاج نداری و مشکل انعقادی کمی داری که با هپارین اکی میشه ولی منفی شد 

این دفعه چهارم بیمارستان بهم هپارین و اسپرین و پردنیزولون داد

این دفعه پی ار پی هم داشتم

واقعا نمیدونم برای دفعه بعد چی کار کنم

شما دکترت بعد از افت بتا برات چی کار کرد و انتقال بعدش چه کار اضافه ای برات کرد؟

عزیزم منم دقیقا مث شما چنددونه بالاتره قندم‌. شیرینی جات و نوشابه دلستر... قطع کن کلا. شکر و عسل ه ...

ممنون گلم واس شما رفع شد 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزيزم نون و برنجت رو كم كن و بيشتر پروتيين بخور ، بستني و شيريني و شكلات هم خيلي خيلي كم بخور .

بستنی و شکلات و اینا نمیخورم ولی برتج میخورم اونم اگ بتونم خیلی کم کنم خیلی  خوب میش مرسی گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم یه تجربه ی تلخ منو تکرار نکن من روز 11 بتام 26 بود روز 13 شده بود 1 چرا الکی میخوای ازمایش بدی ...

من آخه قبل انتقال هاش سی جی نزدم البته که منم انتقال قبلیم همین اتفاق برام افتاد روز اصلی آزمایش افت بتا داشتم

انشالله ممنون عزیزم،شما علائم هم دارین؟

یه روزایی دل درد پریودی و پا درد دارم بخصوص شبها. بدنم هم خیلی داغه که این گر گرفتگی عوارض پروژسترونه. دیگه برات بگم سمث چپ دلم هم انگاری سوزن فرو میکنن گاهی هم میشه سمت راست

عزیزم من انتقال‌های قبلی هم همین علایم رو داشتم ولی متاسفانه منفی شدم همه میگن مثبت و منفی شدن ربطی به علایم نداره‌ دیگه باید توکل کرد به خدا ایشالله که خودش کمکمون می کنه

سلام دوستان  خداروشکر دکتر سونو کرد صدا قلب شنید و تو 7هفته بودم قسمت همه منتظرا ان شا الله ب ...

عزيزم تبريك ميگم خانومي. شما حالت تهوع هم داريد؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
آره یاداوری کن عزیزم. منم شنبه میرم بهداشت برای واکسن. میگم تو سونو چند هفته بودی؟

خودم 28 هفته و یک روز بودم، سونو ام نگاه کردم همین حدود، 28 هفته و 4 روز، از اولم برای من تاریخ پریود و سونو عین هم بود

عزیزم شما رویان زیر نظر دکتر خاصی هستی ؟؟ یا خود مرکز تحت نظری ؟؟ من اونجا پرونده دارم ولی دفعه سومم ...

گلم دکترم مشایخی هست و چون آندومتریوز دارم بیشتر خودشون جلسات ویزیت و سونو رو انجام میده ولی بارها و بارها پیش اومده با دکترای متفاوت ویزیت بشم، ولی حتما در مورد ایمنی و انعقادی صحبت کن باهاشون، الان که دیدی ایمونولوژیست هم آوردن و ارجاع میدم، ولی اگر حست بهتر میشه بری جای دیگه حتما یه ترای بکن،

خود منم از بس برای انتقال اول نگران بودم و می دونستم آزمایش ایمنی و انعقادی نمیدن جداگانه رفتم پیش زرنانی بیمارستان گاندی و گفتم دو تا آی یو آی منفی داشتم و مشکل همسرم رو گفتم و ایشون برای هر دو تامون آزمایش نوشتن، حداقل خیالم راحت شد مشکل ایمنی و انعقادی ندارم، ولی خوب مرکزم رو عوض نکردم چون حس خوبی داشتم و خیالم می خواستم از بابت روزهای تعطیل راحت باشه، یا مسافرت های پزشکا که بالاخره پیش میاد

فعلا هم خیییییلی التماس دعا دارم برای یکشنبه