2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
بچه ها چند روز بعد از منفی شدن ای وی اف پریود میشیم تا چند روز زمان داره

خیلی برام سخته نوشتن جواب این سوال ولی من بعد از دوبار آی یو آی و پانکچر که پروژسترون داشتم حدود یک تا سه روز بعد از قطع شیاف پری میومد

ان شاالله زودتر دلت شاد بشه

ببخشید بخدا تو دلم مونده بود گفتم شمارو هم ناراحت کردم😔 آنا جون جالب اینجاست بهشون میگم من بعد چند ...

این چند روز پیاماتونو میخوندم خیلی غصه میخوردم اما این پیامتونو که دیدم اصلا اشکم سرازیر شد.چقد سخته با اینهمه سختی باردار بشی بعد این طور باهات حرف بزنن.انگار نه انگار دارن با یه زن باردار که به سختی باردار شده حرف میزنن.خودشون تا به حال باردار نشدن بدونن چه حسی داره این مادری که روبروشون ایستاده؟ من تاحالا شانس باردار شدن رو نداشتم اما یه لحظه خودمو گذاشتم جای شما جگرم آتیش گرفت با این حرفاشون.اینا دیگه کین.

امیدوارم نی نی تون هیچیش نباشه مثل همین دوستی که میگن آخرش دخترش صحیح و سالم دنیا اومده . باور کن اگه قابل باشم از ته دل برات دعا میکنم که نی نیت چیزیش نباشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی، من ۲۰ خرداد انتقال دادم و دو روزه که خیلی دل درد پریودی و پا درد دارم. البته تو انتقال های قبلی هم همینجوری بودم و در نهایت منفی میشدم. الان دیگه صبرم تموم شده می خوام فردا برم آزمایش. وقتی که دل‌درد میشم ناامید میشم. به نظرتون فردا برم نشون میده یعنی روز ۱۰ میشه. اینطوری زودتر از این استرس بیرون میام

سلام به همگی، من ۲۰ خرداد انتقال دادم و دو روزه که خیلی دل درد پریودی و پا درد دارم. البته تو انتقال ...

نکن عزیزم نکن، یه ذره صبر داشته باش درکت می کنم منم 19 هم انتقال دادم هیچچچچچچچ علائمی هم ندارم از بلاتکلیفی و بغض دارم دیوونه میشم کلی برنامه هام رو هوا رفته وضعیت شغلیم در خطره ولی صبر می کنم چاره ایی نیست

صبح کلی گریه کردم ولی چه میشه کرد

الکی الان آزمایش نده

ای خواهر همه شون دلمو خون کردن دیروز تو سونو دکتر یادش بود من همونم که شوهرم گفته سونوم مشکل داشته ه ...

کاش آدمها یکم درک داشتن شایدم نمی دونن با چه سختی بدستش آوردی قبول کردن این شرایط برات راحت نیست که اونا راحت حرفشو میزنن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ببخشید بخدا تو دلم مونده بود گفتم شمارو هم ناراحت کردم😔 آنا جون جالب اینجاست بهشون میگم من بعد چند ...

نگین جان خیلی به یادتم و برای آرامش خودت و فرشته تو دلیت دعا می کنم عزیزم نگران نباش خدا خودش بهترین راه جلوت پات میزاره همونطور که خودش معجزه کرد و تو دامنت گذاشت مطمئن باش خودش مصلحت کارشو برامون رقم میزنه🙏

من هفته پیش سونو آنومالی دادم یکی از قل ها پسرم بین بطن چپ و راست قلبش یه کانون اکوژن دیدن که نسبت به سونو قبلی بزرگتر شده و من اصلا نمی دونستم اصلا چیز قابل بررسی باشه.وقتی تو اینترنت سرچ کردم که نوشته بود یکی از علایم بچه های سندروم داون هست نمی دونی بهم چی گذشت ۴_۵روز خوراکم فقط گریه بود و هر کی زنگ میزد من فقط گریه می کردم.دکترم چندتا دکتر منو فرستاد بهترین دکتر تو مشهد از نظرتشخیص ناهنجاریهای جنین یکی هست اونم دکتر تارا به هزار بدبختی وقت گرفتم و رفتم تا برگه سونومو دید و حال پریشونمو گفت دخترم این مثل یک لک روی صورت یا پیشونی هست حالا افتاده رو قلبش و احتمالا تا ۸ ماهگی خوب خوب میشه اگرم نشد چیز خاصی نیست و نیاز به پیگیری نداره.حتی بهش گفتم از علایم بچه های سندروم داون هست خندید گفت از این چیزا تو اینترنت زیاده من بهت میگم چیزی نیست.....خداروشکر کردم و کلی نذر و نیاز که بچم چیزیش نباشه.

ولی تو اون مدت هزار جور فکر تو سرم می اومد و خواب و خوراک نداشتم😢

به قول مامانم آدم سگ بشه ولی مادر نشه راضی نمیشی یه خار تو پای بچت بره 😢😢😢😢😢😢

نگین جان امیدوارم این سونو فرزانه تشخیصش دقیق تر باشه و بگه خطای پزشکی بوده و اصلا بچه تون مشکلی نداره و همه چیش سالمه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏الهی آمین

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
نکن عزیزم نکن، یه ذره صبر داشته باش درکت می کنم منم 19 هم انتقال دادم هیچچچچچچچ علائمی هم ندارم از ب ...

از این بلاتکلیفی خسته شدم همش گریه ام میگیره و اصلا حوصله هیچ کسی رو ندارم. خودمو تو خونه حبس کردم. همش فکرای منفی میاد تو سرم خدا کمکمون کنه. گفتم زودتر آزمایش بدم یا اینوری هستم یا انوری

عزیزم آزمایسگاه پیوند آذرسش میشه لطف کنی، مراکز دولتی درمانگاه مطهری خوبه که چند را بیشتر نداره چندج ...

خیابون اردیبهشت بزرگ نوشته پیوند ساختمونش بزرگه....کنار ازمایشگاه دانشبده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مريم جونم به پسرت بگو خودش دعا كنه براي خواهر يا برادر دار شدنش ، مطمئنم دعاي بچه ها خيلي گيرا هست . ...

خدا روح پدرتو شادکنه. ..مادرت چه سختی کشیده.   

انشاله خدا انقدر به تو و برادرت ببخشه که مادرت فراموش کنه اون دوران رو... و مادرت سبز شدن و ریشه زدن بچه هاشو ببینه🌹

ممنون از دعات ...واقعا دلم خوشه به همین دعاهاتون😘

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

نگین جون چی شد نتونستم صفحات رو بخونم...

کسی که شعور نداشته ذاتیه فرق نمیکنه دکتر باشه یا رفتگر

سلام عزيزم شما خوبي ؟ ني ني نازت خوبه ؟ خدا رو شكر عزيزم ما هم خوبيم . خانمي من هفته ٢٧ براي سونوي ...

مرسی عزیزم، من هفته 28،یک کیلو و دویست، اینبارم وزن کردی، اگه میشه بهم بگو😍

آره فقط سونو فرزانه به روشانیلو امیدواری دادن گفتن چیزیش نیست دیشب به دکتر گفتم میخوام برم اونجا سون ...

عزیزم چشم بهم بزنی یک هفته میگذره

بیا تهران بزار با خیال راحت راه درست رو انتخاب کنی بعدش ممکن پشیمون بشی بگی کاش میومدم و ...

خدایا خودت بچه دوستمون رو از هر بلایی حفظ کن...

الهی آمین

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
از این بلاتکلیفی خسته شدم همش گریه ام میگیره و اصلا حوصله هیچ کسی رو ندارم. خودمو تو خونه حبس کردم. ...

آخه الان خیلی زوده برای آزمایش، یه کم برو بیرون قدم بزن خودتو حبس نکن، تو خونه موندن خیلی سخته هزار جور خیال میاد سراغ آدم، چند تا فیلم شاد بگیر نگاه کن به خدا تو روحیه اثر داره اصلا یادت میره انتقال دادی، یه کم دعا بخون قرآن بخون براشون فوت کن به شکمت

ان شاالله که بلاتکلیفی همه ماها زودتر به خوشی ختم بشه جفتمون هم یکشنبه با خبرای خوب بیاییم

خیلی خیلی ممنونم‌ازت عزیزم دلم به دعاهاتون خوشه مطمئنم تا همینجاشم با دعاهای شما سرپا بودم، به سونو ...

ببین تو تماس ت بگو شهر ما امکاناتش کمِ خدا رو خوش نمیاد یه طفل معصوم رو برای اشتباه پزشکی از زندگی محروم کنیم

بگو واقعا عاجز و سرگردون شدم و فرصت ندارم که اگر داشتم تا ابد صبر میکردم

خواهش میکنم هر ساعت و روزی که شده بگید با کله میام

اینجوری بگو دلشون به رحم بیاد

غیر از این هم نیست والا...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی