2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
الهی شکر که چیزی نیست واقعا راه سختِ بتا که مثبت میشه آدم نمیدونه خوشبخت شد یا بدبخت 😂😂😂 شوخی می ...

آره واقعا sm_pa جون تازه بتا مثبت میشه اول راهی وقتی تو راه میفتی می بینی چقدر باید مراقب باشی و استرس داره.

دستت درد نکنه منم تجربیات مامانایی که بچه شون مثل من بود خوندم تو همین نی نی سایت بود....

اکثرا هم همینو گفته بودن که برطرف شده بود تا ماه ۸ .

ان شالله که از منم برطرف بشه.با اون دل های پاکتون برام دعا کنید حالا ۲۶ هفتگی دوباره باید برم سونو 

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاله خدا حافظ و نگهدار بچه هات باشن...  خدا داده خودشم به بهترین نحو نگهدارشونه. انشاله ...

الهی آمین مریم جون ....واقعا همینطوره ❤فاالله خیرُ حافظا و هو ارحم الرّاحمین❤

خدا حافظ همه مامانای باردار وفرشته های تو دلیشون باشه به حق خوبان درگاهش🙏🙏🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
دوباره زنگ زدم گفتم اینارو فقط میگن دکتر داره میره خارج برا پنجشنبه که اصلا وقت نداره چون میخواد سری ...

خدا کنه زمان سونو فقط به این فکر کنه که باید به بهترین نحو دقت کنه و با بیمارش درست برخورد کنه

خانوما شما تفاوت انتقال یکماه ونیمه. و انتقال دو هفته ایی رو میدونید؟؟ من هایپر شدم دوماه پیش الا ...

رفتی سونو عزیزم؟ پس به شما هم گفتن ماه بعدی، منم که روز 12 رفتم سونو، گفتن ماه بعد روز اول پریود داروهاتو شروع کن، یعنی همون 2 هفته ای که شما میگین، فقط تفاوتش با شما میشه اینکه شما یه ماه زودتر شروع میکنید، اگه گفتن اوضاع رحم خوبه، خب انجام بده، البته با بقیه دوستان هم که تجربه ای دارن تو زمینه ها مشورت کن، ان شالله هر چی خیر هست براتون پیش بیاد🙏

الهی شکر که چیزی نیست واقعا راه سختِ بتا که مثبت میشه آدم نمیدونه خوشبخت شد یا بدبخت 😂😂😂 شوخی می ...

دقیقا خیلی عالیه، این جوری با دست پر با دکتر صحبت می کنه آدم و پزشک متوجه میشه نمی تونه بپیچونه و اطلاعات کاملتر میده به آدم

عزیزم من عاشق این کوچولوی رو پروفایلتونم.یعنی هر وقت پیامتونو میبینم دو سه دقیقه فقط بهش خیره میشم و ...

تشکر عزیزدلم نظر لطفته الهی خدا بهت فرشته ی نازی عطا کنه  قربون صدقه جوجه ات بری🙏🏻🌹😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
گلم نون خشک هم برات خیلی خوبه، از این نون های تست خصوصا بذار تستر و بخور

ممنون عزیزم اره غذام شده نون خشک   همین بیشتر دلمو اروم میکنه !

عزیزم شما لطف داری من بیشتر درباره مشکلات خودم میخونم نه همه موارد پزشکی... اما تا جایی که میدونم ...

عزيزم T3 و T4 نرمال هستند پرولاكتينم هميشه بالا بودم عجيبه كه بعد از عمل فيبرومم نرمال شد خود بخود!

TSH رو دكتر زرناني نوشت هرماه كنترل بشه گمونم رو مرزه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام.عزیزم 💕من تا هفته پیش اسپرین داشتم دیگه دکتر قطعش کرد..برا تو.هنوز زوده قطع کردنش...نگران لکه ...

اره بهش عادت کردم  قطع فعلا نمیکنن از گفته هاشون معلوم بود😣 توکل برخدا هرچی قسمت ادم باشه !