2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
این چند روز پیاماتونو میخوندم خیلی غصه میخوردم اما این پیامتونو که دیدم اصلا اشکم سرازیر شد.چقد سخته ...

متاسفم که ناراحتتون کردم عزیزم قربونتون برم که دعام میکنید خودمم میدونم اگه دعاهای شماها نبود تاالان بااین وضعیتمو و این برخوردا از پا در اومده بودم دلم روشنه به دعاهاتون🙏

الحمدالله❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون خانومی اره برای منی که سه بار منفی شدم بتای مثبت برام خیلی خوشحال کننده بود امیدوارم و از خدا ...

عزیزم انشالله بحق فاطمه زهرا وگلوی بریده حضرت علی اصغر هیچکس ناامید نشو بخداا با خوندن همه پستات کلی گریه کردم😭😭😭انشالله که نی نیت سالمه عزیزم توکل به خدا کن درست میشه انشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوستای گلم شرمنده تونم.....  این سه تا وروجک مریض شده بودن.....  بابا وروجکه ویروس از سر ...

عزیزم خدا قوت

مریض داری خیلی سختِ اون هم سه تا ...

خدا رو شکر که خودت سرپایی

انشالله زودِ زود خوب بشن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نگین جان خیلی به یادتم و برای آرامش خودت و فرشته تو دلیت دعا می کنم عزیزم نگران نباش خدا خودش بهترین ...

وای خداروشکر که بهتون گفتن چیزی نیست الهی که همیشه سالم باشن، الهی منم هر چی صلاحمه پیش بیاد اتفاقا یکی از سونوها بمنم گفت قلبش مشکل داره خیلی وضعش خرابه برو اکو بده احتمالا دیگه لازم نیست کار دیگه ای بکنی میفرستنت برا سقط! بعدم رفتم اکو دکتر گفت یه سوراخ ریز داره ولی اصلا چیز مهمی نیست تو ۷۰ درصد موارد تا قبل تولد خوب میشن بقیه هم بعد تولد خیلی بعیده مشکل خاصی بوجود بیارن کلا نگران کننده نیست

الحمدالله❤
نگین جون چی شد نتونستم صفحات رو بخونم... کسی که شعور نداشته ذاتیه فرق نمیکنه دکتر باشه یا رفتگر

سلام عزیزم سونو دیروز هم همونا رو گفت دکترمم نامه پزشک قانونی رو داد ولی گفت میتونی یک هفته دیگه م صبر کنی،

در تلاشم برم تهران به امید خدا

الحمدالله❤
عزیزم چشم بهم بزنی یک هفته میگذره بیا تهران بزار با خیال راحت راه درست رو انتخاب کنی بعدش ممکن پشیم ...

بخدا دارم سعیمو میکنم حتی پروازا برا فردا پر شدن زنگ زدم گفتم اگه کنسلی داشتین خبری بدین، میرم همونجا توکل به خدا منشی فرزانه گفت تا شب بهت خبر میدم که میتونیم فردا بهت نوبت بدیم یا نه ولی اگه پرواز جور بشه من میرم به امید خدا، دکترشون اینهفته میره خارج برا هفته آینده دیگه نیست

الحمدالله❤
ببین تو تماس ت بگو شهر ما امکاناتش کمِ خدا رو خوش نمیاد یه طفل معصوم رو برای اشتباه پزشکی از زندگی م ...

دوباره زنگ زدم گفتم اینارو فقط میگن دکتر داره میره خارج برا پنجشنبه که اصلا وقت نداره چون میخواد سریع فقط اونایی نوبت داشتن طرف صبح ببینه دیگه بره، برا فردا هم تا شب بهت خبر میدیم ولی من پرواز خالی بشه میگیرم میرم چون بهشونم گفتم من بلیط گرفتم!، اگه صلاحه الهی که خالی شه من برم واقعا میترسم از اینکه تا آخر عمرم بگم کاش اونروز رفته بودم التماس دعا🙏

الحمدالله❤
سلام عزیزم سونو دیروز هم همونا رو گفت دکترمم نامه پزشک قانونی رو داد ولی گفت میتونی یک هفته دیگه م ص ...

نگین جون حتما تهران برو ویزیت شو....

من تو بیمارستان دیدم زنی که بهش گفته بودن بچت یه سر داره با 4 دست و پاباید حتما سقط کنی. ..این خانم میگفت حتی به شوهرم نگفتم فقط تو طول بارادی تو تنها یی اشک میریختم و بخدا میگفتم از خودت خواستم دادی پس نگهش میدارم هر جور باشه.  تا روزی که زایمان داشته...میگفت فقط به شوهرم گفتم بچمو بیار ببینمش...سالمه؟؟؟؟

میگه شوهرش گفته نگو بچه..!اینم ترسیده....بعد شوهرش گفته بگو بچه هامون....باور میکنی دو تا بودن....اما دکترا و سونوگراف فقط یه سر میدیدن در سونوها😱

پس تو هم بدون هنوز خیلی کاستی ها و خطای پزشکان در علم پزشکی هست ....

توکل کن بخدا همین...انشاله بچتون سالمه سالمه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوباره زنگ زدم گفتم اینارو فقط میگن دکتر داره میره خارج برا پنجشنبه که اصلا وقت نداره چون میخواد سری ...

انشاله بهترین راه و درست ترین راه رو خدا جلو پاتون بزاره عزیزم....

کدوم شهری؟؟؟تا الان فکر میکردم اهوازی☺

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام به همگی، من ۲۰ خرداد انتقال دادم و دو روزه که خیلی دل درد پریودی و پا درد دارم. البته تو انتقال ...

زوده عزیزم

یکم دیگه تحمل کن و با دلخوشی به دردها فکر کن میتونه علائم بارداری باشه 

ذهنت رو مثبت کن تا میتونی آروم باش 

تمام راه مادری چه طبیعی چه با روشهای آزمایشگاهی ... تماماً صبرِ

از حالا کم بیاری که نمیشه دختر جون

آفرین مامان خانم صبر کن فکرای قشنگ بکن بگو حتمارحم داره شکل وشمایلش برای فندوقم عوض میشه نه اینکه خدای نکرده م ن ف ی شدم رفت👍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم نذاری تو دلت چیزی بمونه، ما جز خدا کسی رو نداریم، خدا رو شکر اینجا رو برامون گذاشته درد دل کنی ...

منم خیلی وقته لال شدم

چون خیلی ها فقط منتظرن درد و دل کنی بعدا همونو بزنن تو سرت

ادم دردش براش کافیه دیگه تحمل حرف مفت اینو و اونو نداره

متاسفم که ناراحتتون کردم عزیزم قربونتون برم که دعام میکنید خودمم میدونم اگه دعاهای شماها نبود تاالان ...

عزیرم .باور کن شماها مثل خواهرامین.هر کس دیگه هم باشه از رفتار بدور از احساس و شعور اونا ناراحت میشه.مخصوصا که میدونن چطور بدستش آوردین.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.