نگین جان خیلی به یادتم و برای آرامش خودت و فرشته تو دلیت دعا می کنم عزیزم نگران نباش خدا خودش بهترین راه جلوت پات میزاره همونطور که خودش معجزه کرد و تو دامنت گذاشت مطمئن باش خودش مصلحت کارشو برامون رقم میزنه🙏
من هفته پیش سونو آنومالی دادم یکی از قل ها پسرم بین بطن چپ و راست قلبش یه کانون اکوژن دیدن که نسبت به سونو قبلی بزرگتر شده و من اصلا نمی دونستم اصلا چیز قابل بررسی باشه.وقتی تو اینترنت سرچ کردم که نوشته بود یکی از علایم بچه های سندروم داون هست نمی دونی بهم چی گذشت ۴_۵روز خوراکم فقط گریه بود و هر کی زنگ میزد من فقط گریه می کردم.دکترم چندتا دکتر منو فرستاد بهترین دکتر تو مشهد از نظرتشخیص ناهنجاریهای جنین یکی هست اونم دکتر تارا به هزار بدبختی وقت گرفتم و رفتم تا برگه سونومو دید و حال پریشونمو گفت دخترم این مثل یک لک روی صورت یا پیشونی هست حالا افتاده رو قلبش و احتمالا تا ۸ ماهگی خوب خوب میشه اگرم نشد چیز خاصی نیست و نیاز به پیگیری نداره.حتی بهش گفتم از علایم بچه های سندروم داون هست خندید گفت از این چیزا تو اینترنت زیاده من بهت میگم چیزی نیست.....خداروشکر کردم و کلی نذر و نیاز که بچم چیزیش نباشه.
ولی تو اون مدت هزار جور فکر تو سرم می اومد و خواب و خوراک نداشتم😢
به قول مامانم آدم سگ بشه ولی مادر نشه راضی نمیشی یه خار تو پای بچت بره 😢😢😢😢😢😢
نگین جان امیدوارم این سونو فرزانه تشخیصش دقیق تر باشه و بگه خطای پزشکی بوده و اصلا بچه تون مشکلی نداره و همه چیش سالمه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏الهی آمین