2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684545 پست
زینب جون می شه جنین 3 روزه گریدش b باشه وقتی به مرحله بلاست بزارن برسه گریدش رو c بزنن؟

ببین گلم فقط جنین های بلاست رو به صورت a و b و c گرید بندی می کنن روزهای قبلش فرق داره، ولی به نظرم اصلاذهنت رو درگیر گرید بندی و این چیزا نکن اینا همه یه جور قرار داد هست برای خود جنین شناس ها، اینجا مامان میشناسم همه جنین هاش گرید سی بود و نا امید الکی، ولی خدا رو شکر بچه اش سالم به دنیا اومد، همین که بهت میگن خوبه کیفیت جنین کافیه و انرژی مثبت بهش بده 

اینها حرف من نیست خود پزشکا به این رسیدن که هر جنین با هر گریدی پتانسیل یک تولد سالم رو داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من دوسال پیش دکترم گفت باید لاپاراسکوپی شی.اومدم خوندم تو نت که باعث کم شدن ذخیره میشه.دیگه بیخیا ...

چه جالب حالا من به دکترم گفتم من آندومتریوز دارم بذار لاپرا بشم، خیلی مخالفت کرد گفت حتما دو بار انتقال بده 

البته منم نت گردی کردم چند تا مقاله معتبر خوندم دیدم فعلا بهتره به حرفش گوش کنم

الان هم اینجا می نویسم برای بقیه که شرایط مشابه من دارن شاید مفید باشه

ضمنا من تمام تومور مارکر ها رو انجام دادم و خدا رو شکر همه نرمال بودن

طبق تحقیقات انجام شده 43 درصد از خانم هایی که آندومتریوز دارن به صورت طبیعی باردار میشن اگر همسرشون مشکل اسپرم نداشته باشه، 

بقیه اگر سن کم و رزرو بالای تخمدان دارن و شدت آندومتریوز کم باشه و مشکل ناباروری بهتره عمل بشن و چند ماه فرصت بدن طبیعی باردار بشم اگر نشد 3 تا 6 سیکل آی یو آی اگر نشد آی وی اف

اگر سن خانم بالا باشه و ذخیره تخمدان کم باشه و شدت بیماری متوسط تا شدید باشه اول آی وی اف و اگر نشد لاپراسکوپی و بعد آی وی اف مجدد

یه عکس هم دارم که میذارم تو پست بعدی

اگه گفتن دو پریود بیا احتمال زیاد برات دارو تجویز کنن و سیکل انتقالت را شروع کنن، من روز 12 رفتم و ب ...

خداکنه🙏

منم از اناجون یاد گرفتم که پریود شدم تیکر بارداری زدم به امید اینکه پریودی اخرمه😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام بچه ها ببخشید یه سوال دارم،من هرشب قبل خواب و صبح ها یه لیوان شیر میخورم.مامانم شیر رو میجوشونه ...

آخی گلم شیر فاسد کجا بود، اثر اسید معده روی پروتئین شیر هست که این مدل شده بود

فقط حسابی مواظب دندونات باش روزی دو بار حتما مسواک بزن

اینا مال ویار هست نترس گلم، 9 ماه دیگه به نی نی شیر بدی نذاری آرغ بزنه این مدل پنیرک بالا میاره🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍

باورکن منم بعد۸سال انتظار دیگه فهمیدم هیچی به اندازه ی سرچ کردن به آدم استرس نمیده فقط باید توکلمون ...

خدا با سلامتی انتظارمونو پایان بده انشأالله ما هم از این گوگل گردیو سردرگمی در بیاییم😊😊

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خراش واسه لانه گزینیه و نهایت تا 2 ماه اثرش می مونه فعلا هزینه بیشتر نکن

یعنی خراشو الان انجام ندم؟ 

واینکه خراش واسه اقدام طبیعی همه خوب هست اگه بخوام اینماه طبیعی اقدام کنم ؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
قبل از هفته ۲۱ نشنید ؟

نه.اصلا قبل ۲۱ گفت نمیزاریم صداشو.باید ۲۰ هفته بگذره بعد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم شما ازمایش ایمنی و انعقادی دادین درسته؟ بعد منفی شدن انجام دادین اگه اره چند وقت بعدش بعد خود ...

عزیزم من بعد انتقال اولم ک بتا افت کرد و منفی شد..‌پریود شدم،بعدش رفتم دکتر و خود دکتر طرازی نوشت برام.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من همه اون ازمایش ها رو تو دفترچم دارم اگه خود طرازی نوشته میگه حتما ازمایشگاه خاصی باشه یا هر جا بد ...

عزیزم خود دکتر ،آزمایشگاه نیلو میفرسته.

متوجه منظورت نشدم؟یعنی بدی دکتر دیگه ای نسخه کنه؟

اگه تهرانی که خب مطب برو ،دکتر یا ماما مینویسه .. اگرم نیستی و شهرستانی بده دکتر دیگه ای بنویسه بعد جواب رو ببر پیش دکتر.فک نمیکنم ناراحت بشه.بلاخره بگو راهم دور بوده ،خواستم با جواب یدفعه بیام پیشتون.دلیلی برای ناراحتی نیست.

آخی گلم شیر فاسد کجا بود، اثر اسید معده روی پروتئین شیر هست که این مدل شده بود فقط حسابی مواظب دندو ...

چشم عزیزم ممنونم ازت😁😘❤

راستی کی قراره جشن مامان شدنتو بگیریم به سلامتی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خداکنه🙏 منم از اناجون یاد گرفتم که پریود شدم تیکر بارداری زدم به امید اینکه پریودی اخرمه😁😁

خیییلی هم عالی، پس پیش به سوی مامان شدن و واقعی شدن تیکرت ان شاالله🙏❤️