2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
چجوری باید امپولایی ک برا تخمک کشی میدنو بزنیم ک هایپر نشیم؟اخه دوزشو زیاد میدن من سری پیش هایپر شدم ...

الهی بگردم

عزیزم تا میتونی سفیده تخم مرغ بخور

حداقل پنج تا روزی

زوری هم شده بخور...

پروتئین هم فراوون مصرف کن.مرغ و ماهی بخور.آب فراوون هم یادت نره

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بخاطر درد پروژسترونا اینو تجویز کرد که زیر جلدی بزنم.منم اومدم دور نافم زدم خیلی دردناک شد تا سه چها ...

یعنی خیییلی درد داشت، چه بد، میشه تو بازو هم زد دیگه. درسته؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید ناراحتت کردم عزیزم من اصلا قصد بدی نداشتم شما خودتم میگی که به گوگل نباید اعتماد کرد پس چطور ...

عزیزم من اینارو نگفتم که شما عذرخواهی کنی خداشاهده که منظورم این نبوده فقط خواستم بگم اول اینکه آدم هرچقد کمتر بدونه همونقد راحت تره یعنی زیادی تحقیق کردنم خوب نیس بقول قدیمی ها بی خبری خوش خبری البته تحقیق داریم تا تحقیقا...😐

بعدم اینکه شما درست میگی من نباید ناراحت می شدم ببخشید بیخودی بخودم گرفتم .

برای دعای قشنگتم ممنون انشالله هممون معجزه ی خدارو ببینیم و این روزارو فراموش کنیم 🙇

عزیزم من اینارو نگفتم که شما عذرخواهی کنی خداشاهده که منظورم این نبوده فقط خواستم بگم اول اینکه آدم ...

آره من کارم غلطه تا یچیزی میشه میرم تو گوگل بارها تصمیم گرفتم اینکارو نکنم ولی بازم کردم گوگل که همیشه ضدحال میزنه لعنتی😣😣

انشأالله خدا بهمون نگاه کنه برای همیشه این استرسارو ازمون دور کنه بهمون جاش آرامش بده😍😍🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
توروخدا از من ناراحت نباش من دنبال این نیستم که به کسی موج منفی وارد کنم فقط این موضوع رو که دیدم اس ...

نه عزیزم درکت می کنم منم خودم یه آدم استرسی و وحشتناک ترسویی هستم بخاطر همینم الان انقد واکنش نشون دادم به پست تو 😔انشالله خدا به هممون کمک کنه زود نتیجه بگیریم راحت بشیم از این روزا الهی آمییییین 

انشالله شماهم هرچی خیره برات پیش بیاد دوستم آمین

نه عزیزم درکت می کنم منم خودم یه آدم استرسی و وحشتناک ترسویی هستم بخاطر همینم الان انقد واکنش نشون د ...

واقعا حقم داریم هممون

انشأالله ممنون از دعای خیرت برام دوست خوبم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آره من کارم غلطه تا یچیزی میشه میرم تو گوگل بارها تصمیم گرفتم اینکارو نکنم ولی بازم کردم گوگل که همی ...

باورکن منم بعد۸سال انتظار دیگه فهمیدم هیچی به اندازه ی سرچ کردن به آدم استرس نمیده فقط باید توکلمون بخدا باشه و اعتماد به دکترمون که حداقل همین امیدی هم که داریم با گوگل کردن خدایی نکرده ناامیدنشیم😨

یعنی خیییلی درد داشت، چه بد، میشه تو بازو هم زد دیگه. درسته؟ 

آره عزیزم.تو بازو ران میشه زد من اینقدر نافم دردناک شد حاضر نشدم رو بازوم دیگه امتحان کنم گفتم عضله م دردناکه اینم میزنم کنار اونا😉😂

الان روز سوم پریود هستم گفت از امشب قرص ال دی بخورم روز 9 تیرم برم سونو میترسم اون موقع تخمک گذاریم ...

عزیزم سیکل لانگ رو دکتر برات انتخاب کرده و بهت ال دی داده که تخمک هات ماه آینده یکدست بشن، اصلا شما این ماه چون ال دی داری قرار نیست تخمک گذاری داشته باشی، نگران نباش گلی