2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزيزم بمن گفتن شنبه بيا سونو واسه ساك و جنين  شنبه ميشم 25+5+14= 44 روز يعني 6 هفته و دو روز ب ...

انشالله به احتمال زیاد مشخصه.دیگه بستگی به اندازه ساک داره...مبارکه مامان جون.حس خوبیه شنیدن قلب کوچولوش شوکه میشی باور نکردنیه😻😻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم تو مطب دکتر یه خانومی دیدم لاپرا انجام داده بود و طبیعی حامله شده بودش، ان شاالله برای شما ...

خانومی شما انتقال دادین؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
انشالله به احتمال زیاد مشخصه.دیگه بستگی به اندازه ساک داره...مبارکه مامان جون.حس خوبیه شنیدن قلب کوچ ...

دل تو دلم نيست شنبه بشه 

خدايا هزاران بار شكرت بخاطر اينكه منو لايق مادر شدن دونستي تا ابد ازت ممنونم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مامانا هفته 6 تموم بشه بريم سونو فقط ساك و جنين مشخص ميشه؟ يعني تعدادشون مشخص ميشه ديگه؟ قلب كه آخر ...

از پریودیت ۷هفته حساب کن هم قلب انشالله هم جنینا دیده میشن از شکم💙💙💙💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستم من رفتم 6هفته و 5روز هم تعداد هم ساک و هم قلب معلوم بود با سونوی واژینال.

عزیزم از پریودت میگی هفتت و ؟❤❤❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزيزم بمن گفتن شنبه بيا سونو واسه ساك و جنين  شنبه ميشم 25+5+14= 44 روز يعني 6 هفته و دو روز ب ...

تو که وایسادی ۱هفته دیگم وایسا که یهو قلبشم ببینی انشاللله دیگه سونو نشی💜💜💜💜

از پریودیت ۷هفته حساب کن هم قلب انشالله هم جنینا دیده میشن از شکم💙💙💙💙

آرامش جون فكر نكنم مال من از پريود درست باشه چون من ضخامتم بالا نميرفت  با يك هفته تاخير نسبت به سايرين انتقال دادم روز 24 سيكلم بود انتقال دادند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

اول بهتون تبریک میگم انشالله به سلامتی باشه 

معلوم میشه گلم هم قلب هم چند قلویی مخصوصا اینکه بتاتون هم بالاست

بهار جون هرچیزی که تو نت نوشته که درست نیس یعنی واقعا تااین حد شما به گوگل کردن اعتقاد دارید!! خیلیا ...

ببخشید ناراحتت کردم عزیزم من اصلا قصد بدی نداشتم شما خودتم میگی که به گوگل نباید اعتماد کرد پس چطور با حرف من خودتون ناراحت شدید شما که میگید درست نیست آخه من که از خودم در نیاوردم فقط از یجایی دیدم که شما گفتید درست نیست مطلبش منم قبول کردم اونوقت شما چرا به خودت گرفتی خلاصه اینکه معذرت میخوام اگه ناخواسته ناراحتتون کردم 😞

انشأالله که شوهرتون عمل کرده خودتون طبیعی حامله میشید چون خیلیارو با این عمل مشکلشون حل شده🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
گلم دونه ای سی و ‌هفت هزار تومن،تو هر بسته اش ۷ تا دونه است، از داروخونه بیمارستان صارم گر ...

نیلا جون سلام عزیزم خوبی؟مگه شما هم انتقال دادین؟😍

خدا جونم شکرت...

چجوری باید امپولایی ک برا تخمک کشی میدنو بزنیم ک هایپر نشیم؟اخه دوزشو زیاد میدن من سری پیش هایپر شدم و کلی زجر کشیدم....خدایا چ غم بزرگی روی دل بچه های انتقال منفی میشینه وقتی یادشون میافته تمام راه امده رو دوباره طی کنن  

خدایا شکرت😍 که لایق شدم بارداری رو تجربه کنم کاش لایق مادر شدن هم باشم❤
آرامش جون فكر نكنم مال من از پريود درست باشه چون من ضخامتم بالا نميرفت  با يك هفته تاخير نسبت ب ...

اهان راست میگی 

واقعا سخت حساب کردنش❤❤❤❤

بهار جون هرچیزی که تو نت نوشته که درست نیس یعنی واقعا تااین حد شما به گوگل کردن اعتقاد دارید!! خیلیا ...

توروخدا از من ناراحت نباش من دنبال این نیستم که به کسی موج منفی وارد کنم فقط این موضوع رو که دیدم استرسم بیشتر شد خواستم کسایی که اطلاع دارن قانعم کنن که چنین چیزی صحت نداره که خداروشکر قانعم کردن خودمم میخوام انجام بدم به قول خودتون دکترا که الکی یکاریو انجام نمیدن 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
تارا جون افرین...با خوندن پستت کلی اشک ریختم... انشاله دعای مادر منم بگیره😢و پسرم دیروز پسرم میگه ...

مریم جون مطمئن باش خدا به خاطر دل پرسر گلتم که شده خیلی زود بهت میده عزیزم با یه معجزه شیرین حتما دل خودت و پسرت شاد میشه😍

خدا جونم شکرت...