2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
عزيزم من نميدونم شما كجا شاغل هستي ؟ يا وضعيت شغليت رسمي هست يا پيماني يا قراردادي ؟ ولي من خودم چون ...

مامان سلحان عزیز یادم باشه اگه باردار شدم حتما مراحل رو دوباره ازتون بپرسم که چیکار باید کنم.آخه منم معلمم و رسمی هم هستم و نمیخوام هم اگه باردار شدم برم مدرسه.نمیدونم اگه باردار نشدم میتونم از این مشکلم برا مرخصی استفاده کنم؟ خبری ندارین؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام بچه ها مرسی از همتون .آزم منفی شد ...خیلی حالم بده دعام کنین ...فعلا ادامه نمیدم..

عزیزم واقعا متاسفم کاملا درکت می کنم منم هفته پیش برای بار سوم منفی شدم میدونی این عمل انقدرا که احتمالش منفیه مثبت نیست بهتره باهاش منطقی برخورد کنیم منم خیلی گریه کردم ولی با خودم گفتم تا کی میخوام عزاداری کنم و غصه بخورم باید دوباره شروع کنم. حتما تا الان راه اشتباه رفتم راه رو عوض میکنم ولی هدفم همونه. غصه نخور ما هم بزودی زود مامان میشیم من مطمئنم. تازه فکر کن من دیگه جنینی ندارم انگار رفتم سر خونه اول از اول اول راه باید شروع کنم....یکم به خودت فرصت بده دوباره شروع کن فقط زیاد فاصله ننداز .  

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم قبل از شروع درمان باید بری بیمارستان تشکیل پرونده بدی تو کمیسیون کیستو مطرح میکنن و تایید میکن ...

عزیزم اورولوژیست بیمارستان برا همسرم نامه برا آی وی اف داده و کلا از اول در جریان روند درمانمون بوده.اما خودم یکبار اونجا رفتم پیش متخصص زنان اصلا نزاشت حرف بزنم کلا یادم رفت بهش بگم نامه میخوام برا آی وی اف فقط تونستم نامه ارجاع بگیرم برا عکس رنگی و آزمایش ذخیره تخمدان.حالا حتما خودم هم باید برم برا نامه آی وی اف؟ چون امروز اولین روز پریودمه فردا باید برم که احتمالا دکترم برام داروها رو شروع کنه.اگه لاززمه تا همین الان برم.هر چند فکر نکنم امروز متخصص زنان داشته باشه

ورزش فکر کنم زیاد خوب نباش الان که میخوایین وارد سیکل بشین....  کلا هر چیزی که ب ی ض ا هارو گر ...

بهش میگم گوش نمی کنه که میگه نه خوبه فقط نباید ضربه بخوره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من رفتم آزمایش دادم التماس دعا

ان شاءالله با خبرای خوب و ی بتای تپل برگردی عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
عزیزم اورولوژیست بیمارستان برا همسرم نامه برا آی وی اف داده و کلا از اول در جریان روند درمانمون بوده ...

عزيزم خودت شاغلي يا همسرت ؟

البته اينجور كه من متوجه شدم فرقي بين اينكه خانم شاغل صنعت باشه يا آقا وجود نداره بريد درخواست بديد كميسيون تشكيل ميشه و حتما مصوب ميكنند كه سه بار بهتون هزينه بدند. حتما پيگيري كنيد حقتونه استفاده كنيد انشالله كه خيره و زود زود نتيجه ميگيريد فقط يك دكتر خوب پيدا كن سراغ دكترهاي پولكي و بي خيال نريد كه فقط وقت و انرژي و پول بيمارو هدر ميدند. 

من كتابچه هزينه هارو طبق تعرفه 96 از اينترنت پيدا كرده بودم لينكشو برات ميگذارم 

http://ahv.piho.ir/Content/media/image/2018/04/22960_orig.pdf

مال سال 98 جديد دراومده روي نت هست ولي خلاصه است و بخش نابارويش توش نيست. حتما سال جديد بيشتر هم پرداخت ميكنند 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها سلام روزتون بخير من Mtfr توي c677t هارو زيگوت زده برام يعني چي؟ توي پاي وان هم 4g/5g رو هترو ...

عزيزم رنج نرمال چنده؟ بعدم تفسير اينجور آزمايشها ساده نيست حتما برو يك متخصص ايمونولوژي اونا كار خودشونو بلدند و يك دستورالعمل براي دكترت مينويسه. زرناني براي دكتر من يك صفحه كامل توصيه نوشته بود كه دوز قرصها چطور تنظيم بشه و خراش داده بشه ... البته دكترمم بهش برنميخوره كسي بهش توصيه اي كنه بعضي دكترا بدتر جبهه ميگيرند

عزيزم خودت شاغلي يا همسرت ؟ البته اينجور كه من متوجه شدم فرقي بين اينكه خانم شاغل صنعت باشه يا آقا ...

واقعا ممنونم.همسرم شاغل صنعت نفته.خودم آموزش و پرورشم.به همسرم زنگ زدم گفتم.ببینم چیکار میکنه.فکر نکنم امروز وقت کنه

واقعا ممنونم.همسرم شاغل صنعت نفته.خودم آموزش و پرورشم.به همسرم زنگ زدم گفتم.ببینم چیکار میکنه.فکر نک ...

عزيزي انشالله كه بزودي زود مامان ميشي ما هم شاديتو ميبينيم 

عزيزم رنج نرمال چنده؟ بعدم تفسير اينجور آزمايشها ساده نيست حتما برو يك متخصص ايمونولوژي اونا كار خود ...

مرسي تاراجون، خودت خوبي مامان مهربون؟

زرناني متخصص چيه؟ كجاست؟

اين آيتم ها انعقادي هستن ايمني نيستن، اينا رو زنان واسم نوشته

...
مرسي تاراجون، خودت خوبي مامان مهربون؟ زرناني متخصص چيه؟ كجاست؟ اين آيتم ها انعقادي هستن ايمني نيست ...

ممنون عزيزم و منو جوجه خوبيم فقط خيلي شكمو اه هر دو ساعت يبار ضعف ميكنم

زرناني متخصص ايمونولوژي باليني و فوق تخصص ايمونولوژي توليد مثله.

براي من چون پدرم سابقه غلظت خون ... دارند و تو ازمايشهاي منم يك نكاتي ديده بود از سه ماه قبل انتقال ASA نوشت كه فكر ميكنم مربوط ميشه به انعقادي

عزیزم.اصلا خودتو نگران نکن برااین.موضوع..من با توجه ب تجربه ای ک از دوستان دیدم خیلی کم.پیش میاد این ...

ممنونم.خیلی خوب بود

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر