2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045068 بازدید | 684424 پست
اره مال بهداشت قدیمی و خش خش میکرد برا شما با مال بهداشت صداش شنیده نشد ؟

چرا عزیزم‌ شنیده شد.. هفته ۲۱ بودم ..

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.خوبین؟ این چند روز من درگیر اسباب کشی بودم نتونستم درست و حسابی صفحات رو بخونم ولی امشب همه رو خوندم😁 و چه ذوقی کردم برا همه مامانای جدید.مبارکتون باشه این حس خوب.ان شاالله که بسلامتی بغل بگیرین نی نی های نانازتون رو.برا ما هم دعا کنین.

و دوستانی که منفی شدن یا اون دوستی که رشد نی نی گلش متوقف شده بود چقد ناراحت شدم .امیدوارم خدا به یه شکل دیگه خوشحالتون کنه و غمش رو از دلتون دربیاره.( باور کنین تو دلداری دادن و اینجور مواقع ضعیفم.هر چقد فکر کردم بهتر از این نتونستم احساسمو بیان کنم)

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام دوستای خوبم . کمکککک. بازم به کمکتون احتیاج دارم.

یکماه پیش اومدم گفتم که تو سیکل میکرو یدونه فولی بیشتر نداشتم دکترم گفت خودت تصمیم بگیر ادامه میدی یا نه. من ادامه دادم .سونوی دومم ۳ تا فولی داشتم دوتا ۱۶ یه دونه ۱۵. خلاصه اینکه بالاخره پانکچر شدم از سه تا فولی ۳ تا تخمک گرفتن دوتا جنین تشکیل شد. ولی .... روزی که واسه انتقال رفتم گفتن جنینات رشد نداشته انتقالت کنسله😔 و این پایان سیکل من بود.

امروز رفتم پیش دکترم با ذخیره ۰.۳ پیشنهاد تخمک اهدایی داد. گفت من تضمین نمیکنم سیکل مجدد بهت تخمک خوبی بده. شماها که تجربه دارین به نظرتون من چکار کنم؟ یه بار دیگه با تخمک خودم امتحان کنم یا برم سراغ اهدایی؟ 

خدایا این چه دردیه به ما دادی آخه😭

از گونال قویتر پیورگانه برای ذخیره پایین و سن بالا بهترین انتخابه نمیدونم چرا اکثرا پزشکا نمیدن!

تارا جان خوبین شما؟ ببخشید اینطور که از پیاماتون فهمیدم یا خودتون نفت کار میکنین یا همسرتون.

میخواستم یکم درباره بیمه نفت ازتون اطلاعات بگیرم.چقدر از هزینه ها رو تقبل میکنه؟ تا چه اندازه هزینه های میکرو و داروهاش رو پوشش میده؟

بچه ها لطفا برام دعا کنید فردا آزمایش دارم،التماس دعااااا🤲🏻

عزیزم انشاللله مثبتی به سلامتی🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستای خوبم . کمکککک. بازم به کمکتون احتیاج دارم. یکماه پیش اومدم گفتم که تو سیکل میکرو یدونه ...

یه سوال ببخشید مشکل فقط ذخیره کمتونه یا شوهرتون هم مشکل داره؟

من اگه جات بودم با تخمک خودم باز امتحان میکردم.

البته من یه دوستی دارم با ذخیره یک دهم طبیعی باردار شد

سلام دوستای گلم چند روزی هست که با این تایپیک اشنا شدم خیلی خوشحالم کاش واسه میکرو قبلیم هم آشنا میش ...

عزیزم خوش اومدی انشاللله به سلامتی 

آب زیاد بخور و پیاده روی کن از الان عزیزم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه هاسلام. من دوباره انتقالم به خاطر لک روز ۱۰ ام کنسل میشه. قرص استرادیول میخورم. چیکار کنم لک نبینم سری بعد؟ 

لطفا هر کی میدونه بگه.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
نه عزیزم اینجا تقریبا 99 درصد دوستان به تعیین جنسیت فکر نمیکنن به هر چی قیمتشون بشه راضین....  ...

می خواستم ببینم  کسی موفق بوده یانه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷