2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
از سونوش راضی بودم  پارسال قبل عمل فیبروم رفتم سونوم کرد اندازه و جای فیبرومهارو دقیق گفته بود ...

وای😳😳😳چرا همچین کرد؟

چقدر روحیه ادم با این حرفها ضعیف میشه

خداروشکر که جواب گرفتی حتما برو بهش بگو که با تخمک خودت خوشبختانه جواب گرفتی.

با کدوم دکتر میکرو کردین؟

سلام عزیزم❤ مامان سبحان جون من آزمایش قند دادم. قند ناشتام که ۷۷ و نرماله. قند یساعتم بعد کلوگز ۱۴ ...

بيخود خودت رو ناراحت نكن ، خوبه قندت ، براي من رنج آزمايشگاه يه كمي فرق ميكرد و براي من هم نزديك رنج بود دكترم گفت يه كم بالا هست و برم پيش دكتر غدد كه اول بارداري هم بهم گفته بود برم كه چون يك بار رفتم و گفت بايد انسولين بزنم كه من ازش خواستم دوباره آزمايش رو تكرار كنم و ديگه بعدش هر آزمايشي دادم قند ناشتام زير ٩٠ بود به حرف دكترم گوش نكردم و نرفتم چون ميدونستم الكي ميگه انسولين .

من رژيمم رو تا حدودي رعايت ميكنم ديگه اين يك ماه هم بگذره اگر خيلي بالا بود حتما دكتر غدد ميرفتم ، شما هم به نظرم يه كم رعايت كني مشكلي نداره ، من توي خونه دستگاه قند دارم مهمش اينه كه قندهاي ٢ ساعت بعد از غذات زير ١٢٠ باشه خودت چك كني خيالت راحت ميشه .

ولي حالا باز با دكترت مشورت كني هم ضرر نداره .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما من رفتم ازمایشگاه قبلی بتای پنجشنبه ام ۲۵۰ بود امروز بعد از دو روز شده ۳۰۰ متاسفانه رشدش کمه ...

ان شاالله هر چه صلاح و مصلحت باشه بهترینش برات اتفاق بیوفته.از لطف خدا ناامید نشو

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
وای😳😳😳چرا همچین کرد؟ چقدر روحیه ادم با این حرفها ضعیف میشه خداروشکر که جواب گرفتی حتما برو بهش ...

فقط بمن نگفت عزیزم

هرکی بالای ۴۰ سال میره پیشش بدون دیدن ازمایشها انینو میگه

قبول دارم که معمولا بالای ۴۰ سال میکرو موفق نیست ولی همیشه استثنا وجود داره یکی ممکنه بالای ۴۰ سال باشه ولی فاکتورهای سلامتیش از خیلی ۳۰ ساله ها بهتر باشه ایشون باید اقلا پرونده بیمارو ببینه و یبار بهش شانس بده

دکتر چوبساز گاندی اول رفتم میشش گفتم یک دکتری بمن گفته اینطوری گفت همیشه استثنا وحود داره و من بیمار ۵۰ ساله داشتم با تخمک خودش باردار شده زایمان کرده و ما نمیخایم و نبایدم شمارو از ژنتیک خودتون محروم کنیم

اتفاقا نصرم همونجاس و شماره پروندمو میدم بره مطالعه کنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خانوما من رفتم ازمایشگاه قبلی بتای پنجشنبه ام ۲۵۰ بود امروز بعد از دو روز شده ۳۰۰ متاسفانه رشدش کمه ...

نمی خوام الکی امیدوارت کنم

اما خطای ازمایشگاهی احتمالش هس

با ازمایشگاه حرف زدی که همون کیت و دستگاه قبلی بوده؟

الهام جون می دونم الان خیلی ناراحتی. ولی به خدا من مورد نقض شو دیدم که بتا اول خیلی کم رشد می کرده اون بنده خدا چندین بار از داد صبوری کرد ولی بالاخره خدا رو شکر دوران بارداریشو به سلامت پشت سر گذاشت. پس بازم قطعی نمیشه چیزی گفت. بعدم شما مگه نگفتی علایم داری؟

احتمالا فردا به بیمارستان بگی می گن باز ۴۸ ساعت بعد تکرار کن. عزیزم امیدت به خدا باشه. اینهمه تا اینجا صبوری کردی بازم صبر کن و خودخوری نکن تا فردا. الان نزدیکه اذانه انشاءالله به همین وقت اذان خدا دل شادت کنه🙏❤️

عزیزم ناامید نشو.توکل کن به خدا.همینجا هم داشتیم اینجور مواردی.فکرکنم یکیش نگین جون بود که بتاش خیلی دیر میرفت بالا.که ان شاالله نی نیشو صحیح و سالم بغل بگیره

تازه ممکنه خطای دستگاه باشه...چندروز قبل برای یکی از بچه ها همینطوری شد که بتای اولشو خیلی خیلی بالا گفتن دومی پایین اومده بود.بعد فهمیدن خطای دستگاه بود اون اولی.پس امیدوار باش به لطف خدا❤😘 ان شاالله برای تو هم خطای دستگاه هست یا تو گروه استثناها هستی در مورد بتا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم یک ماه پیش 7هفت تومن شد

ممنون.... 

ببخشین دوستان خیلی مشغولم فقط بدو اومدن جواب این سوالو پیدا کنم.... 

ابن سینا چند بار زنگ زدم یا اشغال بود یا وصل نشد.... 

فقط پانکچر و انتقال؟؟؟؟؟ 

چقدر هزینه ها بالا رفتن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان من ١٣ماهه اقدامم خودم مشكلي ندارم 

شوهرم مورفولوژس اسپرمش٣ هست و تحرك رو به جلو٣٧

مي خوام بيينم با اين وضعيت بايد اي وي اف كنيم درسته؟

اي يو اي كردم منفي شد

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍