2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترلا جان ،دوتا جهش هموزیگوت غلظت خون داری.....پس مشکل غلظت خون یاهمون انعقادی ر داری.چون از نوع هموز ...

عزیزم انوکسام ۶۰۰۰ هستش و آسپرین هم می خورم ولی B6 و B12 ندارم. دفعه قبل هم قبل انتقال سرم IVIG زدم ولی ایندفعه هیچ کاری نکردم. خیلی دلشوره دارم. می ترسم خدای نکرده باز منفی بشم. بازم ازت ممنونم عزیزم برام دعا کن 😘

پس خوب شد نرفتم حالا اگه تا دوشنبه پریود نشدم میرم ولی دردم شروع شده نزدیک 4 ماهه نشدم درد دارم &nbs ...

چرا 4 ماهه پری نشدی؟ لازم نبود دکترت آمپولی چیزی بده که این همه مدت طول نکشه؟؟ گفتی بهش؟؟ 

تاراجان شما استراحتت به چه صورتی بود؟از توالت فرنگی استفاده کردی؟

عزیزم من روز انتقال و دو روز بعدشو استراحت کردم از روز چهارم سرکارم بودم البته خکردم به تعطیلات طولانی وسط خرداد و از روز ششم تعطیل بود منتهی همه جا رفتم اصلا استراحت به اون معنای مطلق نداشتم

استراحت زیاد خوب نیست گردش خون رو مختل میکنه 

بله از روز اول فرنگی استفاده کردم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اگر میخوای ببینم دوستای داروسازم میتونن براتون پیدا کنن ، اونروز که دنبالش بودید خودم لکه بینی داشتم ...

فداتشم خانمی.مرسی فکرکنم شوهرم سپرده از تهران بفرستن برام.با هواپیما که مشکلی پیش نیاد

بذار تا شب ببینم چی میگه.اگه گفت جور نشده زحمت میدم بهت گلم

درکت میکنم ادم وقتی لک میبینه به هم میریزه ولی ارامش‌ خودتو حفظ کن.نی نیای ما قوی تر از این حرفان😘❤

ان شاالله به سلامت بغلش بگیری

مثبت شدی دیگه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
رویان می گن ما اعتقادی ب ازمایش های ایمنی و انعقادی نداریم برای منم ننوشت طرازی هم تعجب کرد وقتی گفت ...

جدا؟؟ الان رویان ایمونولوژیست آورده فکر کنم تلاش هامون نتیجه داده، جلوی خودم یه خانمی رو ارجاع دادن پیش متخصص خون، الان مثل قبل نیستن

هیچی فقط روز انتقال نرفتم

مثبت شدین ببخشید میپرسم اخه تیکر نداری

با کی انتقال داشتین؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ازکجا شروع کنم😁😁 حرفام زیادن😁 ببخشیدخاکستری جون تا الان فرصت نکردم بیام تایپ کنم. من قبلا ازت ...

دورت بگردم بخدا درکت میکنمممم

منم خیلی نگران سابقه ی فامیلیشون بودم!تازه به من یه دکتر گفت ممکنه ارثی باشه...حالا نمیدونم مشکل اونا دقیقا در چه حده اما یکیشونو میدونم طفلی چندبار رفته برای میکرو ولی جواب نگرفته...منم از همین چیزا میترسیدم ولی عزیزم قرار نیست همه مثل هم باشن

امیدوارم خدا به همه ی منتظرا نی نی بده.من همیشه برای اونا هم دعا میکنم که دلشون شاد بشه.چون نبودن نی نی خیلی خیلی سخته...اما منظورم اینه مقایسه نکن گلم.به موارد مثبت فکرکن مثلا انا جون با وجود مورفوی پایین همسرشون پسرشو طبیعی باردار شد😍

پس هیچی غیرممکن نیست.برای تو هم بهترینها رو ارزو میکنم.عزیزم افرین که حواست هست.ان شاالله نتیجه ی این زحمتها و سختیارو به زودی با اومدن یه فندق میگیری😘😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله عزیزم ارثیه

چه ارث مزخرفی بهمون رسیده  

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
گلم من نگاه کردم آزمایش ها کامله، فقط شما ژن  غلظت خون داری، چه داروهایی داری الان؟؟  ویت ...

جدا همه چی پس کامله نگم دیگه آزمایش بنویسه. من اسید فولیک، D3، امگا۳ ، ویتامین E، مولتی ویتامین، استرادیول روزی ۲ تا، اکویین روزی ۲ تا، منیزیوم، شیاف Utrogestan ۲۰۰ هر ۱۲ ساعت ، آسپرین،انوکسا ۶۰۰۰ و روزی یه دونه آمپول پروژسترون دارم. شما بار چندم که انتقال دادین و پیش چه دکتری انتقال دادین چون با یک روز اختلاف با هم انتقال دادیم. ایشالله که مثبت بشین به امید خدا🙏

ترلا جان ،دوتا جهش هموزیگوت غلظت خون داری.....پس مشکل غلظت خون یاهمون انعقادی ر داری.چون از نوع هموز ...

بعد یه سوال دیگه یعنی اگر من به امید خدا مثبت بشم دوباره سرم دارم؟ یعنی لازمه چون باید به دکتر یادآوری کنم تا خودم نگم کاری انجام نمیشه متاسفانه