2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
صبح خوردم اومدم برم گفتم یه زنگ بزنم آزمایشگاه مطمئن بشم گفت بهتر بود نمیخوردی میومدی آزمایش حالا که ...

جالبه تو رویان فقط قبلش می پرسن و یادداشت می کنن، ولی شما فردا برو شاید بشه این ماه شروع کنی نشد هم حتما خیری هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها. من برای اولین بار سیکلم رو میخوام شروع کنم. ولی دکتر فقط الان گونال اف و اینا رو داد. ی ...

احتمالا سیکل شما فرق داره، منم قبل پانکچر ال دی نداشتم برای انتقال فریز ال داشتم بر حسب سونو

سلام بچه ها. من برای اولین بار سیکلم رو میخوام شروع کنم. ولی دکتر فقط الان گونال اف و اینا رو داد. ی ...

آزمایش های ایمنی و انعقادی هم هیچ وفت دفعه اول نمیدن😐😐😐😐 منم خودم رفتم پیش زرنانی بعد دو تا آی یو آی منفی و برام نوشت

گلم حتما به دکترت بگو سهل انگاری نکن 

سلام امروز دارم میرم سونو کمردرد هم دارم کم البته شاید بخاطر عوارض آمپول باشه نمیدونم برم ببینم چطور میشه به امید خدا ممنونم ازت

گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در کنار سنگ نگه میدارد   

عزيزم من ال دي نخوردم  آزمايش غلظت هم از من نگرفتن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوز یک گرم دارم از قبلش تا الان

ممنون عزيزم به سلامتي باردار شدين ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
صبح خوردم اومدم برم گفتم یه زنگ بزنم آزمایشگاه مطمئن بشم گفت بهتر بود نمیخوردی میومدی آزمایش حالا که ...

برای ازمایش تیرویید من از دکتر پرسیدم گفت فرق نداره قرص بخوری یا ن

ولی ازمایشگاه ی جا بهم گفت نظر دکترت ببین چیه ی جا بهم گفت برای هر ازمایشی بهتر ناشتا باشی و قبل ساعت10ازمایش بدین

عزیزم برا بعضیا قلب زودتر حتی تو هفته پنجم تشکیل میشه برا بعضیا هم تا هفته 8 و 9 تشکیل نمیشه انشالله ...

همش استراحتم عزیزم 

از منشی دکتر طرازی پرسیدم گفت لک بینی هات ربطی ب جنین نداره و ب خاطر اسپرین و انوکسا ولی با این حال من استراحتم