2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
یعنی همینا کافی هستن؟ با همینا مشکل تشخیص داده میشه؟ واقعا درمونده شدم

گلم من نگاه کردم آزمایش ها کامله، فقط شما ژن  غلظت خون داری، چه داروهایی داری الان؟؟ 

ویتامین D3 هم باید بالاتر بیاد، عدد tsh رو هم نتونستم بخونم

گلم درد اصلا نشونه قابل اعتمادی نیست، به این اعداد کمتر توجه کن می دونم خیلی سخته ولی نا امیدی از هم ...

مرسی مهربون💞

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم غصه نخور منم هيچ دردي نداشتم خودم تعجب كرده بودم ولي ١٥تا ازم گرفتن استرس نداشته باش توكل به خ ...

ایشالا عزیزم،مرسی💞

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خیلی بیهوشیم کم بود ساعت و ندیدم ولی فکر کنم در حد ۱۰ دقیقه تا یه ربع بود انشالله که انتقال موفقیت ...

ممنون عزيزم💕

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دلم می خواد س شنبه صدا قلب خوشگلش بشنوم بچه ها من خیلی تشنم میشه ضعف هم می کنم نصف شب و سر صبح  ...

عزیزم برا بعضیا قلب زودتر حتی تو هفته پنجم تشکیل میشه برا بعضیا هم تا هفته 8 و 9 تشکیل نمیشه انشالله برا شما زود تشکیل شده و صداشو میشنوی.ضعف و تشنگیم ک خب خیلیا اینجوری میشن.عزیزم پله رو اصلا توصیه نمیکنن ک بری و بیای خصوصا ک لکه بینیم داشتی،جز برا دکتر رفتن و کارای ضروری اصلا نرو بیرون هر بارم ک مجبوری بری برگشتی بعدش ی استراحت حسابی بکن و ب پهلوی چپت بخواب

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزيزم ، خوبي خانمي ؟ دختر گلت خوبه ؟ اتفاقا اين روزها براي يكي از دوستان تاپيك توي سونوي آنومال ...

سلام عزیزم

ایشالا نی نی شما هم سالم و سلامت بیاد بغلتون 

بله خیلی اتفاقی اومدم نی نی سایت و‌پیامشونو دیدم 

ایشالا که مشکلی نداره

دلم برا بچه های باصفای اینجا تنگ شده،بود

ایشالا که همه به خواسته ذلشون برسن

مرسی نفسی عزیزم.❤️❤️ خدا رو شکر بتام دوبرابر شده بود😍😍😍 فقط ایندفعه دق داد تا جواب رو بده.  ...

مبارکت باشه عزیزم خدارو صد هزار مرتبه شکر مال منم هر۲روز۲برابر شد🌺🌺🌺🌺🌺🌺

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم جواب آزمایشتو گرفتی؟؟ منتظریما خانومی بیا عدد بتای تپلتو بگو♥️♥️

اره عزیزم ۱۵۰۰ بود خدارو شکر دوشنبه ۲۱۴ بود هر۲روزو ضربدر ۲کردم و اینا شده بود دریت بود خدارو صدهزار مرتبه شکر.

فقط از خدا شرمندم نمیدونم چجوری شاکرش باشم 😢

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
می تونی قرصتو بخوری

صبح خوردم اومدم برم گفتم یه زنگ بزنم آزمایشگاه مطمئن بشم گفت بهتر بود نمیخوردی میومدی آزمایش حالا که داشتی میدادی حداقل از جوابش مطمئن بود گفت اگه دکترتون مشکلی نداره بیایین که دیگه نرفتم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
گلم منم مثل شما بودم فقط چون هایپر بودم و قانون رویان میگفت هر کس بالای 10 تا تخمک باشه فریز می کنن ...

عزیزم الان دکتر این پریودی بگذره پریودی بعدی زنگ بزن واسه فریز .از 6تا۴تا جنین تشکیل شد .من اندومتریوز دارم به دکترم  میگه باید شرایطم صبر کنی بهتره .

خدایا درست در لحظه که انتظارش نداشتم بعداز سال انتظار معجز ات در دلم احساس کردم .اگاه هستم هرچی تو بخواهد همان خواهد شد.🌸رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌸

دوستان شما قبل انتقال قرص ويتامين هم استفاده ميكردين من فقط اسيد فوليك ميخورم بعد دوز اسيد فوليك شما چنده؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام بچه ها. من برای اولین بار سیکلم رو میخوام شروع کنم. ولی دکتر فقط الان گونال اف و اینا رو داد. یعنی ال دی اینا نداد. و گفت روز سوم شروع کن و روز هشتم هم بیا سونو... چرا برای من اینجوری بود؟ بعدهم گفتم آزمایش غلضت خون و سیستم ایمنی بنویس گفت فعلا لازم نیست!